Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
-
Ed Gein
filmophil wrote:Ed Gein wrote:ja sam sad gledal sa starcima red carpet, i tata mi je dal 100 kn, i zahvalil mi stos am normalno dijete.
taj red carpet se svodi na ruznu voditeljicu, dosadnog voditelja, red maminih sinova, red snobova, red lezbaci, red gey populacije, red tezih defektnih pederčina, i dva reda nepismenih manekenki...
fenomenalan odraz hrvatske...
ovaj narod ce propati za 50 godina tu nema sumnje.
tebi je ona ružna?

pa ova nova, kratkokosa.. pa kaj si ti corav...
da sam ju tukel cekicem ljepša bi bila

[url=http://imageshack.us][img]http://img258.imageshack.us/img258/2232/phrentortureroa1ps2.gif[/img][/url]
-
Wendigo
Ed Gein wrote:ja sam sad gledal sa starcima red carpet, i tata mi je dal 100 kn, i zahvalil mi stos am normalno dijete.
taj red carpet se svodi na ruznu voditeljicu, dosadnog voditelja, red maminih sinova, red snobova, red lezbaci, red gey populacije, red tezih defektnih pederčina, i dva reda nepismenih manekenki...
potpis. zbilja smo svjetski jadnici i sramota..
-
filmofil
-
Ed Gein wrote:filmophil wrote:Ed Gein wrote:ja sam sad gledal sa starcima red carpet, i tata mi je dal 100 kn, i zahvalil mi stos am normalno dijete.
tebi je ona ružna?

ček...mia kovačić???
This is the Zodiac speaking.
-
A$H
24 sata
Nikog se ne bojim. I da je Tyson navalio kao onaj Derviš, kako sam prozvao tog ljigavca, ja bih mu vratio, kaže Lupino (57).
- Nikad se nikog nisam plašio. I pokojnom sam mafijašu Bagariću rekao da me može ubiti samo metkom jer su moje šake jače od bilo čijih. Meni su zaštitari samo ugodno društvo. S njima sam se družio i na farmi kad sam se zaželio razgovora s normalnim ljudima jer svi drugi su luđaci i ljigavci od kojih mi se povraća - priča Lupino, koji tvrdi da su zaštitari spasili Drviša da ga ne prebije nakon što ga je karate udarcem oborio na pod.
- Spreman sam se s Drvišem boriti u kavezu veličine pet puta pet metara. Ne trebaju nam sudac niti pravila. Samo osigurajte 200.000 eura za pobjednika i vidjet ćete tko će izaći živ - izaziva Lupino Drviša na konačni obračun.
Razgovarao je i s direktorom programa Nove TV Svilanom.
- Siniša kaže da su mu zaštitari rekli kako bi Stipe loše prošao. To mi je bilo dovoljno da odustanem od tužbe zbog nepravednog izbacivanja - priča Lupino pokazujući SMS-ove podrške.
Njegovi prijatelji iz Cetinske krajine i Splita bili su spremni doći u Zagreb, no on ih je umirio. Podržao ga je i Aleksandar Stanković, kojeg je golog do pasa fotografirao u emisiji 'Nedjeljom u dva’.
- Farmu može spasiti samo to da se svi potuku jer nitko ništa ne radi, pa će biti gladni - misli Lupino.
Ona Grdićka je krava prljava. Nije se prala već deset dana, fuj. Sve će ih potrovati jer se stalno čoha po pi... i s takvim prljavim rukama kuha, kaže Lupino. Nema bolje mišljenje ni o Stefany, za koju se nagađa da je trudna jer joj kasni mjesečnica.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Asfodel
-
filmophil wrote:Ed Gein wrote:filmophil wrote:
tebi je ona ružna?

