Evil Xander wrote:elrania wrote:wrong turn: dead end (2009)
...
Posudis vremeplov koji put?
Nightmare On Elm Street po ne znam koji put.
4,5/5 uz trojku najbolji film serijala.
prvi dio je čistokrvni horror dok je u drugi dio uneseno puno više komičnih elemenata koje su proslavile Brucea Cambella ali definitivno izvrsna trilogijaClayman wrote:The Evil Dead:
Još prije nekoliko godina sam gledao Army Of Darkness koji mi je bio fantastičan, ali dosad nisam bio u prilici pogledat ostala dva nastavka. I eto konačno sam našao torrent sa kvalitetnim ripovima sva tri dijela. Film mi je predobar i ni u jednom trenutku dosadan. I kako im je dobro ispao s obzirom kakav su budžet imali. Dobro sam se nasmijao na over the top nasilje, pogotovo na završnicu filma. Sjajan film, jedva čekam pogledati drugi dio koji je koliko čujem najbolji u serijalu.
pa dobro....al recimo meni je myers na zadnjem mjestu kao serijski ubojicapure_evil wrote:bas suprotno puno mi se vise svidaju stariji filmovi nego novi a najbolji horror mi je takoder slasher halloween tako da imas krivo misljenje,meni se ovaj film nije svidio i to je toFreddy wrote:iskreno....sad ču ti nešt reč....očito...ti si od onih kaj su izrasli na novijim filmovima...i takvi su ti najbolji.....a što se tiče slashera iz 70-ih i 80-ih...takvu popularnost kakvu su imali tada...nijedan noviji horor neče uspjeti...to je tvoje mišljenje za taj film i poštujem....ali anketa bi rekla da si ti 1 među milijun....jer si ti taj film baš popljuvo.....,a zasigurno je number1.među slasherima...kao i najpoznatiji serijski ubojica....ako sam uvrijedio ostale zbog Myersa ili jasona...ispričavam se....neznam...meni se to čini malo glupo...i to još prvi diopure_evil wrote:Strava u ulici brijestova orginal.Gledao sam cijeli serial kao klinac i sjecam se da je bilo zabavno pa sam odlucio ponovono pogledati cijeli serijal ali odustajem vec nakon 1. filma,od cjelog serijala ima najbolje ocijene a film je katastrofa.ideja mozda i nije losa ali je lose izvedena,to je komedija a ne horror,krv izgleda smjesno,freddy sam sebi bezveze reze prste i tijelo i kojeg izlaze crvi bezveze,zrtve ko da traze njegega da ih ubije,rupice u prici,neki likovi iritantni,glupo zastrasivanje,zrtve su jace od freddya(bez problema ga bacaju i zadrzavaju mu ruku) pfff!!,jos one glupe zamke po kuci,johnny deep u filmu ima 400 litara krvi...
Jedino sto mi je bilo zanimljivo u ovom filmu je scena evil dead-a dko zrtva gleda tv i solidna muzika
film full precijenjen ovo je loshe 2/10
ukusi su razlicitiFreddy wrote:pa dobro....al recimo meni je myers na zadnjem mjestu kao serijski ubojicapure_evil wrote:bas suprotno puno mi se vise svidaju stariji filmovi nego novi a najbolji horror mi je takoder slasher halloween tako da imas krivo misljenje,meni se ovaj film nije svidio i to je toFreddy wrote: iskreno....sad ču ti nešt reč....očito...ti si od onih kaj su izrasli na novijim filmovima...i takvi su ti najbolji.....a što se tiče slashera iz 70-ih i 80-ih...takvu popularnost kakvu su imali tada...nijedan noviji horor neče uspjeti...to je tvoje mišljenje za taj film i poštujem....ali anketa bi rekla da si ti 1 među milijun....jer si ti taj film baš popljuvo.....,a zasigurno je number1.među slasherima...kao i najpoznatiji serijski ubojica....ako sam uvrijedio ostale zbog Myersa ili jasona...ispričavam se....neznam...meni se to čini malo glupo...i to još prvi dio
Ma fučkaš sve te negativce Ash iz Evil deada je najbolji i mogao bi ih sve zajedno pobjeditiFreddy wrote:pa dobro....al recimo meni je myers na zadnjem mjestu kao serijski ubojicapure_evil wrote:bas suprotno puno mi se vise svidaju stariji filmovi nego novi a najbolji horror mi je takoder slasher halloween tako da imas krivo misljenje,meni se ovaj film nije svidio i to je toFreddy wrote: iskreno....sad ču ti nešt reč....očito...ti si od onih kaj su izrasli na novijim filmovima...i takvi su ti najbolji.....a što se tiče slashera iz 70-ih i 80-ih...takvu popularnost kakvu su imali tada...nijedan noviji horor neče uspjeti...to je tvoje mišljenje za taj film i poštujem....ali anketa bi rekla da si ti 1 među milijun....jer si ti taj film baš popljuvo.....,a zasigurno je number1.među slasherima...kao i najpoznatiji serijski ubojica....ako sam uvrijedio ostale zbog Myersa ili jasona...ispričavam se....neznam...meni se to čini malo glupo...i to još prvi dio
A meni također serijal Strave u Ulici Brijestova ne sjeda baš najbolje; draži su mi i Halloween i Petak 13.Unreal wrote:Ma fučkaš sve te negativce Ash iz Evil deada je najbolji i mogao bi ih sve zajedno pobjeditiFreddy wrote:pa dobro....al recimo meni je myers na zadnjem mjestu kao serijski ubojicapure_evil wrote: bas suprotno puno mi se vise svidaju stariji filmovi nego novi a najbolji horror mi je takoder slasher halloween tako da imas krivo misljenje,meni se ovaj film nije svidio i to je to![]()
Rollins je predobar...elrania wrote:wrong turn: dead end (2007)
smijesnog li filma... pretjeranog, nadasve
ko da gledam sumsku verziju teksaskog masakra motornom pilom bez motorne pile
h. rollins je urnebesan u ulozi dalea i to je otprilike sve sto zapamtih kak se spada sad, nakon svjezeg gledanja
mutanti su cak i progovorili u ovom nastavku...
i taaaak *rolleyes*
ne svida mi se
.