btw mislim dal sam te već pitao, ali dali gledaš filmove po nekim mojim osvrtima? vidim dosta često da dobro pratiš, ukratko ako da - onda super, eto neke koristi oko sajtaFreddy wrote:Madman-atmosfera odlična...horor priče uz logorsku vatricu u nekoj šumi....i stim pričama su pozvali tog ubojicu....zanimljiva ubojstva...vrlo zabavab film iz osamdesetih 7.5-10
Cam Utopia-uf...dosadan film...jednostavno preloše....radnja preprespora 3-10
Monster Dog-uglavnom...dve riječi Claudio Fragrasso....Zombi3,4 ,Troll 2...poludjeli psi ubijaju sve oko sebe...neznam jel bi to uopće nazvao psima...odlično napravljeni 8-10
Funhouse-predobro je napravljeno čudovište,ima dobar glas,radnja malo spora ali sve u svemu jako dobro 7.7-10
Koji ste horror zadnji gledali?
- HorrorHR
- Site Admin
- Scarface
April fools- 2/10- ne, nije ovo April fool's day, nego neki "crnački" slasher, radnja kombinira Znam što si radila prošlog ljeta, Valentinovo i April fool's day. Uglavnom, nije ono the worst, ali je sranje da kad ubojica ubija žrtvu sve se odjednom uspori, mislin- wtf?! A tek motiv na kraju, skroz naivno, ne stigneš ni popamtit likove, a ka i šta to obično biva kod tih slashera ŽNJ produkcije, uvik nož bude ultra nabrijan, da više liči na lepezu nego na nož. Ipak pogledajte film, ne znan za baš puno slashera u kojima glume samo crnci (ništa rasističko, dapače), pa da vidite i taj štih. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Super, sad sam još sretnija što namjerno nisam gledala nastavke....i odlučnija da nastavim takoFilmTV wrote:elrania wrote:prvi saw mi je jedan od zanimljivijih filmova koje sam gledala, a sto se mene tice, nastavke se nije trebalo ni snimati
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Vorador
dobro army je ipak više kao komedija s elementima horrora dok je planet terror boleština. baš me zanima kako bi reagirao da ste gledali recimo braindead ili tako neki ultragore sick comedy horrorWendigo wrote:lol, ja sam sa starim kao klinac gledao army of darkness i bilo je smijeha..Vorador wrote:mene bi starci poslali na psihijatriju kad bi im dao da gledaju takve filmovemetallicat wrote:planet terror, opet, ovaj put s mamomjoj na ono kreyubi prijatelji se param svaki put
![]()
![]()
inače ne voli horrore. samo westerne..
- metallicat
-
John_Ryder
uuu,imaš kul mamumetallicat wrote:Vorador wrote:mene bi starci poslali na psihijatriju kad bi im dao da gledaju takve filmovemetallicat wrote:planet terror, opet, ovaj put s mamomjoj na ono kreyubi prijatelji se param svaki put
![]()
![]()
![]()
ma mene je mama i navukla ko malu općenito na filmove, najviše trilere i horore pa s njom često gledam
- Knatchbull
pustio sam frendu 5 minuta tog filma pa mi je rekao da nisam normalan i onda se išao smirivati playboy tv-eom i s osmijehom izjavio "eeee ovo je pravi film"Vorador wrote:dobro army je ipak više kao komedija s elementima horrora dok je planet terror boleština. baš me zanima kako bi reagirao da ste gledali recimo braindead ili tako neki ultragore sick comedy horror
inače, interesantno je kako starci reagiraju na horore. moji meni nikada nisu zabranjivali gledanje bilo čega dok je večina mojih frendiva kad smo bili mulci imala zabranu gledanja horora
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Knatchbull
pogledaj barem drugi dio. prvi je samo mrvicu bolji jer je ipak originalAsfodel wrote:Super, sad sam još sretnija što namjerno nisam gledala nastavke....i odlučnija da nastavim tako...dok ne popustim...a valjda neću
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Wendigo
ma dobro da je i army of darkness gledao, pošto su njemu skoro svi filmovi, pogotovo horror, sf itd. sranje.. (neznalica jbga..Vorador wrote:dobro army je ipak više kao komedija s elementima horrora dok je planet terror boleština. baš me zanima kako bi reagirao da ste gledali recimo braindead ili tako neki ultragore sick comedy horrorWendigo wrote:lol, ja sam sa starim kao klinac gledao army of darkness i bilo je smijeha..Vorador wrote: mene bi starci poslali na psihijatriju kad bi im dao da gledaju takve filmove![]()
inače ne voli horrore. samo westerne..
ali zato imam stariju sestru koja me navukla na horrore (a i film opčenito) i dan danas ih voli pogledati.
- Dragonrage
Ma dvojka je totalno zabavna zbog svog tog pretjerivanja, a posebice zbog tog meni presmiješnoga specijalca koji krene spašavati cijelu stvar...lik je totalno zakon, najbolji dio tog filma hahahafilmophil wrote:wrong turn 2...dobar početak a ostatak film ništa posebno...još kad su u priču ubacili onog američkog vojnika koji spasi cijelu stvar![]()
mrzim takve stvari...čak su i mutanti ovaj put ispali neki kršćani
jebeš ovakav horor...
- Wendigo
inside (2007) http://www.imdb.com/title/tt0856288/
3,9/5
jako dobar francuski splatter / slasher sa prejebenim gore-om (poslije ramba najbolje što sam vidio u zadnje vrijeme i pošteno sam se grčio na večinu nasilnih scena
) i originalnim ubojstvima. s druge strane ništa novo i revolucionarno što se tiče same radnje i twista ali nemože se reć da je loše izvedeno sve skupa.. obavzno pogledati ako volite gore navedeni žanr. 
3,9/5
jako dobar francuski splatter / slasher sa prejebenim gore-om (poslije ramba najbolje što sam vidio u zadnje vrijeme i pošteno sam se grčio na večinu nasilnih scena
- Vorador
ma ni meni ali mi znaju prigovarat da sam manijak i takoKnatchbull wrote:pustio sam frendu 5 minuta tog filma pa mi je rekao da nisam normalan i onda se išao smirivati playboy tv-eom i s osmijehom izjavio "eeee ovo je pravi film"Vorador wrote:dobro army je ipak više kao komedija s elementima horrora dok je planet terror boleština. baš me zanima kako bi reagirao da ste gledali recimo braindead ili tako neki ultragore sick comedy horror![]()
![]()
inače, interesantno je kako starci reagiraju na horore. moji meni nikada nisu zabranjivali gledanje bilo čega dok je večina mojih frendiva kad smo bili mulci imala zabranu gledanja horora
-
Unreal
Wendigo wrote:inside (2007) http://www.imdb.com/title/tt0856288/
3,9/5
jako dobar francuski splatter / slasher sa prejebenim gore-om (poslije ramba najbolje što sam vidio u zadnje vrijeme i pošteno sam se grčio na večinu nasilnih scena) i originalnim ubojstvima. s druge strane ništa novo i revolucionarno što se tiče same radnje i twista ali nemože se reć da je loše izvedeno sve skupa.. obavzno pogledati ako volite gore navedeni žanr.
hehe he baš sam sada skužio da vas dvojca ponekad zajedno gledate filmove i dok pogledate dojmovi su vam istiAryx wrote:Inside ( 2007 ) 7/10 dobar moderni ultra gore triler