Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 21 Feb 2008, 22:38

Freddy wrote:Madman-atmosfera odlična...horor priče uz logorsku vatricu u nekoj šumi....i stim pričama su pozvali tog ubojicu....zanimljiva ubojstva...vrlo zabavab film iz osamdesetih 7.5-10

Cam Utopia-uf...dosadan film...jednostavno preloše....radnja preprespora 3-10

Monster Dog-uglavnom...dve riječi Claudio Fragrasso....Zombi3,4 ,Troll 2...poludjeli psi ubijaju sve oko sebe...neznam jel bi to uopće nazvao psima...odlično napravljeni 8-10

Funhouse-predobro je napravljeno čudovište,ima dobar glas,radnja malo spora ali sve u svemu jako dobro 7.7-10
btw mislim dal sam te već pitao, ali dali gledaš filmove po nekim mojim osvrtima? vidim dosta često da dobro pratiš, ukratko ako da - onda super, eto neke koristi oko sajta :lol: :lol: :wink:

Scarface

Post by Scarface » 21 Feb 2008, 22:51

April fools- 2/10- ne, nije ovo April fool's day, nego neki "crnački" slasher, radnja kombinira Znam što si radila prošlog ljeta, Valentinovo i April fool's day. Uglavnom, nije ono the worst, ali je sranje da kad ubojica ubija žrtvu sve se odjednom uspori, mislin- wtf?! A tek motiv na kraju, skroz naivno, ne stigneš ni popamtit likove, a ka i šta to obično biva kod tih slashera ŽNJ produkcije, uvik nož bude ultra nabrijan, da više liči na lepezu nego na nož. Ipak pogledajte film, ne znan za baš puno slashera u kojima glume samo crnci (ništa rasističko, dapače), pa da vidite i taj štih. 8)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Feb 2008, 22:53

FilmTV wrote:
elrania wrote:prvi saw mi je jedan od zanimljivijih filmova koje sam gledala, a sto se mene tice, nastavke se nije trebalo ni snimati
:klapklap:
Super, sad sam još sretnija što namjerno nisam gledala nastavke....i odlučnija da nastavim tako :twisted: ...dok ne popustim...a valjda neću
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Vorador

Post by Vorador » 21 Feb 2008, 22:57

Wendigo wrote:
Vorador wrote:
metallicat wrote:planet terror, opet, ovaj put s mamom :D joj na ono kreyubi prijatelji se param svaki put :lol:
mene bi starci poslali na psihijatriju kad bi im dao da gledaju takve filmove :lol: :lol:
lol, ja sam sa starim kao klinac gledao army of darkness i bilo je smijeha.. :lol: inače ne voli horrore. samo westerne..
dobro army je ipak više kao komedija s elementima horrora dok je planet terror boleština. baš me zanima kako bi reagirao da ste gledali recimo braindead ili tako neki ultragore sick comedy horror

metallicat

Post by metallicat » 22 Feb 2008, 00:14

Vorador wrote:
metallicat wrote:planet terror, opet, ovaj put s mamom :D joj na ono kreyubi prijatelji se param svaki put :lol:
mene bi starci poslali na psihijatriju kad bi im dao da gledaju takve filmove :lol: :lol:
:lol:
ma mene je mama i navukla ko malu općenito na filmove, najviše trilere i horore pa s njom često gledam :mrgreen:
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 22 Feb 2008, 00:28

metallicat wrote:
Vorador wrote:
:lol:
ma mene je mama i navukla ko malu općenito na filmove, najviše trilere i horore pa s njom često gledam :mrgreen:
uuu,imaš kul mamu :supz: ,moja mrzi horore :evil:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Knatchbull

Post by Knatchbull » 22 Feb 2008, 00:56

Vorador wrote:dobro army je ipak više kao komedija s elementima horrora dok je planet terror boleština. baš me zanima kako bi reagirao da ste gledali recimo braindead ili tako neki ultragore sick comedy horror
pustio sam frendu 5 minuta tog filma pa mi je rekao da nisam normalan i onda se išao smirivati playboy tv-eom i s osmijehom izjavio "eeee ovo je pravi film" :lol: :lol:
inače, interesantno je kako starci reagiraju na horore. moji meni nikada nisu zabranjivali gledanje bilo čega dok je večina mojih frendiva kad smo bili mulci imala zabranu gledanja horora
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Knatchbull

