Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 03 Mar 2008, 18:53

call of juarez - završio igru. Malo su iritatni dijelovi u ulozi indijanca, jer je stealth, pa samo skakanje, ubijanje zmija, škorpiona i to. Ali fora je za lukom i strijelom. A sam preacher je odličan, pucnjava, akcija i ubijanje. Jedino razočaranje kako pogine. A i priča je dobra, s obratom. Dobar FPS, ali neoptimiziran...

idem sada igrati manhunt 2, a uz to ću god of war serijal koji bi trebao biti puno bolji od prince of persia, i onda final fantasy X - 2, kada završim X, pa 12 i onda neki rogue galaxy. Zbogom, real life :mrgreen:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Mar 2008, 19:40

manhunt 2 - hm, nekako me razočarava taj nastavak, engine je isti, priča je bolesnija i uvrnuta, nove mogućnosti egzekucije. A i nove bizarnije lokacije... ma dati ću mu priliku..
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 03 Mar 2008, 19:52

evo počeo ponovo igrat blood omen
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Mar 2008, 19:55

bakero wrote:evo počeo ponovo igrat blood omen
to onaj prvi iz ptičje perspektive? (najbolji dio)
ja ga nemogu pokrenuti nikako.. nešto zajebava. :twisted:

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Mar 2008, 19:58

ah, ja oduvijek hoću igrati blood omen. ali ništa, pc u kurcu. A psx verzija nigdje, a sada konačno imam ps2, pa da to igram...
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 03 Mar 2008, 22:58

Wendigo wrote:
bakero wrote:evo počeo ponovo igrat blood omen
to onaj prvi iz ptičje perspektive? (najbolji dio)
ja ga nemogu pokrenuti nikako.. nešto zajebava. :twisted:
ne taj, nego čini mi se da se zove blood omen 2, prilično dobra igra, malo dosadna al volim vampire, ponovo prelazim, igra sam do nedavno legacy of kain soul reaver negdi sam zapeo i neda se!
R.I.P.

bakero

Post by bakero » 03 Mar 2008, 23:00

john_constantine wrote:ah, ja oduvijek hoću igrati blood omen. ali ništa, pc u kurcu. A psx verzija nigdje, a sada konačno imam ps2, pa da to igram...
a ja oduvik oću na pc odigrat silent hill al ne mogu ga pokrenit, al zato imam ps2 samo ne mogu nabavit nigdi nijedan silent hill!
R.I.P.

bakero

Post by bakero » 03 Mar 2008, 23:02

john_constantine wrote:call of juarez - završio igru. Malo su iritatni dijelovi u ulozi indijanca, jer je stealth, pa samo skakanje, ubijanje zmija, škorpiona i to. Ali fora je za lukom i strijelom. A sam preacher je odličan, pucnjava, akcija i ubijanje. Jedino razočaranje kako pogine. A i priča je dobra, s obratom. Dobar FPS, ali neoptimiziran...

idem sada igrati manhunt 2, a uz to ću god of war serijal koji bi trebao biti puno bolji od prince of persia, i onda final fantasy X - 2, kada završim X, pa 12 i onda neki rogue galaxy. Zbogom, real life :mrgreen:
moga bi se i ja bacit na god of war, prvi dio nikako nisam moga završit jer me je zajebava jedan loading, pa sam izbrisa sejv (debil) i usput ću odigrat god of war 2, mora se igra je zakon!

nedavno sam priša driver 4, dosta sam se izigra NBA 2k8, extermination nisam još završio malo mi je dosadio, obscure II namjeravam počet
R.I.P.

green man

Post by green man » 04 Mar 2008, 11:14

opet instalirao prince of persia warriror within, malo mi se odrubljuju glave i torza,..heh

Unreal

Post by Unreal » 04 Mar 2008, 16:52

green man wrote:opet instalirao prince of persia warriror within, malo mi se odrubljuju glave i torza,..heh
ja baš neki dan prešao trojku ,pa mi samo preostaje da prođm dvojku warriror within. malo me jebalo u tom nastavku kuda trebam ići buduči da nisam znao za kartu,ali sada dok sam sam počeo iz početka postaje igra opet prejebena(došao do djela s maskom).rezanje protivnika na djelove,jebeni monsteri (posebno onaj Dahaka) i rock i godsmack glazba za vrjeme borba :D . jedino me nervira ponavljanje isti zamki i nema igra onaj šarm kao sands of time i thow trones.

