Zašto ste odabrali baš taj nick?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
A$H

Post by A$H » 14 Jul 2008, 21:42

nismo ni sumnjali..vazno da ima veze sa drogom.. :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Evil Xander

Post by Evil Xander » 14 Jul 2008, 23:08

Jer sam zao i zovem se Aleksandar, nebi vjerovali... 8)
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

Gosp.

Post by Gosp. » 14 Jul 2008, 23:20

Svidio mi se.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 15 Jul 2008, 01:56

A$H wrote:nismo ni sumnjali..vazno da ima veze sa drogom.. :lol: :lol:
Droga nije važna nego pisanje...uz Bukowskog najbolje koje sam čitao 8) (A da ne kažem koliko sam se puta ismijao na njihove knjige)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Wendigo

Post by Wendigo » 15 Jul 2008, 13:25

malo sam proučavao folklor i mitologiju sjevernoameričkih indijanaca (anglokinska "šumska" plemena), naletio na njihovu verziju "boogymana" i još par stvari o kojima mi se sad neda pisati, svidjelo mi se i taman sam negdje u to vrijeme otkrio horrorhr forum i odlučio se registrirati pod tim nickom. inače, na nekim siteovima se regam sa istim nickom samo što dodam slovo r na kraju pa zadnja četiri slova u nicku tvore moje ime. :)

Knatchbull

Post by Knatchbull » 15 Jul 2008, 15:47

izmislio ga je jedan od mojih najdražih pisaca
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

metallicat

Post by metallicat » 15 Jul 2008, 21:19

Wendigo wrote:malo sam proučavao folklor i mitologiju sjevernoameričkih indijanaca (anglokinska "šumska" plemena), naletio na njihovu verziju "boogymana" i još par stvari o kojima mi se sad neda pisati, svidjelo mi se i taman sam negdje u to vrijeme otkrio horrorhr forum i odlučio se registrirati pod tim nickom. inače, na nekim siteovima se regam sa istim nickom samo što dodam slovo r na kraju pa zadnja četiri slova u nicku tvore moje ime. :)
pomislila sam još prije da si po onom filmu wendigo, sad mi je lakše :lol:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 15 Jul 2008, 21:23

Ja sam mislila da se netko u Pet Sematary zvao Wendigo :oops:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

bakero

Post by bakero » 15 Jul 2008, 23:55

svoj nick dobio po legendarnom nogometašu barcelone Jose Mariji Bakeru...nemam nikakve veze s tipom osim što igram nogomet (valjda slično igramo il tako nešto) uglavnom eto, smiješno pomalo, niti ličimo niti išta....
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Scarface

Post by Scarface » 16 Jul 2008, 00:15

Asfodel wrote:Ja sam mislila da se netko u Pet Sematary zvao Wendigo :oops:

Sigurno se to ime spomenilo s obziron da se tu radi o indijanskom groblju, pa ti ostalo u glavi ka ime lika.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 16 Jul 2008, 02:04

Ghostface wrote:

Sigurno se to ime spomenilo s obziron da se tu radi o indijanskom groblju, pa ti ostalo u glavi ka ime lika.
nije se direktno spominjalo u filmu (za knjigu neznam), al ima veze pošto neka plemena/kulture wendiga tumače između ostalog i kao zloduha koji opsjeda mrtve..

Scarface

Post by Scarface » 16 Jul 2008, 14:27

Wendigo wrote:
Ghostface wrote:

nije se direktno spominjalo u filmu (za knjigu neznam), al ima veze pošto neka plemena/kulture wendiga tumače između ostalog i kao zloduha koji opsjeda mrtve..

Da, inače, nije li njegovo izvorno ime u biti Windigo?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 16 Jul 2008, 15:18

Ghostface wrote:
Wendigo wrote:
Ghostface wrote:

neki ga i tako zovu, ima ih u x varijacija od kanade i velikih jezera na sjeveru SAD-a, pa čak do meksika i gvatemale što govori da su i asteci i maje imali svoju verziju.

Scarface

Post by Scarface » 16 Jul 2008, 15:47

Wendigo wrote:
Ghostface wrote:
Wendigo wrote: nije se direktno spominjalo u filmu (za knjigu neznam), al ima veze pošto neka plemena/kulture wendiga tumače između ostalog i kao zloduha koji opsjeda mrtve..

neki ga i tako zovu, ima ih u x varijacija od kanade i velikih jezera na sjeveru SAD-a, pa čak do meksika i gvatemale što govori da su i asteci i maje imali svoju verziju.

Puno češće san čuja za Windigo, toliko više da san pomislija da je Wendigo neispravno. U Zagoru recimo imaš Wendiga boga zla, i Windiga, baš to pravo iznakaženo zvjeroliko biće, u biti oba su samo različite interpretacije (konkretno u Zagoru samo se ovaj prvi doista pojavija).

Wendigo

Post by Wendigo » 16 Jul 2008, 15:49

Ghostface wrote:
Wendigo wrote:
Ghostface wrote:

Puno češće san čuja za Windigo, toliko više da san pomislija da je Wendigo neispravno. U Zagoru recimo imaš Wendiga boga zla, i Windiga, baš to pravo iznakaženo zvjeroliko biće, u biti oba su samo različite interpretacije (konkretno u Zagoru samo se ovaj prvi doista pojavija).
mislim da indijanci baš izgovaraju windigo. ima na wikipediji brijem..

Post Reply