Koji su vaši najveći strahovi?
-
Ghrall
Nismo!!!elrania wrote:i svi smo ruzni uzimajuci u obzir jadanje u drugom topicuGhrall wrote:Sve same pičke jel?Tall Man wrote:ovaj horror forum je pun strahova
-
Ghrall
- elrania
neki jednostavno bas ne vjeruju u toGhrall wrote:Nismo!!!elrania wrote:i svi smo ruzni uzimajuci u obzir jadanje u drugom topicuGhrall wrote: Sve same pičke jel?Mislim da neki ljudi često ne žele priznati da su zgodni, tu ne mislim na neku veliku ljepotu nego onak recimo više od prosjeka jer bi ispali narcisoidni i strah ih je da ih nebi drugi popljuvili jer bi našli neku slabu točku. E da mene je još strah kaj mi trbuh raste
oho, pivski trbuscic?
mene je strah usmenog odgovaranja. bude mi uzasno slabo prije neg treba sve pocet i prakticki se tresem... skroz se zacrvenim po prsima i vratu. bilo mi je jos cudno zas mi je prof iz niz tak brizno i pomalo splaseno govorio da ce bit sve ok i da mi dobro ide kad sam odgovarala...i onda sam dosetala do ogledala...
- Charlie surfs again
-
Ghrall
elrania wrote:neki jednostavno bas ne vjeruju u toGhrall wrote:Nismo!!!elrania wrote: i svi smo ruzni uzimajuci u obzir jadanje u drugom topicuMislim da neki ljudi često ne žele priznati da su zgodni, tu ne mislim na neku veliku ljepotu nego onak recimo više od prosjeka jer bi ispali narcisoidni i strah ih je da ih nebi drugi popljuvili jer bi našli neku slabu točku. E da mene je još strah kaj mi trbuh raste
![]()
oho, pivski trbuscic?
mene je strah usmenog odgovaranja. bude mi uzasno slabo prije neg treba sve pocet i prakticki se tresem... skroz se zacrvenim po prsima i vratu. bilo mi je jos cudno zas mi je prof iz niz tak brizno i pomalo splaseno govorio da ce bit sve ok i da mi dobro ide kad sam odgovarala...i onda sam dosetala do ogledala...
Jap pivski i volim dosta jesti
Eh usmeno odgovaranje je mnogima zajebano, već nisam odgovarao usmeno više od 8 godina
-
Ghrall
Ajd nije ni meni svejedno baš tako nekoj curi priči (sad sam prvo napisao prčiCharlie surfs again wrote:Od ZENA strah...
- Scarface
Ghrall wrote:Nismo!!!elrania wrote:i svi smo ruzni uzimajuci u obzir jadanje u drugom topicuGhrall wrote: Sve same pičke jel?Mislim da neki ljudi često ne žele priznati da su zgodni, tu ne mislim na neku veliku ljepotu nego onak recimo više od prosjeka jer bi ispali narcisoidni i strah ih je da ih nebi drugi popljuvili jer bi našli neku slabu točku. E da mene je još strah kaj mi trbuh raste
Tako san ja prije mislija, al sad bez dlake na jeziku.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Grimmjow
-
John_Ryder
- Aryx
pogledaj nizozemski The VanishingWendigo wrote:uff, gadno..John_Ryder wrote:najviše me strah da ne budem živ zakopan i strah me pada s velike visineja se još "ne usudim" pogledati onaj thriller gdje je adrien brody zatvoren u body bag..
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]