Lupino legenda!!!

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Ed Gein

Post by Ed Gein » 07 Apr 2008, 13:00

filmophil wrote:
Ed Gein wrote:ja sam sad gledal sa starcima red carpet, i tata mi je dal 100 kn, i zahvalil mi stos am normalno dijete.
taj red carpet se svodi na ruznu voditeljicu, dosadnog voditelja, red maminih sinova, red snobova, red lezbaci, red gey populacije, red tezih defektnih pederčina, i dva reda nepismenih manekenki...
fenomenalan odraz hrvatske...

ovaj narod ce propati za 50 godina tu nema sumnje.

tebi je ona ružna? :o
pa ova nova, kratkokosa.. pa kaj si ti corav...
da sam ju tukel cekicem ljepša bi bila :lol:
[url=http://imageshack.us][img]http://img258.imageshack.us/img258/2232/phrentortureroa1ps2.gif[/img][/url]

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Apr 2008, 13:04

Ed Gein wrote:ja sam sad gledal sa starcima red carpet, i tata mi je dal 100 kn, i zahvalil mi stos am normalno dijete.
taj red carpet se svodi na ruznu voditeljicu, dosadnog voditelja, red maminih sinova, red snobova, red lezbaci, red gey populacije, red tezih defektnih pederčina, i dva reda nepismenih manekenki...

potpis. zbilja smo svjetski jadnici i sramota..

filmofil

Post by filmofil » 07 Apr 2008, 13:09

Ed Gein wrote:
filmophil wrote:

ček...mia kovačić???
This is the Zodiac speaking.

A$H

Post by A$H » 07 Apr 2008, 13:45

24 sata

Nikog se ne bojim. I da je Tyson navalio kao onaj Derviš, kako sam prozvao tog ljigavca, ja bih mu vratio, kaže Lupino (57).
- Nikad se nikog nisam plašio. I pokojnom sam mafijašu Bagariću rekao da me može ubiti samo metkom jer su moje šake jače od bilo čijih. Meni su zaštitari samo ugodno društvo. S njima sam se družio i na farmi kad sam se zaželio razgovora s normalnim ljudima jer svi drugi su luđaci i ljigavci od kojih mi se povraća - priča Lupino, koji tvrdi da su zaštitari spasili Drviša da ga ne prebije nakon što ga je karate udarcem oborio na pod.
- Spreman sam se s Drvišem boriti u kavezu veličine pet puta pet metara. Ne trebaju nam sudac niti pravila. Samo osigurajte 200.000 eura za pobjednika i vidjet ćete tko će izaći živ - izaziva Lupino Drviša na konačni obračun.
Razgovarao je i s direktorom programa Nove TV Svilanom.
- Siniša kaže da su mu zaštitari rekli kako bi Stipe loše prošao. To mi je bilo dovoljno da odustanem od tužbe zbog nepravednog izbacivanja - priča Lupino pokazujući SMS-ove podrške.
Njegovi prijatelji iz Cetinske krajine i Splita bili su spremni doći u Zagreb, no on ih je umirio. Podržao ga je i Aleksandar Stanković, kojeg je golog do pasa fotografirao u emisiji 'Nedjeljom u dva’.
- Farmu može spasiti samo to da se svi potuku jer nitko ništa ne radi, pa će biti gladni - misli Lupino.

Ona Grdićka je krava prljava. Nije se prala već deset dana, fuj. Sve će ih potrovati jer se stalno čoha po pi... i s takvim prljavim rukama kuha, kaže Lupino. Nema bolje mišljenje ni o Stefany, za koju se nagađa da je trudna jer joj kasni mjesečnica.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Apr 2008, 13:48

filmophil wrote:
Ed Gein wrote:
filmophil wrote:
ček...mia kovačić???
Neeeee, nego ona nova plava. Stvarno je malo čudna ta ženska
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Boby

Post by Boby » 07 Apr 2008, 13:49

Wendigo wrote:

A čekajte, jadnici i sramota smo koliko i svi drugi. Kaj mislite da Njemci, Englezi, Ameri i ne znam tko nemaju svoju ekipu spadala za takve emisije. Imaju, oni su to i stvorili a mi kako to inače biva uvezli

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Apr 2008, 14:10

Boby wrote:
Wendigo wrote:

A čekajte, jadnici i sramota smo koliko i svi drugi. Kaj mislite da Njemci, Englezi, Ameri i ne znam tko nemaju svoju ekipu spadala za takve emisije. Imaju, oni su to i stvorili a mi kako to inače biva uvezli
naravno da imaju, samo što mi panjevi po običaju poberemo najgore od nagoreg umjesto da se naučimo pristojnosti, redu i disciplini za početak kako bi se desio neki barem mali progres..
baš nam trebaju farme, celebrity big brotheri, red carpeti i slična antiobrazovna, zatupljujuča i komercijalna sranja.
Last edited by Wendigo on 07 Apr 2008, 14:13, edited 1 time in total.

