idem sada igrati manhunt 2, a uz to ću god of war serijal koji bi trebao biti puno bolji od prince of persia, i onda final fantasy X - 2, kada završim X, pa 12 i onda neki rogue galaxy. Zbogom, real life

ne taj, nego čini mi se da se zove blood omen 2, prilično dobra igra, malo dosadna al volim vampire, ponovo prelazim, igra sam do nedavno legacy of kain soul reaver negdi sam zapeo i neda se!Wendigo wrote:to onaj prvi iz ptičje perspektive? (najbolji dio)bakero wrote:evo počeo ponovo igrat blood omen
ja ga nemogu pokrenuti nikako.. nešto zajebava.
a ja oduvik oću na pc odigrat silent hill al ne mogu ga pokrenit, al zato imam ps2 samo ne mogu nabavit nigdi nijedan silent hill!john_constantine wrote:ah, ja oduvijek hoću igrati blood omen. ali ništa, pc u kurcu. A psx verzija nigdje, a sada konačno imam ps2, pa da to igram...
moga bi se i ja bacit na god of war, prvi dio nikako nisam moga završit jer me je zajebava jedan loading, pa sam izbrisa sejv (debil) i usput ću odigrat god of war 2, mora se igra je zakon!john_constantine wrote:call of juarez - završio igru. Malo su iritatni dijelovi u ulozi indijanca, jer je stealth, pa samo skakanje, ubijanje zmija, škorpiona i to. Ali fora je za lukom i strijelom. A sam preacher je odličan, pucnjava, akcija i ubijanje. Jedino razočaranje kako pogine. A i priča je dobra, s obratom. Dobar FPS, ali neoptimiziran...
idem sada igrati manhunt 2, a uz to ću god of war serijal koji bi trebao biti puno bolji od prince of persia, i onda final fantasy X - 2, kada završim X, pa 12 i onda neki rogue galaxy. Zbogom, real life
ja baš neki dan prešao trojku ,pa mi samo preostaje da prođm dvojku warriror within. malo me jebalo u tom nastavku kuda trebam ići buduči da nisam znao za kartu,ali sada dok sam sam počeo iz početka postaje igra opet prejebena(došao do djela s maskom).rezanje protivnika na djelove,jebeni monsteri (posebno onaj Dahaka) i rock i godsmack glazba za vrjeme borbagreen man wrote:opet instalirao prince of persia warriror within, malo mi se odrubljuju glave i torza,..heh
hm, izašla je nekakva verzija za pc, zapravo prerađeno od psx uz pomoć emulatora, ali bar nešto...bakero wrote:a ja oduvik oću na pc odigrat silent hill al ne mogu ga pokrenit, al zato imam ps2 samo ne mogu nabavit nigdi nijedan silent hill!john_constantine wrote:ah, ja oduvijek hoću igrati blood omen. ali ništa, pc u kurcu. A psx verzija nigdje, a sada konačno imam ps2, pa da to igram...
Unreal wrote:ja baš neki dan prešao trojku ,pa mi samo preostaje da prođm dvojku warriror within. malo me jebalo u tom nastavku kuda trebam ići buduči da nisam znao za kartu,ali sada dok sam sam počeo iz početka postaje igra opet prejebena(došao do djela s maskom).rezanje protivnika na djelove,jebeni monsteri (posebno onaj Dahaka) i rock i godsmack glazba za vrjeme borbagreen man wrote:opet instalirao prince of persia warriror within, malo mi se odrubljuju glave i torza,..heh. jedino me nervira ponavljanje isti zamki i nema igra onaj šarm kao sands of time i thow trones.
je slažem se. bossovi nisu nekaj i scene bježanja od dahakke su vjerojatno najbolji dio igre jer su najuzbudljivije.mračna atmosfera mi se sviđa,ali glavni lik (prince)je manje simpatičan zbog nedostatka humora,previše lošeg preseravanja kroz dijaloge tipa "you should be honored to die by my sword","i am prince of persia king of blades" i "you bitch"Wendigo wrote:Unreal wrote:ja baš neki dan prešao trojku ,pa mi samo preostaje da prođm dvojku warriror within. malo me jebalo u tom nastavku kuda trebam ići buduči da nisam znao za kartu,ali sada dok sam sam počeo iz početka postaje igra opet prejebena(došao do djela s maskom).rezanje protivnika na djelove,jebeni monsteri (posebno onaj Dahaka) i rock i godsmack glazba za vrjeme borbagreen man wrote:opet instalirao prince of persia warriror within, malo mi se odrubljuju glave i torza,..heh. jedino me nervira ponavljanje isti zamki i nema igra onaj šarm kao sands of time i thow trones.
također. pogotovo kada te igra naprasno prekine u glumljenju kosilice i natjera te da 2 dana skačeš po lokacijama iz prošlosti/budučnosti, a bilo je i bosseva iritantnih (grifon veliki kojeg nisam ubio), i monotone sive lokacije, dok sands of time pruža jedno doslovno predivno igračko iskustvo..
e da, i super su mi dijelovi kada moraš luđački bježati od dahakke..