Post by Knatchbull » 22 Feb 2008, 01:02

Asfodel wrote:Super, sad sam još sretnija što namjerno nisam gledala nastavke....i odlučnija da nastavim tako :twisted: ...dok ne popustim...a valjda neću
pogledaj barem drugi dio. prvi je samo mrvicu bolji jer je ipak original :wink:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Wendigo

Post by Wendigo » 22 Feb 2008, 07:53

Vorador wrote:
Wendigo wrote:
Vorador wrote: mene bi starci poslali na psihijatriju kad bi im dao da gledaju takve filmove :lol: :lol:
lol, ja sam sa starim kao klinac gledao army of darkness i bilo je smijeha.. :lol: inače ne voli horrore. samo westerne..
dobro army je ipak više kao komedija s elementima horrora dok je planet terror boleština. baš me zanima kako bi reagirao da ste gledali recimo braindead ili tako neki ultragore sick comedy horror
ma dobro da je i army of darkness gledao, pošto su njemu skoro svi filmovi, pogotovo horror, sf itd. sranje.. (neznalica jbga.. :lol: ) vjerojatno mu se ne bi svidjelo pošto mi je jednom davno srao šta gledam nasilje dok me vidio kako children of the corn gledam.. :roll:
ali zato imam stariju sestru koja me navukla na horrore (a i film opčenito) i dan danas ih voli pogledati. 8)

Dragonrage

Post by Dragonrage » 22 Feb 2008, 10:03

filmophil wrote:wrong turn 2...dobar početak a ostatak film ništa posebno...još kad su u priču ubacili onog američkog vojnika koji spasi cijelu stvar :x :x mrzim takve stvari...čak su i mutanti ovaj put ispali neki kršćani :lol: jebeš ovakav horor...
Ma dvojka je totalno zabavna zbog svog tog pretjerivanja, a posebice zbog tog meni presmiješnoga specijalca koji krene spašavati cijelu stvar...lik je totalno zakon, najbolji dio tog filma hahaha :lol: :lol: :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 22 Feb 2008, 10:06

inside (2007) http://www.imdb.com/title/tt0856288/
3,9/5
jako dobar francuski splatter / slasher sa prejebenim gore-om (poslije ramba najbolje što sam vidio u zadnje vrijeme i pošteno sam se grčio na večinu nasilnih scena :D) i originalnim ubojstvima. s druge strane ništa novo i revolucionarno što se tiče same radnje i twista ali nemože se reć da je loše izvedeno sve skupa.. obavzno pogledati ako volite gore navedeni žanr. :wink:

Vorador

Post by Vorador » 22 Feb 2008, 10:43

Knatchbull wrote:
Vorador wrote:dobro army je ipak više kao komedija s elementima horrora dok je planet terror boleština. baš me zanima kako bi reagirao da ste gledali recimo braindead ili tako neki ultragore sick comedy horror
pustio sam frendu 5 minuta tog filma pa mi je rekao da nisam normalan i onda se išao smirivati playboy tv-eom i s osmijehom izjavio "eeee ovo je pravi film" :lol: :lol:
inače, interesantno je kako starci reagiraju na horore. moji meni nikada nisu zabranjivali gledanje bilo čega dok je večina mojih frendiva kad smo bili mulci imala zabranu gledanja horora
ma ni meni ali mi znaju prigovarat da sam manijak i tako :lol: :lol:

Aryx

Post by Aryx » 22 Feb 2008, 12:29

Inside ( 2007 ) 7/10 dobar moderni ultra gore triler
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

bakero

Post by bakero » 22 Feb 2008, 13:02

Night skies - nit prdi nit smrdi, 2.5-5
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 22 Feb 2008, 14:00

Wendigo wrote:inside (2007) http://www.imdb.com/title/tt0856288/
3,9/5
jako dobar francuski splatter / slasher sa prejebenim gore-om (poslije ramba najbolje što sam vidio u zadnje vrijeme i pošteno sam se grčio na večinu nasilnih scena :D) i originalnim ubojstvima. s druge strane ništa novo i revolucionarno što se tiče same radnje i twista ali nemože se reć da je loše izvedeno sve skupa.. obavzno pogledati ako volite gore navedeni žanr. :wink:
Aryx wrote:Inside ( 2007 ) 7/10 dobar moderni ultra gore triler
hehe he baš sam sada skužio da vas dvojca ponekad zajedno gledate filmove i dok pogledate dojmovi su vam isti :lol: [/quote]

Post Reply