jigsaw

Post by jigsaw » 07 Apr 2008, 14:12

A$H wrote:24 sata

Nikog se ne bojim. I da je Tyson navalio kao onaj Derviš, kako sam prozvao tog ljigavca, ja bih mu vratio, kaže Lupino (57).
- Nikad se nikog nisam plašio. I pokojnom sam mafijašu Bagariću rekao da me može ubiti samo metkom jer su moje šake jače od bilo čijih. Meni su zaštitari samo ugodno društvo. S njima sam se družio i na farmi kad sam se zaželio razgovora s normalnim ljudima jer svi drugi su luđaci i ljigavci od kojih mi se povraća - priča Lupino, koji tvrdi da su zaštitari spasili Drviša da ga ne prebije nakon što ga je karate udarcem oborio na pod.
- Spreman sam se s Drvišem boriti u kavezu veličine pet puta pet metara. Ne trebaju nam sudac niti pravila. Samo osigurajte 200.000 eura za pobjednika i vidjet ćete tko će izaći živ - izaziva Lupino Drviša na konačni obračun.
Razgovarao je i s direktorom programa Nove TV Svilanom.
- Siniša kaže da su mu zaštitari rekli kako bi Stipe loše prošao. To mi je bilo dovoljno da odustanem od tužbe zbog nepravednog izbacivanja - priča Lupino pokazujući SMS-ove podrške.
Njegovi prijatelji iz Cetinske krajine i Splita bili su spremni doći u Zagreb, no on ih je umirio. Podržao ga je i Aleksandar Stanković, kojeg je golog do pasa fotografirao u emisiji 'Nedjeljom u dva’.
- Farmu može spasiti samo to da se svi potuku jer nitko ništa ne radi, pa će biti gladni - misli Lupino.

Ona Grdićka je krava prljava. Nije se prala već deset dana, fuj. Sve će ih potrovati jer se stalno čoha po pi... i s takvim prljavim rukama kuha, kaže Lupino. Nema bolje mišljenje ni o Stefany, za koju se nagađa da je trudna jer joj kasni mjesečnica.
Uuu...nakon što je sad ispljuvao Grdićku počeo mi se sviđati... :D

Boby

Post by Boby » 07 Apr 2008, 14:35

Wendigo wrote:
Boby wrote:
Wendigo wrote: potpis. zbilja smo svjetski jadnici i sramota..
naravno da imaju, samo što mi panjevi po običaju poberemo najgore od nagoreg umjesto da se naučimo pristojnosti, redu i disciplini za početak kako bi se desio neki barem mali progres..
baš nam trebaju farme, celebrity big brotheri, red carpeti i slična antiobrazovna, zatupljujuča i komercijalna sranja.
Dokle god će ta sranja donositi profit uvozi neće stat

Knatchbull

Post by Knatchbull » 07 Apr 2008, 14:40

Wendigo wrote:baš nam trebaju farme, celebrity big brotheri, red carpeti i slična antiobrazovna, zatupljujuča i komercijalna sranja.
ovo je poanta svega. žalosno je što takve emisije imaju toliku gledanost. nevjerovatno je što se sve narodu može prodati kao dobar proizvod :roll:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Apr 2008, 14:57

Boby wrote:
Wendigo wrote:
Boby wrote: A čekajte, jadnici i sramota smo koliko i svi drugi. Kaj mislite da Njemci, Englezi, Ameri i ne znam tko nemaju svoju ekipu spadala za takve emisije. Imaju, oni su to i stvorili a mi kako to inače biva uvezli
Dokle god će ta sranja donositi profit uvozi neće stat
na našu veliku žalost.. da se mene pita bila bi 2 discovery ili national geographic dokumentarca na tv-u umjesto te "kuruze". više bi koristla mladeži koja ionako previše bulji u televiziju i upija takvo smeće od kojeg jedino mogu naučiti kako biti tupoglava kurvica, modna žrtva, stilist, profesionalni idiot itd.. :povrac:

Boby

Post by Boby » 07 Apr 2008, 15:36

Preko velike gledanosti takvih emisija mogu proći ali najžalosnija mi je stvar što mi uopće više nemamo niti jedan glazbeni ili filmski časopis. Nekoć su izlazili Total Film i Hollywood ali oba dva su neslavno završila; al zato imamo gomilu ženski i žutih časopisa koji se na veliko prodaju

Ed Gein

Post by Ed Gein » 07 Apr 2008, 18:08

filmophil wrote:
Ed Gein wrote:
filmophil wrote:
ček...mia kovačić???
me ne, ova nova, kaj ju mjenje...
mija kovacic je rahitična i nema sisa :lol:
[url=http://imageshack.us][img]http://img258.imageshack.us/img258/2232/phrentortureroa1ps2.gif[/img][/url]

sikeone

Post by sikeone » 07 Apr 2008, 21:32

Ed Gein wrote:
filmophil wrote:
Ed Gein wrote: pa ova nova, kratkokosa.. pa kaj si ti corav...
ček...mia kovačić???
me ne, ova nova, kaj ju mjenje...
mija kovacic je rahitična i nema sisa :lol:
šta pričaš pa treba je jebena :wink:

Ed Gein

Post by Ed Gein » 07 Apr 2008, 21:40

no no, malo pristojnosti :lol:
... a ono.. nije moj tip zene ..tako da... 8)

Post Reply