nemoj da te slike zavaraju i da se slucajno razocaras uzivo il nesA$H wrote:a sta cu kad si predivna...![]()
![]()
![]()
Djevojke i mladići...
- elrania
- Asfodel
- Asfodel
- elrania
- elrania
- Asfodel
- elrania
- Asfodel
- dr_gonzo
Zato sam rekao čast iznimkama, jer iznimke uvijek postoje...Grimmjow wrote:ja se neslazen s time znan osobno dosta ljudi koji slusaju narodnjake i dosta njih koji slusaju metal i cak ima vise dobrih ljudi medu onima sta slusaju narodnjake bar u mome gradudr_gonzo wrote:Slažem se sa tim...ali činjenica jeste da je više dobrih ljudi među rokerima, metalcima i sličnim muzičkim đirovima, nego među onima što slušaju narodnjake i što stoje sređeni i ulickani (opet i ovdje ima iznimaka, ali malih...no čast iznimkama).elrania wrote:meni zbilja nista ne znaci kakav stil osoba fura sve dok ne skuzim kakva je.
jedino emose i one life-is-pain goticare/goticarke ne podnosim.
I kod mene ima ljudi koji slušaju narodnjake i koji su kao osobe normalni ljudi i društveni, ali općenito gledajući ima puno onih koji bi ti njušku razbili kad bi se pojavio na Thompsonovu koncertu sa recimo Cheovim likom na majci.
Činjenica je da je na svakoj cajki bilo uvijek gužve (s možda 2-3 iznimke u recimo 10 slučajeva) i to dobrih tuča (saznam tu informaciju iz prve ruke), dok na nekom rock koncertu bude 2-3 manja pijana ispada i to je sve...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- elrania
meni je dosta mrzak nacin na koji se odreden dio cajkasa ophodi sa zenama kad im pristupaju... bas djeluje nekako priprosto.dr_gonzo wrote:Zato sam rekao čast iznimkama, jer iznimke uvijek postoje...Grimmjow wrote:ja se neslazen s time znan osobno dosta ljudi koji slusaju narodnjake i dosta njih koji slusaju metal i cak ima vise dobrih ljudi medu onima sta slusaju narodnjake bar u mome gradudr_gonzo wrote: Slažem se sa tim...ali činjenica jeste da je više dobrih ljudi među rokerima, metalcima i sličnim muzičkim đirovima, nego među onima što slušaju narodnjake i što stoje sređeni i ulickani (opet i ovdje ima iznimaka, ali malih...no čast iznimkama).
I kod mene ima ljudi koji slušaju narodnjake i koji su kao osobe normalni ljudi i društveni, ali općenito gledajući ima puno onih koji bi ti njušku razbili kad bi se pojavio na Thompsonovu koncertu sa recimo Cheovim likom na majci.
Činjenica je da je na svakoj cajki bilo uvijek gužve (s možda 2-3 iznimke u recimo 10 slučajeva) i to dobrih tuča (saznam tu informaciju iz prve ruke), dok na nekom rock koncertu bude 2-3 manja pijana ispada i to je sve...
a pijanih ispada vidjeh u podjednakom broju i kod jednih i drugih.
frend iz srednje je uglavnom izlazio na mjesta gdje se cajke pustaju i skroz je ok. veci su gadovi ovi s kojima sam se ja druzila neg on
- A$H
pa znam da ima slika na forumu di se slikala pred zrcalom..dovoljno se vidi za zakljucke..a jedna je sa lijepim smjeskom..iako sa takvim usnama i osmijeh mora bit predivan..elrania wrote:ma kad si ti to vidio kak se smijem i kakve noge imam?A$H wrote:oci, osijeh, noge..Asfodel wrote:I usput pišite šta od dijelova tijela vam je lijepo na suprotnom spoluna to sam najslabiji..a onda i ostalo hehe...a jedna sve te kriterije pokriva..
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!