Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 13 Nov 2008, 16:36

john_constantine wrote:mislim, ono iskrcavanje na plažu kao u spašavanje vojnika ryana. To je samo medal of honor imao, u drugim igrama se skakalo s padobrana...
CoD2 ima ono "alternativno" iskrcavanje kada se veres uz onu stenu koje je meni licno bilo mnogo uzbudljivije od MoH Omaha Beacha.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Nov 2008, 16:44

Mairosu wrote:
john_constantine wrote:mislim, ono iskrcavanje na plažu kao u spašavanje vojnika ryana. To je samo medal of honor imao, u drugim igrama se skakalo s padobrana...
CoD2 ima ono "alternativno" iskrcavanje kada se veres uz onu stenu koje je meni licno bilo mnogo uzbudljivije od MoH Omaha Beacha.
e da, to sam totalno zaboravio... makar više volim to iskrcavanje...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Nov 2008, 03:00

kreno malo igrat red alert 2 (best red alert ever)
stavim da je najveća mapa i da svi oni proiv mene, težine medium i stavim da koji od njih je na najtežoj razii i zgasim specialna oružja. koja je to milina za igrat (naravno da malo izjednačimo odnose snaga ja imam beskonačno para)
samo što sam tek sada skužio da je 3 sata a ja se ustat moram oko 6:15
I may be an idiot, but i am no fool.

Hec

Post by Hec » 17 Nov 2008, 23:57

john_constantine wrote:još očekujem i taj GTA 4. jedva čekam, još mjesec dana. :D
ja sam ga igro na ps3...jeben je, ima dosta zanimljivih stvari, no nisam stigo sve pogledat, jer sam kod frenda igro, gledo
sam tipicne stvari ko i inace, kad se zabijes u zid nastane pukotina, lik leti van kroz sajbu, onda kad ukrades auto ako mu
jer ruka zapela za auto onda ga vuces po podu, a mozes ga strpat i u gepek lol, to su samo neki od detalja, a imas i kad
udejs u policijski auto, programcic i upises ime nekog lika i onda ga nadjes di je u gradu i da li je wanted lol :lol:
"Six strings to cover fear..."

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Nov 2008, 01:06

ja krenuh igrat secret of mana 2
I may be an idiot, but i am no fool.

gandalf

Post by gandalf » 18 Nov 2008, 21:45

Cannibalist wrote:
john_constantine wrote:još očekujem i taj GTA 4. jedva čekam, još mjesec dana. :D
ja sam ga igro na ps3...jeben je, ima dosta zanimljivih stvari, no nisam stigo sve pogledat, jer sam kod frenda igro, gledo
sam tipicne stvari ko i inace, kad se zabijes u zid nastane pukotina, lik leti van kroz sajbu, onda kad ukrades auto ako mu
jer ruka zapela za auto onda ga vuces po podu, a mozes ga strpat i u gepek lol, to su samo neki od detalja, a imas i kad
udejs u policijski auto, programcic i upises ime nekog lika i onda ga nadjes di je u gradu i da li je wanted lol :lol:
Već sam počeo sliniti! Taman da ispiti prođu pa da se mogu igrati opet!

Sad sam prošao Fallout 3 i odlična je igra, malo sam igrao Dead Space, isto jako dobra igra, ugođaj fantastičan, i Red Alert 3, tek toliko da se opustim, ali nije nešto posebno, 2 je bila bolja!

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Nov 2008, 22:24

ah... jedva čekam taj GTA 4, dead space sam odavno završio, sada mogu samo čekati ostale nastavke i igrani film. A fallout 3 sam malo zapustio, sada igram kao fan heroes of might and magic neku King bountys: legends. Cool igra, baš dostojna heroesa, samo nije na poteze, već u real time, ali hrpa toga...
Michel puši karu.

Mairosu

Post by Mairosu » 18 Nov 2008, 22:34

Ja Dead Space igram bez zvuka :D

Sta da kazem, picketina sam preteska...:D

gandalf

Post by gandalf » 18 Nov 2008, 23:52

Mairosu wrote:Ja Dead Space igram bez zvuka :D

He he, ja si stavim slušalice da ne budim starce, pa kad mi netko uleti u sobu ddobijem 3 infarkta!

Moram i crtić pogledati!

Sad skidam Left 4 Dead, pa ću to malo za vikend!

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Nov 2008, 12:41

ja sam imao paranoje igrati silent hill 2 i clive barkerov undying po mraku, dok sam AVP (sa marincem) stalno izbjegavao.. :lol: :lol: :oops:

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Nov 2008, 17:23

gandalf wrote:

He he, ja si stavim slušalice da ne budim starce, pa kad mi netko uleti u sobu ddobijem 3 infarkta!

Moram i crtić pogledati!

Sad skidam Left 4 Dead, pa ću to malo za vikend!
animirani si već trebao prije pogledati, pošto će ti igra spoilati neke dijelove...
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Nov 2008, 17:34

sinoć instalirao dead space, malo igrao (skoro doživio infarkt nakon prvog iznenadnog susreta sa necromorphom :mrgreen:) i za sad mi se sviđa ful. dosta jeziva i atmosferična igra sa jebenim dizajnom.. :lol:

Mairosu

Post by Mairosu » 24 Nov 2008, 17:45

Wendigo wrote:sinoć instalirao dead space, malo igrao (skoro doživio infarkt nakon prvog iznenadnog susreta sa necromorphom :mrgreen:) i za sad mi se sviđa ful. dosta jeziva i atmosferična igra sa jebenim dizajnom.. :lol:
Kad uleti u lift, a ? :D

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Nov 2008, 17:47

Mairosu wrote:
Wendigo wrote:sinoć instalirao dead space, malo igrao (skoro doživio infarkt nakon prvog iznenadnog susreta sa necromorphom :mrgreen:) i za sad mi se sviđa ful. dosta jeziva i atmosferična igra sa jebenim dizajnom.. :lol:
Kad uleti u lift, a ? :D
da, majku im krakatu.. :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Nov 2008, 17:49

kako vas je lako prestrašiti. :lol: Ja sam se samo u jednoj sceni prestrašio, ali da ne spoilam...

e ako koga zanima, prodajem witcher original za 200 kn. Ima li zainteresiranih?
Michel puši karu.

Post Reply