Igre, konzole i slično
- john_constantine
- Aryx
nemozes usporedivati te dvije igre ! svaka je predobra na svoj nacinjohn_constantine wrote:evo, igram god of war, i sto puta je bolja od princea.Glavni lik je totalna brutala, a tek bossovi, akcija, akrobacije, glavni lik, gole sise, Samo što, dok ne pronađem neki kabel, moram igrati u crno bijelo...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
je. Prince of persia je više platformska igra gdje nisu borbe u prvom planu,a God of War je više razbijačina tipa Devil may cry. Meni su obije igre odlične na svoj način. God of War je onako prezabavan,ali ipak Princ je PrincAryx wrote:nemozes usporedivati te dvije igre ! svaka je predobra na svoj nacinjohn_constantine wrote:evo, igram god of war, i sto puta je bolja od princea.Glavni lik je totalna brutala, a tek bossovi, akcija, akrobacije, glavni lik, gole sise, Samo što, dok ne pronađem neki kabel, moram igrati u crno bijelo...

- green man
sands of time je dobra igra nema sta, two thrones mi je bolji zbog nacina borbe koje je uzeto iz ww-a, skakanja po babilonskim krovovima,... ali mi je warrior within najbolji zbog atmosfere, free-form makljaze, dinamike, svaki potez vodi do novog dok glave i torza lete, a i svidja mi se dok dahaka lovi, nema tu "cek malo da vidim di trebam" vec samo idi brate
-
ma Legacy of Kain serijal mi ima cool ideje,jebene likove,dobru atmosferu ,ali kvragu nisam nikada skužio gdje treba ići i stalno sam zapinjao. ma trebao bi probat igrat igre iz početka uz pomoč walkthrough .Wendigo wrote:to onaj prvi iz ptičje perspektive? (najbolji dio)bakero wrote:evo počeo ponovo igrat blood omen
ja ga nemogu pokrenuti nikako.. nešto zajebava.
je odlična trilogija,bilo bi grjeh da nema četvorke. ma upravo danas ću proči dvojku do kraja,još samo trebam ubiti onu princezu,šteta je jedino što nisam pokupio jedino sve life upgradove i dobio šansu da ubijem dahokusands of time je dobra igra nema sta, two thrones mi je bolji zbog nacina borbe koje je uzeto iz ww-a, skakanja po babilonskim krovovima,... ali mi je warrior within najbolji zbog atmosfere, free-form makljaze, dinamike, svaki potez vodi do novog dok glave i torza lete, a i svidja mi se dok dahaka lovi, nema tu "cek malo da vidim di trebam" vec samo idi brate

-
- john_constantine
- john_constantine
-
evo zavšio sam več prije 6 sati sa warrior whitinom i odigrao cjelu trilogiju do kraja. sada moram završiti igre koje još nisam duže vrjeme prošao jer sam uvjek krenuo na novu igru koju sam kupio . neznam kaj da večeras igram od Hitman:Blood money,Doom 3,Warcroft 3,Splinter cell 3 i Unreal tournament 3(sve trojke osim hitmana
)

- john_constantine
hitman 4 - stealth nelinearna akcija + splinter cell 3, linearna stealth akcija
A ako baš hočeš nešto lagano, doom 3, ali postaje repetitivan...
Warcraft 3 - ako voliš strategije
A unreal tournament 3 samo ako namjeravaš igrati multiplayer, sp je bezveze...
a sada odluči hoćeš li jednostavnu akciju bez zapinjanja ili stealth, makar tu radije odaberi hitman, splinter cell 3 ima par iritatnih dijelova gdje zapneš, a i niti priča baš nije nešto, nisam ju baš uspio shvatiti...
a sada odluči hoćeš li jednostavnu akciju bez zapinjanja ili stealth, makar tu radije odaberi hitman, splinter cell 3 ima par iritatnih dijelova gdje zapneš, a i niti priča baš nije nešto, nisam ju baš uspio shvatiti...
Michel puši karu.
-
ma igrao sam sve te igre,ali ih nisam još prošao do kraja. ma mislim da idem do hitmanajohn_constantine wrote:hitman 4 - stealth nelinearna akcija + splinter cell 3, linearna stealth akcija