Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Clayman

Post by Clayman » 08 Feb 2008, 11:48

Aliens vs Predator : Requiem
Do negdje polovice filma sam se dosađivao, a od onda malo zabavnije. Solidna makljaža u bolnici i jeftin kraj. U biti ništa posebno. I film mi je bio premračan, tako da u dosta situacija nisam znao tko pije, a tko plaća.

Suspiria

Post by Suspiria » 08 Feb 2008, 13:26

Ring around the Rosie-dark memories,hm...a sta napisati...vec dugo nisam gledala tako glup film,radnja je glupost,kraj jos veca glupost tako da bi moja ocjena bila 0/10
Jako los film :roll:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 08 Feb 2008, 17:06

o cemu se radi kad je tako loš? :lol: :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Wendigo

Post by Wendigo » 08 Feb 2008, 17:10

halloween 6
1,5/5 katastrofa, ovaj film nema ama baš nikavog smisla..

Boby

Post by Boby » 08 Feb 2008, 17:10

Wendigo wrote:halloween 6
1,5/5 katastrofa, ovaj film nema ama baš nikavog smisla..
amen

la terza madre

Post by la terza madre » 08 Feb 2008, 17:19

GreenHornet wrote:o cemu se radi kad je tako loš? :lol: :lol:
treba pogledat...jednostavno ne valja
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun-1.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/aliencat.gif[/img][img]http://i7.photobucket.com/albums/y252/ramzes666/grimnun2.gif[/img]

jigsaw

Post by jigsaw » 09 Feb 2008, 12:21

Friday the 13th part VI: Jason Lives (1986)

http://recenzijefilmova.blog.hr/2008/02/index.html#dan9

carver

Post by carver » 09 Feb 2008, 12:41

Darkness Falls. Pa i nije tako oš kako sam mislio...
[img]http://img179.imageshack.us/img179/6641/werecopyyl8.png[/img]

metallicat

Post by metallicat » 09 Feb 2008, 15:11

carver wrote:Darkness Falls. Pa i nije tako oš kako sam mislio...
prvi put kad sam ga gledala isto očekivala da neće bit nešto, onako tipično boogeyman film al ispao je više nego solidan :D

Halloween II - solidan film, ali mi nije jasno kako nikako ne umre, mislim pa nije steel man, ili nosi pancirku :roll: normalno nije prvi put da ga gledam ali tek sam se sad zapitala..pa mi vi lijepo to objasnite :mrgreen: :oops: :lol:
(očekujem da će boby prvi napast na ovo :lol: )
Image

Vorador

Post by Vorador » 09 Feb 2008, 15:14

metallicat wrote:
prvi put kad sam ga gledala isto očekivala da neće bit nešto, onako tipično boogeyman film al ispao je više nego solidan :D

Halloween II - solidan film, ali mi nije jasno kako nikako ne umre, mislim pa nije steel man, ili nosi pancirku :roll: normalno nije prvi put da ga gledam ali tek sam se sad zapitala..pa mi vi lijepo to objasnite :mrgreen: :oops: :lol:
imaš neko fušersko neuvjerljivo objašnjenje u 6 nastavku: The Curse of Michael Myers ako se ne varam. druidski kultovi su u điru

metallicat

Post by metallicat » 09 Feb 2008, 15:16

Vorador wrote:
metallicat wrote:

imaš neko fušersko neuvjerljivo objašnjenje u 6 nastavku: The Curse of Michael Myers ako se ne varam. druidski kultovi su u điru
ok, onda ću pričekat do 6 dijela, pa nemojte mi spojlat :D tnx :wink:
Image

Unreal

Post by Unreal » 09 Feb 2008, 15:52

metallicat wrote:

ma nije objašnjeno i nije potrebno objasniti isto kao i kod jasona. :wink: ovo s prokletsvom manje više ignoriram :lol:

filmofil

Post by filmofil » 09 Feb 2008, 16:56

da, baš su zasrali myersa s tim nadnaravnim sranjima...kaj nebi bilo bolje da su pustili taj segment neobjašnjen kao kod jasona? još onaj neki man in black koji kao upravlja michealom :roll:
This is the Zodiac speaking.

Boby

Post by Boby » 09 Feb 2008, 18:25

metallicat wrote:

:lol:
Evo ovak; Halloween kao serijal (ako izuzmemo trojku) obuhvaća dvije osnovne priče. Prva priča pokriva jedinicu, dvojku i H2O. U njima se Myersa uzima kao običnog psihopata kojeg je jednostavno zeznuto ubiti. On je i dalje ranjiv te mu se je u stanju suprostaviti svaki prosječni pojedinac. Njegova besmrtnost se može opravdati jedino time što je ipak riječ o slasher filmu u kojem se zbog faktora zastrašivanja boogeyman ne može ubiti. Jedinica je u stvari i stvorila tu ideju koju su kasnije mnogi drugi filmovi preuzeli. Druga priča pokriva četvorku, peticu i šesticu u kojima je uveden faktor mističnosti po kojem neka viša sila održava Myersa na životu. U tim je nastavcima njegova snaga znatno unaprijeđena te više nalikuje Jasonu nego mladiću iz jedinice koji je planirano pobjegao iz umobolnice.
Meni se osobno više sviđa ideja Myersa kao psihopata (to je i jedan od razloga zašto mi se je Zombiev remake svidio) nego kao bića koje je opsjednuto nekim nadnaravnim silama. Više mi leži kada ga vidim kao čovjeka koji uhodi svoje žrtve, koji ponekad okljeva napasti i za kojeg se vidi da planira svoje postupke. Film je time bliži stvarnosti i malo se uzdiže iznad trivijalnih standarda slasher filma

Unreal

Post by Unreal » 09 Feb 2008, 18:56

Boby wrote:
metallicat wrote:

:lol:
Evo ovak; Halloween kao serijal (ako izuzmemo trojku) obuhvaća dvije osnovne priče. Prva priča pokriva jedinicu, dvojku i H2O. U njima se Myersa uzima kao običnog psihopata kojeg je jednostavno zeznuto ubiti. On je i dalje ranjiv te mu se je u stanju suprostaviti svaki prosječni pojedinac. Njegova besmrtnost se može opravdati jedino time što je ipak riječ o slasher filmu u kojem se zbog faktora zastrašivanja boogeyman ne može ubiti. Jedinica je u stvari i stvorila tu ideju koju su kasnije mnogi drugi filmovi preuzeli. Druga priča pokriva četvorku, peticu i šesticu u kojima je uveden faktor mističnosti po kojem neka viša sila održava Myersa na životu. U tim je nastavcima njegova snaga znatno unaprijeđena te više nalikuje Jasonu nego mladiću iz jedinice koji je planirano pobjegao iz umobolnice.
Meni se osobno više sviđa ideja Myersa kao psihopata (to je i jedan od razloga zašto mi se je Zombiev remake svidio) nego kao bića koje je opsjednuto nekim nadnaravnim silama. Više mi leži kada ga vidim kao čovjeka koji uhodi svoje žrtve, koji ponekad okljeva napasti i za kojeg se vidi da planira svoje postupke. Film je time bliži stvarnosti i malo se uzdiže iznad trivijalnih standarda slasher filma
po meni tamo uopče nije čovjek. :lol: Razbije lance kao hulk i preživi metke(mislim da su ga i upucali u glavu) i još nakon metaka se normalno i neuništivo kreče,ma još bi bilo najbolje da mu u nastavku ogule kožu pa da se vidi da je terminator :mrgreen:

Post Reply