Djevojke i mladići...

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Post by elrania » 18 Aug 2008, 00:12

A$H wrote:a sta cu kad si predivna... :mrgreen: :heart: :oops: :lol:
nemoj da te slike zavaraju i da se slucajno razocaras uzivo il nes :lol:

Gosp.

Post by Gosp. » 18 Aug 2008, 00:12

Zar postoje ljepuškaste pankerice?
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Asfodel

Post by Asfodel » 18 Aug 2008, 00:15

@elrania - a nice, u 53nji živim, a u Sisku se rodila, živjela, školovala i ugl tamo provodim dane
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Asfodel

Post by Asfodel » 18 Aug 2008, 00:23

I usput pišite šta od dijelova tijela vam je lijepo na suprotnom spolu :mrgreen:

A$H

Post by A$H » 18 Aug 2008, 00:24

elrania wrote:
A$H wrote:a sta cu kad si predivna... :mrgreen: :heart: :oops: :lol:
nemoj da te slike zavaraju i da se slucajno razocaras uzivo il nes :lol:
ma sumnjam..:mrgreen: :mrgreen: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

elrania

Post by elrania » 18 Aug 2008, 00:27

Asfodel wrote:I usput pišite šta od dijelova tijela vam je lijepo na suprotnom spolu :mrgreen:
ruke, ramena, oci, visina, osmjeh :D

A$H

Post by A$H » 18 Aug 2008, 00:30

Asfodel wrote:I usput pišite šta od dijelova tijela vam je lijepo na suprotnom spolu :mrgreen:
oci, osijeh, noge.. :mrgreen: na to sam najslabiji..a onda i ostalo hehe...a jedna sve te kriterije pokriva.. :lol:

elrania

Post by elrania » 18 Aug 2008, 00:32

A$H wrote:
oci, osijeh, noge.. :mrgreen: na to sam najslabiji..a onda i ostalo hehe...a jedna sve te kriterije pokriva.. :lol:
ma kad si ti to vidio kak se smijem i kakve noge imam? :lol: :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 18 Aug 2008, 00:33

ramena, prsa, ma cijeli torzo, :heart: glas :heart:

elrania

Post by elrania » 18 Aug 2008, 00:35

Asfodel wrote: :heart: glas :heart:
e! i to...

Grimmjow

Post by Grimmjow » 18 Aug 2008, 00:36

ukratko sve

Asfodel

Post by Asfodel » 18 Aug 2008, 00:37

Grimmjow wrote:ukratko sve
:lol:

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 18 Aug 2008, 00:38

Grimmjow wrote:
dr_gonzo wrote:
elrania wrote:meni zbilja nista ne znaci kakav stil osoba fura sve dok ne skuzim kakva je.
jedino emose i one life-is-pain goticare/goticarke ne podnosim.
Slažem se sa tim...ali činjenica jeste da je više dobrih ljudi među rokerima, metalcima i sličnim muzičkim đirovima, nego među onima što slušaju narodnjake i što stoje sređeni i ulickani (opet i ovdje ima iznimaka, ali malih...no čast iznimkama).
ja se neslazen s time znan osobno dosta ljudi koji slusaju narodnjake i dosta njih koji slusaju metal i cak ima vise dobrih ljudi medu onima sta slusaju narodnjake bar u mome gradu
Zato sam rekao čast iznimkama, jer iznimke uvijek postoje...
I kod mene ima ljudi koji slušaju narodnjake i koji su kao osobe normalni ljudi i društveni, ali općenito gledajući ima puno onih koji bi ti njušku razbili kad bi se pojavio na Thompsonovu koncertu sa recimo Cheovim likom na majci.

Činjenica je da je na svakoj cajki bilo uvijek gužve (s možda 2-3 iznimke u recimo 10 slučajeva) i to dobrih tuča (saznam tu informaciju iz prve ruke), dok na nekom rock koncertu bude 2-3 manja pijana ispada i to je sve...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

elrania

Post by elrania » 18 Aug 2008, 00:42

dr_gonzo wrote:
Grimmjow wrote:
dr_gonzo wrote: Slažem se sa tim...ali činjenica jeste da je više dobrih ljudi među rokerima, metalcima i sličnim muzičkim đirovima, nego među onima što slušaju narodnjake i što stoje sređeni i ulickani (opet i ovdje ima iznimaka, ali malih...no čast iznimkama).
ja se neslazen s time znan osobno dosta ljudi koji slusaju narodnjake i dosta njih koji slusaju metal i cak ima vise dobrih ljudi medu onima sta slusaju narodnjake bar u mome gradu
Zato sam rekao čast iznimkama, jer iznimke uvijek postoje...
I kod mene ima ljudi koji slušaju narodnjake i koji su kao osobe normalni ljudi i društveni, ali općenito gledajući ima puno onih koji bi ti njušku razbili kad bi se pojavio na Thompsonovu koncertu sa recimo Cheovim likom na majci.

Činjenica je da je na svakoj cajki bilo uvijek gužve (s možda 2-3 iznimke u recimo 10 slučajeva) i to dobrih tuča (saznam tu informaciju iz prve ruke), dok na nekom rock koncertu bude 2-3 manja pijana ispada i to je sve...
meni je dosta mrzak nacin na koji se odreden dio cajkasa ophodi sa zenama kad im pristupaju... bas djeluje nekako priprosto.
a pijanih ispada vidjeh u podjednakom broju i kod jednih i drugih.
frend iz srednje je uglavnom izlazio na mjesta gdje se cajke pustaju i skroz je ok. veci su gadovi ovi s kojima sam se ja druzila neg on :lol:

A$H

Post by A$H » 18 Aug 2008, 00:42

elrania wrote:
A$H wrote:
ma kad si ti to vidio kak se smijem i kakve noge imam? :lol: :lol:
pa znam da ima slika na forumu di se slikala pred zrcalom..dovoljno se vidi za zakljucke..a jedna je sa lijepim smjeskom..iako sa takvim usnama i osmijeh mora bit predivan.. :lol: :lol:

Post Reply