CoD2 ima ono "alternativno" iskrcavanje kada se veres uz onu stenu koje je meni licno bilo mnogo uzbudljivije od MoH Omaha Beacha.john_constantine wrote:mislim, ono iskrcavanje na plažu kao u spašavanje vojnika ryana. To je samo medal of honor imao, u drugim igrama se skakalo s padobrana...
Igre, konzole i slično
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
- john_constantine
e da, to sam totalno zaboravio... makar više volim to iskrcavanje...Mairosu wrote:CoD2 ima ono "alternativno" iskrcavanje kada se veres uz onu stenu koje je meni licno bilo mnogo uzbudljivije od MoH Omaha Beacha.john_constantine wrote:mislim, ono iskrcavanje na plažu kao u spašavanje vojnika ryana. To je samo medal of honor imao, u drugim igrama se skakalo s padobrana...
Michel puši karu.
- maddjuro
kreno malo igrat red alert 2 (best red alert ever)
stavim da je najveća mapa i da svi oni proiv mene, težine medium i stavim da koji od njih je na najtežoj razii i zgasim specialna oružja. koja je to milina za igrat (naravno da malo izjednačimo odnose snaga ja imam beskonačno para)
samo što sam tek sada skužio da je 3 sata a ja se ustat moram oko 6:15
stavim da je najveća mapa i da svi oni proiv mene, težine medium i stavim da koji od njih je na najtežoj razii i zgasim specialna oružja. koja je to milina za igrat (naravno da malo izjednačimo odnose snaga ja imam beskonačno para)
samo što sam tek sada skužio da je 3 sata a ja se ustat moram oko 6:15
I may be an idiot, but i am no fool.
-
ja sam ga igro na ps3...jeben je, ima dosta zanimljivih stvari, no nisam stigo sve pogledat, jer sam kod frenda igro, gledojohn_constantine wrote:još očekujem i taj GTA 4. jedva čekam, još mjesec dana.
sam tipicne stvari ko i inace, kad se zabijes u zid nastane pukotina, lik leti van kroz sajbu, onda kad ukrades auto ako mu
jer ruka zapela za auto onda ga vuces po podu, a mozes ga strpat i u gepek lol, to su samo neki od detalja, a imas i kad
udejs u policijski auto, programcic i upises ime nekog lika i onda ga nadjes di je u gradu i da li je wanted lol

"Six strings to cover fear..."
- gandalf
Već sam počeo sliniti! Taman da ispiti prođu pa da se mogu igrati opet!Cannibalist wrote:ja sam ga igro na ps3...jeben je, ima dosta zanimljivih stvari, no nisam stigo sve pogledat, jer sam kod frenda igro, gledojohn_constantine wrote:još očekujem i taj GTA 4. jedva čekam, još mjesec dana.
sam tipicne stvari ko i inace, kad se zabijes u zid nastane pukotina, lik leti van kroz sajbu, onda kad ukrades auto ako mu
jer ruka zapela za auto onda ga vuces po podu, a mozes ga strpat i u gepek lol, to su samo neki od detalja, a imas i kad
udejs u policijski auto, programcic i upises ime nekog lika i onda ga nadjes di je u gradu i da li je wanted lol
Sad sam prošao Fallout 3 i odlična je igra, malo sam igrao Dead Space, isto jako dobra igra, ugođaj fantastičan, i Red Alert 3, tek toliko da se opustim, ali nije nešto posebno, 2 je bila bolja!
- john_constantine
ah... jedva čekam taj GTA 4, dead space sam odavno završio, sada mogu samo čekati ostale nastavke i igrani film. A fallout 3 sam malo zapustio, sada igram kao fan heroes of might and magic neku King bountys: legends. Cool igra, baš dostojna heroesa, samo nije na poteze, već u real time, ali hrpa toga...
Michel puši karu.
- Mairosu
- gandalf
- john_constantine
animirani si već trebao prije pogledati, pošto će ti igra spoilati neke dijelove...gandalf wrote:He he, ja si stavim slušalice da ne budim starce, pa kad mi netko uleti u sobu ddobijem 3 infarkta!Mairosu wrote:Ja Dead Space igram bez zvuka
Sta da kazem, picketina sam preteska...
Moram i crtić pogledati!
Sad skidam Left 4 Dead, pa ću to malo za vikend!
Michel puši karu.
- Mairosu
- Wendigo
- john_constantine