ček...mia kovačić???
Neeeee, nego ona nova plava. Stvarno je malo čudna ta ženska
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Boby
Wendigo wrote:Ed Gein wrote:ja sam sad gledal sa starcima red carpet, i tata mi je dal 100 kn, i zahvalil mi stos am normalno dijete.
A čekajte, jadnici i sramota smo koliko i svi drugi. Kaj mislite da Njemci, Englezi, Ameri i ne znam tko nemaju svoju ekipu spadala za takve emisije. Imaju, oni su to i stvorili a mi kako to inače biva uvezli
-
Wendigo
Boby wrote:Wendigo wrote:Ed Gein wrote:ja sam sad gledal sa starcima red carpet, i tata mi je dal 100 kn, i zahvalil mi stos am normalno dijete.
A čekajte, jadnici i sramota smo koliko i svi drugi. Kaj mislite da Njemci, Englezi, Ameri i ne znam tko nemaju svoju ekipu spadala za takve emisije. Imaju, oni su to i stvorili a mi kako to inače biva uvezli
naravno da imaju, samo što mi panjevi po običaju poberemo najgore od nagoreg umjesto da se naučimo pristojnosti, redu i disciplini za početak kako bi se desio neki barem mali progres..
baš nam trebaju farme, celebrity big brotheri, red carpeti i slična antiobrazovna, zatupljujuča i komercijalna sranja.
Last edited by
Wendigo on 07 Apr 2008, 14:13, edited 1 time in total.
-
jigsaw
A$H wrote:24 sata
Nikog se ne bojim. I da je Tyson navalio kao onaj Derviš, kako sam prozvao tog ljigavca, ja bih mu vratio, kaže Lupino (57).
- Nikad se nikog nisam plašio. I pokojnom sam mafijašu Bagariću rekao da me može ubiti samo metkom jer su moje šake jače od bilo čijih. Meni su zaštitari samo ugodno društvo. S njima sam se družio i na farmi kad sam se zaželio razgovora s normalnim ljudima jer svi drugi su luđaci i ljigavci od kojih mi se povraća - priča Lupino, koji tvrdi da su zaštitari spasili Drviša da ga ne prebije nakon što ga je karate udarcem oborio na pod.
- Spreman sam se s Drvišem boriti u kavezu veličine pet puta pet metara. Ne trebaju nam sudac niti pravila. Samo osigurajte 200.000 eura za pobjednika i vidjet ćete tko će izaći živ - izaziva Lupino Drviša na konačni obračun.
Razgovarao je i s direktorom programa Nove TV Svilanom.
- Siniša kaže da su mu zaštitari rekli kako bi Stipe loše prošao. To mi je bilo dovoljno da odustanem od tužbe zbog nepravednog izbacivanja - priča Lupino pokazujući SMS-ove podrške.
Njegovi prijatelji iz Cetinske krajine i Splita bili su spremni doći u Zagreb, no on ih je umirio. Podržao ga je i Aleksandar Stanković, kojeg je golog do pasa fotografirao u emisiji 'Nedjeljom u dva’.
- Farmu može spasiti samo to da se svi potuku jer nitko ništa ne radi, pa će biti gladni - misli Lupino.
Ona Grdićka je krava prljava. Nije se prala već deset dana, fuj. Sve će ih potrovati jer se stalno čoha po pi... i s takvim prljavim rukama kuha, kaže Lupino. Nema bolje mišljenje ni o Stefany, za koju se nagađa da je trudna jer joj kasni mjesečnica.
Uuu...nakon što je sad ispljuvao Grdićku počeo mi se sviđati...

-
Boby
Wendigo wrote:Boby wrote:Wendigo wrote:
naravno da imaju, samo što mi panjevi po običaju poberemo najgore od nagoreg umjesto da se naučimo pristojnosti, redu i disciplini za početak kako bi se desio neki barem mali progres..
baš nam trebaju farme, celebrity big brotheri, red carpeti i slična antiobrazovna, zatupljujuča i komercijalna sranja.
Dokle god će ta sranja donositi profit uvozi neće stat
-
Knatchbull
Wendigo wrote:baš nam trebaju farme, celebrity big brotheri, red carpeti i slična antiobrazovna, zatupljujuča i komercijalna sranja.
ovo je poanta svega. žalosno je što takve emisije imaju toliku gledanost. nevjerovatno je što se sve narodu može prodati kao dobar proizvod

[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
Wendigo
Boby wrote:Wendigo wrote:Boby wrote:
Dokle god će ta sranja donositi profit uvozi neće stat
na našu veliku žalost.. da se mene pita bila bi 2 discovery ili national geographic dokumentarca na tv-u umjesto te "kuruze". više bi koristla mladeži koja ionako previše bulji u televiziju i upija takvo smeće od kojeg jedino mogu naučiti kako biti tupoglava kurvica, modna žrtva, stilist, profesionalni idiot itd..

-
Boby
Preko velike gledanosti takvih emisija mogu proći ali najžalosnija mi je stvar što mi uopće više nemamo niti jedan glazbeni ili filmski časopis. Nekoć su izlazili Total Film i Hollywood ali oba dva su neslavno završila; al zato imamo gomilu ženski i žutih časopisa koji se na veliko prodaju
-
Ed Gein
filmophil wrote:Ed Gein wrote:filmophil wrote:
tebi je ona ružna?

ček...mia kovačić???
me ne, ova nova, kaj ju mjenje...
mija kovacic je rahitična i nema sisa

[url=http://imageshack.us][img]http://img258.imageshack.us/img258/2232/phrentortureroa1ps2.gif[/img][/url]
-
sikeone
Ed Gein wrote:filmophil wrote:Ed Gein wrote:

ček...mia kovačić???
me ne, ova nova, kaj ju mjenje...
mija kovacic je rahitična i nema sisa

šta pričaš pa treba je jebena

-
Ed Gein
no no, malo pristojnosti

... a ono.. nije moj tip zene ..tako da...