po 5 put
ovaj put sam ga gledao s jako kvalitetnim slušalicama i shvatio da je zvuk majstorski izveden, one kapljice, zvukovi "zvjeri" ma sve je genijalno
Je, svakako jedan od boljih vukodlak filmova. Dobra adaptacija; najviše mi se je svidjela osnovna ideja da se radnja smjesti u maleni gradić s lokalnim seljačinama, pijancima i ostalim tokenima za malo mjestašce. Time je baš atmosfera na mjestuVorador wrote:Silver Bullet - film moga djetinjstva. Dajem mu 4 / 5 Izvrstan dječji horror, ultra zabavan sa solidnim scenama ubojstava i klanja od strane vukodlaka koji je i više nego solidno napravljen. Ima nekoliko fušerskih scena i poneka lošija glumačka izvedba ali nostalgija je jača pa zato viša ocjena. Sat i pol mi je preletilo samo tako a i prisjetio sam se onih dana kada sam pokušavao nabaviti ovaj film u videoteci a slovio je kao jedan od brutalnijh i strašnijh horrora
Zar nije to priča od Kinga?Boby wrote:Je, svakako jedan od boljih vukodlak filmova. Dobra adaptacija; najviše mi se je svidjela osnovna ideja da se radnja smjesti u maleni gradić s lokalnim seljačinama, pijancima i ostalim tokenima za malo mjestašce. Time je baš atmosfera na mjestuVorador wrote:Silver Bullet - film moga djetinjstva. Dajem mu 4 / 5 Izvrstan dječji horror, ultra zabavan sa solidnim scenama ubojstava i klanja od strane vukodlaka koji je i više nego solidno napravljen. Ima nekoliko fušerskih scena i poneka lošija glumačka izvedba ali nostalgija je jača pa zato viša ocjena. Sat i pol mi je preletilo samo tako a i prisjetio sam se onih dana kada sam pokušavao nabaviti ovaj film u videoteci a slovio je kao jedan od brutalnijh i strašnijh horrora
jeGosp. wrote:Zar nije to priča od Kinga?Boby wrote:Je, svakako jedan od boljih vukodlak filmova. Dobra adaptacija; najviše mi se je svidjela osnovna ideja da se radnja smjesti u maleni gradić s lokalnim seljačinama, pijancima i ostalim tokenima za malo mjestašce. Time je baš atmosfera na mjestuVorador wrote:Silver Bullet - film moga djetinjstva. Dajem mu 4 / 5 Izvrstan dječji horror, ultra zabavan sa solidnim scenama ubojstava i klanja od strane vukodlaka koji je i više nego solidno napravljen. Ima nekoliko fušerskih scena i poneka lošija glumačka izvedba ali nostalgija je jača pa zato viša ocjena. Sat i pol mi je preletilo samo tako a i prisjetio sam se onih dana kada sam pokušavao nabaviti ovaj film u videoteci a slovio je kao jedan od brutalnijh i strašnijh horrora
odličan film i baš bi ga opet pogledala
Knatchbull wrote:Descent
po 5 putovaj film meni postaje ono što je 1408 za metallicat
![]()
usudio bih se reći da je već postao klasik
![]()
![]()
ovaj put sam ga gledao s jako kvalitetnim slušalicama i shvatio da je zvuk majstorski izveden, one kapljice, zvukovi "zvjeri" ma sve je genijalno

Nisam ni napisao da priča nije od Kinga. Spomenuo sam da je adaptacija što znači ekranizacija knjigeGosp. wrote:Zar nije to priča od Kinga?Boby wrote:Je, svakako jedan od boljih vukodlak filmova. Dobra adaptacija; najviše mi se je svidjela osnovna ideja da se radnja smjesti u maleni gradić s lokalnim seljačinama, pijancima i ostalim tokenima za malo mjestašce. Time je baš atmosfera na mjestuVorador wrote:Silver Bullet - film moga djetinjstva. Dajem mu 4 / 5 Izvrstan dječji horror, ultra zabavan sa solidnim scenama ubojstava i klanja od strane vukodlaka koji je i više nego solidno napravljen. Ima nekoliko fušerskih scena i poneka lošija glumačka izvedba ali nostalgija je jača pa zato viša ocjena. Sat i pol mi je preletilo samo tako a i prisjetio sam se onih dana kada sam pokušavao nabaviti ovaj film u videoteci a slovio je kao jedan od brutalnijh i strašnijh horrora
Iskreno, nisam čitao cijeli tvoj post.Boby wrote:Nisam ni napisao da priča nije od Kinga. Spomenuo sam da je adaptacija što znači ekranizacija knjigeGosp. wrote:Zar nije to priča od Kinga?Boby wrote: Je, svakako jedan od boljih vukodlak filmova. Dobra adaptacija; najviše mi se je svidjela osnovna ideja da se radnja smjesti u maleni gradić s lokalnim seljačinama, pijancima i ostalim tokenima za malo mjestašce. Time je baš atmosfera na mjestu