metallicat

Post by metallicat » 04 Mar 2008, 17:03

green man wrote:opet instalirao prince of persia warriror within, malo mi se odrubljuju glave i torza,..heh
došla negdje do pol i mislim da nešto nije bilo u redu s igricom na tom dijelu..pa nisam nikad do kraja.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Mar 2008, 17:06

bakero wrote:
john_constantine wrote:ah, ja oduvijek hoću igrati blood omen. ali ništa, pc u kurcu. A psx verzija nigdje, a sada konačno imam ps2, pa da to igram...
a ja oduvik oću na pc odigrat silent hill al ne mogu ga pokrenit, al zato imam ps2 samo ne mogu nabavit nigdi nijedan silent hill!
hm, izašla je nekakva verzija za pc, zapravo prerađeno od psx uz pomoć emulatora, ali bar nešto...

Obscure 2 je onako solidna igra, loš nastavak originala, ali dobro za ubiti vrijeme, no nisam išao do kraja, bezveze...

A driver 4 je bolje od trojke, ali priča je jeftina, a moglo se napraviti više od nje. A i odlična ideja ta dva vremenska razdoblja, ali lijenost ili kratki rokovi.... moglo se napraviti više, nažalost.
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Mar 2008, 18:21

Unreal wrote:
ja baš neki dan prešao trojku ,pa mi samo preostaje da prođm dvojku warriror within. malo me jebalo u tom nastavku kuda trebam ići buduči da nisam znao za kartu,ali sada dok sam sam počeo iz početka postaje igra opet prejebena(došao do djela s maskom).rezanje protivnika na djelove,jebeni monsteri (posebno onaj Dahaka) i rock i godsmack glazba za vrjeme borba :D . jedino me nervira ponavljanje isti zamki i nema igra onaj šarm kao sands of time i thow trones.

također. pogotovo kada te igra naprasno prekine u glumljenju kosilice i natjera te da 2 dana skačeš po lokacijama iz prošlosti/budučnosti, a bilo je i bosseva iritantnih (grifon veliki kojeg nisam ubio :oops:), i monotone sive lokacije, dok sands of time pruža jedno doslovno predivno igračko iskustvo.. :D

e da, i super su mi dijelovi kada moraš luđački bježati od dahakke.. 8)

Knatchbull

Post by Knatchbull » 04 Mar 2008, 18:23

jel igra tko Hattrick manager online?
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Unreal

Post by Unreal » 04 Mar 2008, 18:55

Wendigo wrote:
Unreal wrote:

također. pogotovo kada te igra naprasno prekine u glumljenju kosilice i natjera te da 2 dana skačeš po lokacijama iz prošlosti/budučnosti, a bilo je i bosseva iritantnih (grifon veliki kojeg nisam ubio :oops:), i monotone sive lokacije, dok sands of time pruža jedno doslovno predivno igračko iskustvo.. :D

e da, i super su mi dijelovi kada moraš luđački bježati od dahakke.. 8)
je slažem se. bossovi nisu nekaj i scene bježanja od dahakke su vjerojatno najbolji dio igre jer su najuzbudljivije.mračna atmosfera mi se sviđa,ali glavni lik (prince)je manje simpatičan zbog nedostatka humora,previše lošeg preseravanja kroz dijaloge tipa "you should be honored to die by my sword","i am prince of persia king of blades" i "you bitch" :lol:. (barem su u trojci objasnili njegovo idijotno ponašanje) Ma dobar nastavak,ali orginal mi je draži,ali najbolji dio trilogije mi je The two trones. Imaš borbeni stil iz prošle igre,speed killove,dark princa ,utrke na kočijama,bolje bossove i manje repetativnosti :D . Čak mi se po priči,likovima i ugođaju jednako sviđa kao i sand of time ako ne i bolje,najviše mi se dopao psihološki razvoj glavnog lika gdje vidimo prjelaz između luđaka željnog krvi iz warrior whitina i šarmantnog lika iz sands of tima. Odigraj ako nisi :wink:

Post Reply