Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Knatchbull

Post by Knatchbull » 05 Feb 2008, 12:33

Descent
po 5 put 8) ovaj film meni postaje ono što je 1408 za metallicat :lol: :lol: usudio bih se reći da je već postao klasik :prayer: :prayer:
ovaj put sam ga gledao s jako kvalitetnim slušalicama i shvatio da je zvuk majstorski izveden, one kapljice, zvukovi "zvjeri" ma sve je genijalno
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Vorador

Post by Vorador » 05 Feb 2008, 15:30

Silver Bullet - film moga djetinjstva. Dajem mu 4 / 5 Izvrstan dječji horror, ultra zabavan sa solidnim scenama ubojstava i klanja od strane vukodlaka koji je i više nego solidno napravljen. Ima nekoliko fušerskih scena i poneka lošija glumačka izvedba ali nostalgija je jača pa zato viša ocjena. Sat i pol mi je preletilo samo tako a i prisjetio sam se onih dana kada sam pokušavao nabaviti ovaj film u videoteci a slovio je kao jedan od brutalnijh i strašnijh horrora :lol:

Boby

Post by Boby » 05 Feb 2008, 15:41

Vorador wrote:Silver Bullet - film moga djetinjstva. Dajem mu 4 / 5 Izvrstan dječji horror, ultra zabavan sa solidnim scenama ubojstava i klanja od strane vukodlaka koji je i više nego solidno napravljen. Ima nekoliko fušerskih scena i poneka lošija glumačka izvedba ali nostalgija je jača pa zato viša ocjena. Sat i pol mi je preletilo samo tako a i prisjetio sam se onih dana kada sam pokušavao nabaviti ovaj film u videoteci a slovio je kao jedan od brutalnijh i strašnijh horrora :lol:
Je, svakako jedan od boljih vukodlak filmova. Dobra adaptacija; najviše mi se je svidjela osnovna ideja da se radnja smjesti u maleni gradić s lokalnim seljačinama, pijancima i ostalim tokenima za malo mjestašce. Time je baš atmosfera na mjestu

horkolerbus

Post by horkolerbus » 05 Feb 2008, 17:57

last man on earth ,pravi original ,i am legend je samo prekopirao sve,cak se nisu trudili nista novo da stave
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

carver

Post by carver » 05 Feb 2008, 18:08

The hills have eyes 2 - sranje teško
[img]http://img179.imageshack.us/img179/6641/werecopyyl8.png[/img]

jigsaw

Post by jigsaw » 05 Feb 2008, 22:08

Moje kratko mišljenje o filmu Saw 4 (2007):

http://recenzijefilmova.blog.hr/2008/02/index.html#dan5

horkolerbus

Post by horkolerbus » 06 Feb 2008, 00:03

brainscan , good shit :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Image
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Gosp.

Post by Gosp. » 06 Feb 2008, 00:06

Boby wrote:
Vorador wrote:Silver Bullet - film moga djetinjstva. Dajem mu 4 / 5 Izvrstan dječji horror, ultra zabavan sa solidnim scenama ubojstava i klanja od strane vukodlaka koji je i više nego solidno napravljen. Ima nekoliko fušerskih scena i poneka lošija glumačka izvedba ali nostalgija je jača pa zato viša ocjena. Sat i pol mi je preletilo samo tako a i prisjetio sam se onih dana kada sam pokušavao nabaviti ovaj film u videoteci a slovio je kao jedan od brutalnijh i strašnijh horrora :lol:
Je, svakako jedan od boljih vukodlak filmova. Dobra adaptacija; najviše mi se je svidjela osnovna ideja da se radnja smjesti u maleni gradić s lokalnim seljačinama, pijancima i ostalim tokenima za malo mjestašce. Time je baš atmosfera na mjestu
Zar nije to priča od Kinga?
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

maddjuro

Post by maddjuro » 06 Feb 2008, 00:17

Gosp. wrote:
Boby wrote:
je
I may be an idiot, but i am no fool.

metallicat

Post by metallicat » 06 Feb 2008, 00:25

horkolerbus wrote:brainscan , good shit :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Image
odličan film i baš bi ga opet pogledala :D
Knatchbull wrote:Descent
po 5 put 8) ovaj film meni postaje ono što je 1408 za metallicat :lol: :lol: usudio bih se reći da je već postao klasik :prayer: :prayer:
ovaj put sam ga gledao s jako kvalitetnim slušalicama i shvatio da je zvuk majstorski izveden, one kapljice, zvukovi "zvjeri" ma sve je genijalno
:lol: :lol:
Image

metallicat

Post by metallicat » 06 Feb 2008, 00:37

The deaths of Ian Stone, 2/5
Image

FilmTV

Post by FilmTV » 06 Feb 2008, 01:14

metallicat wrote:The deaths of Ian Stone, 2/5
Isto to, ne mogu dati ocjenu jer nisam izdržao ni do pola :lol:

Nego, di je taj review za 1408? :wink:

Boby

Post by Boby » 06 Feb 2008, 01:22

Gosp. wrote:
Boby wrote:
Nisam ni napisao da priča nije od Kinga. Spomenuo sam da je adaptacija što znači ekranizacija knjige

maddjuro

Post by maddjuro » 06 Feb 2008, 03:31

apt. pupil ,i carrie od kinga, klasici i stvarno dobri filmovi, neznam zašto sam tako dugo čekao da ih opet pogledam
I may be an idiot, but i am no fool.

Gosp.

Post by Gosp. » 06 Feb 2008, 16:05

Boby wrote:
Gosp. wrote:
Boby wrote: Je, svakako jedan od boljih vukodlak filmova. Dobra adaptacija; najviše mi se je svidjela osnovna ideja da se radnja smjesti u maleni gradić s lokalnim seljačinama, pijancima i ostalim tokenima za malo mjestašce. Time je baš atmosfera na mjestu
Nisam ni napisao da priča nije od Kinga. Spomenuo sam da je adaptacija što znači ekranizacija knjige
Iskreno, nisam čitao cijeli tvoj post.
Ali upao mi je podebljani dio u oči, nekako mi se učinilo da misliš da je to ideja scenarista xy.
Nije važno. :lol:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Post Reply