Koji su vaši najveći strahovi?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Tall Man

Post by Tall Man » 19 Aug 2008, 17:28

meni su iz uprave rekli da se ne smije koristit grde riječi Image

Ghrall

Post by Ghrall » 19 Aug 2008, 17:44

elrania wrote:
Ghrall wrote:
Tall Man wrote:ovaj horror forum je pun strahova Image
Sve same pičke jel? :lol:
i svi smo ruzni uzimajuci u obzir jadanje u drugom topicu :lol:
Nismo!!! :D Mislim da neki ljudi često ne žele priznati da su zgodni, tu ne mislim na neku veliku ljepotu nego onak recimo više od prosjeka jer bi ispali narcisoidni i strah ih je da ih nebi drugi popljuvili jer bi našli neku slabu točku. E da mene je još strah kaj mi trbuh raste :lol:

Ghrall

Post by Ghrall » 19 Aug 2008, 17:45

Tall Man wrote:meni su iz uprave rekli da se ne smije koristit grde riječi Image
Sad ću najebati! :lol:

Tall Man

Post by Tall Man » 19 Aug 2008, 17:51

nisam znao da su zabočani tako drčni Image

elrania

Post by elrania » 19 Aug 2008, 17:53

Ghrall wrote:
elrania wrote:
Ghrall wrote: Sve same pičke jel? :lol:
Nismo!!! :D Mislim da neki ljudi često ne žele priznati da su zgodni, tu ne mislim na neku veliku ljepotu nego onak recimo više od prosjeka jer bi ispali narcisoidni i strah ih je da ih nebi drugi popljuvili jer bi našli neku slabu točku. E da mene je još strah kaj mi trbuh raste :lol:
neki jednostavno bas ne vjeruju u to :P

oho, pivski trbuscic? :lol:

mene je strah usmenog odgovaranja. bude mi uzasno slabo prije neg treba sve pocet i prakticki se tresem... skroz se zacrvenim po prsima i vratu. bilo mi je jos cudno zas mi je prof iz niz tak brizno i pomalo splaseno govorio da ce bit sve ok i da mi dobro ide kad sam odgovarala...i onda sam dosetala do ogledala... :lol:

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 19 Aug 2008, 17:53

Od ZENA strah... :oops:
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

Tall Man

Post by Tall Man » 19 Aug 2008, 17:57

hihihi, ima nešto tu :twisted: freud je to svojedobno nazvao kastracijski kompleks :lol:

Ghrall

Post by Ghrall » 19 Aug 2008, 18:00

elrania wrote:
Ghrall wrote:
elrania wrote: i svi smo ruzni uzimajuci u obzir jadanje u drugom topicu :lol:
neki jednostavno bas ne vjeruju u to :P

oho, pivski trbuscic? :lol:

mene je strah usmenog odgovaranja. bude mi uzasno slabo prije neg treba sve pocet i prakticki se tresem... skroz se zacrvenim po prsima i vratu. bilo mi je jos cudno zas mi je prof iz niz tak brizno i pomalo splaseno govorio da ce bit sve ok i da mi dobro ide kad sam odgovarala...i onda sam dosetala do ogledala... :lol:

Jap pivski i volim dosta jesti :D ali nikad nisam bio deblji, ubiti dosta mršav. Sad malo ipak manje jedem i smršavio sam par kila i trbuh je malo splasnuo ali treba to skroz skresati. :D
Eh usmeno odgovaranje je mnogima zajebano, već nisam odgovarao usmeno više od 8 godina :D

Ghrall

Post by Ghrall » 19 Aug 2008, 18:07

Charlie surfs again wrote:Od ZENA strah... :oops:
Ajd nije ni meni svejedno baš tako nekoj curi priči (sad sam prvo napisao prči :lol: ) ali ponekad sam sebe iznenadim a još kad sam pijan ah onda sam spreman na svašta :lol: No uglavnom meni se gotovo sve tak spontano dešavalo i to mi je najdraže. Frendovi se uvijek čude kad završim s nekom curom jer su skroz čudne sitacije. Jednom mi frend na prvom metal campu pao s puta u ponor gdje teče Soča a ja par minuta završio s nekom slovenkom i rekao sam joj nek mi govori na engleskom jer ju nisam razumio apsolutno ništa dok je govorila :D

Scarface

Post by Scarface » 19 Aug 2008, 20:55

Ghrall wrote:
elrania wrote:
Ghrall wrote: Sve same pičke jel? :lol:

Tako san ja prije mislija, al sad bez dlake na jeziku. :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Grimmjow

Post by Grimmjow » 19 Aug 2008, 20:57

Ghrall wrote:Mene je strah visina. Sad u Makarskoj nisam htio skočiti s visine od 3 do 4 metra u more. E i klaustrofobija ali onako blaže.

e vidis meni nije tako ja san skaka i sa 13 metara ali neznan nemogu tocno opisat meni je nesto ka strah a ipak nije strah

Tall Man

Post by Tall Man » 19 Aug 2008, 20:59

e sad bi ti premijer reko da ne znaš oćeš li pišit ili kakit :lol:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 22 Aug 2008, 12:57

najviše me strah da ne budem živ zakopan i strah me pada s velike visine
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 22 Aug 2008, 16:03

John_Ryder wrote:najviše me strah da ne budem živ zakopan i strah me pada s velike visine
uff, gadno.. :? ja se još "ne usudim" pogledati onaj thriller gdje je adrien brody zatvoren u body bag.. :lol:

Aryx

Post by Aryx » 22 Aug 2008, 16:31

Wendigo wrote:
John_Ryder wrote:najviše me strah da ne budem živ zakopan i strah me pada s velike visine
uff, gadno.. :? ja se još "ne usudim" pogledati onaj thriller gdje je adrien brody zatvoren u body bag.. :lol:
pogledaj nizozemski The Vanishing :wink:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Post Reply