Koji ste horror zadnji gledali?
-
GreenHornet
- la terza madre
treba pogledat...jednostavno ne valjaGreenHornet wrote:o cemu se radi kad je tako loš?![]()
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun-1.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/aliencat.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun2.gif[/img]
- jigsaw
- carver
- metallicat
prvi put kad sam ga gledala isto očekivala da neće bit nešto, onako tipično boogeyman film al ispao je više nego solidancarver wrote:Darkness Falls. Pa i nije tako oš kako sam mislio...
Halloween II - solidan film, ali mi nije jasno kako nikako ne umre, mislim pa nije steel man, ili nosi pancirku
(očekujem da će boby prvi napast na ovo

- Vorador
imaš neko fušersko neuvjerljivo objašnjenje u 6 nastavku: The Curse of Michael Myers ako se ne varam. druidski kultovi su u đirumetallicat wrote:prvi put kad sam ga gledala isto očekivala da neće bit nešto, onako tipično boogeyman film al ispao je više nego solidancarver wrote:Darkness Falls. Pa i nije tako oš kako sam mislio...![]()
Halloween II - solidan film, ali mi nije jasno kako nikako ne umre, mislim pa nije steel man, ili nosi pancirkunormalno nije prvi put da ga gledam ali tek sam se sad zapitala..pa mi vi lijepo to objasnite
![]()
![]()
![]()
(očekujem da će boby prvi napast na ovo)
- metallicat
ok, onda ću pričekat do 6 dijela, pa nemojte mi spojlatVorador wrote:imaš neko fušersko neuvjerljivo objašnjenje u 6 nastavku: The Curse of Michael Myers ako se ne varam. druidski kultovi su u đirumetallicat wrote:prvi put kad sam ga gledala isto očekivala da neće bit nešto, onako tipično boogeyman film al ispao je više nego solidancarver wrote:Darkness Falls. Pa i nije tako oš kako sam mislio...![]()
Halloween II - solidan film, ali mi nije jasno kako nikako ne umre, mislim pa nije steel man, ili nosi pancirkunormalno nije prvi put da ga gledam ali tek sam se sad zapitala..pa mi vi lijepo to objasnite
![]()
![]()
![]()

-
Unreal
ma nije objašnjeno i nije potrebno objasniti isto kao i kod jasona.metallicat wrote:prvi put kad sam ga gledala isto očekivala da neće bit nešto, onako tipično boogeyman film al ispao je više nego solidancarver wrote:Darkness Falls. Pa i nije tako oš kako sam mislio...![]()
![]()
![]()
![]()
-
filmofil
- Boby
metallicat wrote:prvi put kad sam ga gledala isto očekivala da neće bit nešto, onako tipično boogeyman film al ispao je više nego solidancarver wrote:Darkness Falls. Pa i nije tako oš kako sam mislio...![]()
![]()
![]()
![]()
Evo ovak; Halloween kao serijal (ako izuzmemo trojku) obuhvaća dvije osnovne priče. Prva priča pokriva jedinicu, dvojku i H2O. U njima se Myersa uzima kao običnog psihopata kojeg je jednostavno zeznuto ubiti. On je i dalje ranjiv te mu se je u stanju suprostaviti svaki prosječni pojedinac. Njegova besmrtnost se može opravdati jedino time što je ipak riječ o slasher filmu u kojem se zbog faktora zastrašivanja boogeyman ne može ubiti. Jedinica je u stvari i stvorila tu ideju koju su kasnije mnogi drugi filmovi preuzeli. Druga priča pokriva četvorku, peticu i šesticu u kojima je uveden faktor mističnosti po kojem neka viša sila održava Myersa na životu. U tim je nastavcima njegova snaga znatno unaprijeđena te više nalikuje Jasonu nego mladiću iz jedinice koji je planirano pobjegao iz umobolnice.
Meni se osobno više sviđa ideja Myersa kao psihopata (to je i jedan od razloga zašto mi se je Zombiev remake svidio) nego kao bića koje je opsjednuto nekim nadnaravnim silama. Više mi leži kada ga vidim kao čovjeka koji uhodi svoje žrtve, koji ponekad okljeva napasti i za kojeg se vidi da planira svoje postupke. Film je time bliži stvarnosti i malo se uzdiže iznad trivijalnih standarda slasher filma
-
Unreal
po meni tamo uopče nije čovjek.Boby wrote:metallicat wrote:prvi put kad sam ga gledala isto očekivala da neće bit nešto, onako tipično boogeyman film al ispao je više nego solidancarver wrote:Darkness Falls. Pa i nije tako oš kako sam mislio...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo ovak; Halloween kao serijal (ako izuzmemo trojku) obuhvaća dvije osnovne priče. Prva priča pokriva jedinicu, dvojku i H2O. U njima se Myersa uzima kao običnog psihopata kojeg je jednostavno zeznuto ubiti. On je i dalje ranjiv te mu se je u stanju suprostaviti svaki prosječni pojedinac. Njegova besmrtnost se može opravdati jedino time što je ipak riječ o slasher filmu u kojem se zbog faktora zastrašivanja boogeyman ne može ubiti. Jedinica je u stvari i stvorila tu ideju koju su kasnije mnogi drugi filmovi preuzeli. Druga priča pokriva četvorku, peticu i šesticu u kojima je uveden faktor mističnosti po kojem neka viša sila održava Myersa na životu. U tim je nastavcima njegova snaga znatno unaprijeđena te više nalikuje Jasonu nego mladiću iz jedinice koji je planirano pobjegao iz umobolnice.
Meni se osobno više sviđa ideja Myersa kao psihopata (to je i jedan od razloga zašto mi se je Zombiev remake svidio) nego kao bića koje je opsjednuto nekim nadnaravnim silama. Više mi leži kada ga vidim kao čovjeka koji uhodi svoje žrtve, koji ponekad okljeva napasti i za kojeg se vidi da planira svoje postupke. Film je time bliži stvarnosti i malo se uzdiže iznad trivijalnih standarda slasher filma