Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 04 Mar 2008, 19:52

evo, igram god of war, i sto puta je bolja od princea. :D Glavni lik je totalna brutala, a tek bossovi, akcija, akrobacije, glavni lik, gole sise, Samo što, dok ne pronađem neki kabel, moram igrati u crno bijelo...
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 04 Mar 2008, 19:54

john_constantine wrote:evo, igram god of war, i sto puta je bolja od princea. :D Glavni lik je totalna brutala, a tek bossovi, akcija, akrobacije, glavni lik, gole sise, Samo što, dok ne pronađem neki kabel, moram igrati u crno bijelo...
nemozes usporedivati te dvije igre ! svaka je predobra na svoj nacin
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Unreal

Post by Unreal » 04 Mar 2008, 20:30

Aryx wrote:
john_constantine wrote:evo, igram god of war, i sto puta je bolja od princea. :D Glavni lik je totalna brutala, a tek bossovi, akcija, akrobacije, glavni lik, gole sise, Samo što, dok ne pronađem neki kabel, moram igrati u crno bijelo...
nemozes usporedivati te dvije igre ! svaka je predobra na svoj nacin
je. Prince of persia je više platformska igra gdje nisu borbe u prvom planu,a God of War je više razbijačina tipa Devil may cry. Meni su obije igre odlične na svoj način. God of War je onako prezabavan,ali ipak Princ je Princ :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Mar 2008, 23:49

god of war nisam imao čast odigrati pošto nemam ps2. :?

maddjuro

Post by maddjuro » 05 Mar 2008, 00:58

Wendigo wrote:god of war nisam imao čast odigrati pošto nemam ps2. :?
same here
htio bi odigrat to, manhunt 2 i dead rising
I may be an idiot, but i am no fool.

green man

Post by green man » 05 Mar 2008, 11:59

sands of time je dobra igra nema sta, two thrones mi je bolji zbog nacina borbe koje je uzeto iz ww-a, skakanja po babilonskim krovovima,... ali mi je warrior within najbolji zbog atmosfere, free-form makljaze, dinamike, svaki potez vodi do novog dok glave i torza lete, a i svidja mi se dok dahaka lovi, nema tu "cek malo da vidim di trebam" vec samo idi brate

Unreal

Post by Unreal » 05 Mar 2008, 14:01

Wendigo wrote:
bakero wrote:evo počeo ponovo igrat blood omen
to onaj prvi iz ptičje perspektive? (najbolji dio)
ja ga nemogu pokrenuti nikako.. nešto zajebava. :twisted:
ma Legacy of Kain serijal mi ima cool ideje,jebene likove,dobru atmosferu ,ali kvragu nisam nikada skužio gdje treba ići i stalno sam zapinjao. ma trebao bi probat igrat igre iz početka uz pomoč walkthrough .
sands of time je dobra igra nema sta, two thrones mi je bolji zbog nacina borbe koje je uzeto iz ww-a, skakanja po babilonskim krovovima,... ali mi je warrior within najbolji zbog atmosfere, free-form makljaze, dinamike, svaki potez vodi do novog dok glave i torza lete, a i svidja mi se dok dahaka lovi, nema tu "cek malo da vidim di trebam" vec samo idi brate
je odlična trilogija,bilo bi grjeh da nema četvorke. ma upravo danas ću proči dvojku do kraja,još samo trebam ubiti onu princezu,šteta je jedino što nisam pokupio jedino sve life upgradove i dobio šansu da ubijem dahoku :cry:

green man

Post by green man » 05 Mar 2008, 14:08

life upgrade-i nisu esencijalni, mozes bez njih, ali nije da su bezvrijedni..sto se tice borbi, treba taktike, skuzis joj kombo, branis se, napadaj

Unreal

Post by Unreal » 05 Mar 2008, 14:22

green man wrote:life upgrade-i nisu esencijalni, mozes bez njih, ali nije da su bezvrijedni..sto se tice borbi, treba taktike, skuzis joj kombo, branis se, napadaj
ma znam kako da ubijem tu glupaču jednostvno,a life upgradovi jesu korisni,ali istina može se bez njih i meni ih se ne da tražit i .

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Mar 2008, 17:01

Djuro21 wrote:
same here
dead rising je za xbox 360. :(
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 05 Mar 2008, 17:38

john_constantine wrote:
Djuro21 wrote:
same here
dead rising je za xbox 360. :(
to i ja kažem grr... :twisted:

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Mar 2008, 19:06

ma nešto se šuškalo o pc verziji, ali izgleda da zasada ništa...
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 05 Mar 2008, 19:45

evo zavšio sam več prije 6 sati sa warrior whitinom i odigrao cjelu trilogiju do kraja. sada moram završiti igre koje još nisam duže vrjeme prošao jer sam uvjek krenuo na novu igru koju sam kupio . neznam kaj da večeras igram od Hitman:Blood money,Doom 3,Warcroft 3,Splinter cell 3 i Unreal tournament 3(sve trojke osim hitmana :lol: )

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Mar 2008, 20:01

hitman 4 - stealth nelinearna akcija + splinter cell 3, linearna stealth akcija
A ako baš hočeš nešto lagano, doom 3, ali postaje repetitivan...
Warcraft 3 - ako voliš strategije
A unreal tournament 3 samo ako namjeravaš igrati multiplayer, sp je bezveze...

a sada odluči hoćeš li jednostavnu akciju bez zapinjanja ili stealth, makar tu radije odaberi hitman, splinter cell 3 ima par iritatnih dijelova gdje zapneš, a i niti priča baš nije nešto, nisam ju baš uspio shvatiti...
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 05 Mar 2008, 20:08

john_constantine wrote:hitman 4 - stealth nelinearna akcija + splinter cell 3, linearna stealth akcija
A ako baš hočeš nešto lagano, doom 3, ali postaje repetitivan...
Warcraft 3 - ako voliš strategije
A unreal tournament 3 samo ako namjeravaš igrati multiplayer, sp je bezveze...

a sada odluči hoćeš li jednostavnu akciju bez zapinjanja ili stealth, makar tu radije odaberi hitman, splinter cell 3 ima par iritatnih dijelova gdje zapneš, a i niti priča baš nije nešto, nisam ju baš uspio shvatiti...
ma igrao sam sve te igre,ali ih nisam još prošao do kraja. ma mislim da idem do hitmana 8)

Post Reply