Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 12 Jan 2008, 10:53

Evil Xander wrote:
elrania wrote:wrong turn: dead end (2009)

...

Posudis vremeplov koji put?
:lol: :lol:

Nightmare On Elm Street po ne znam koji put.
4,5/5 uz trojku najbolji film serijala.

elrania

Post by elrania » 12 Jan 2008, 12:12

Evil Xander wrote:
elrania wrote:wrong turn: dead end (2009)

...

Posudis vremeplov koji put?
a ups ...

Clayman

Post by Clayman » 12 Jan 2008, 12:52

The Evil Dead:
Još prije nekoliko godina sam gledao Army Of Darkness koji mi je bio fantastičan, ali dosad nisam bio u prilici pogledat ostala dva nastavka. I eto konačno sam našao torrent sa kvalitetnim ripovima sva tri dijela. Film mi je predobar i ni u jednom trenutku dosadan. I kako im je dobro ispao s obzirom kakav su budžet imali. Dobro sam se nasmijao na over the top nasilje, pogotovo na završnicu filma :D . Sjajan film, jedva čekam pogledati drugi dio koji je koliko čujem najbolji u serijalu.

sikeone

Post by sikeone » 12 Jan 2008, 13:11

Clayman wrote:The Evil Dead:
Još prije nekoliko godina sam gledao Army Of Darkness koji mi je bio fantastičan, ali dosad nisam bio u prilici pogledat ostala dva nastavka. I eto konačno sam našao torrent sa kvalitetnim ripovima sva tri dijela. Film mi je predobar i ni u jednom trenutku dosadan. I kako im je dobro ispao s obzirom kakav su budžet imali. Dobro sam se nasmijao na over the top nasilje, pogotovo na završnicu filma :D . Sjajan film, jedva čekam pogledati drugi dio koji je koliko čujem najbolji u serijalu.
prvi dio je čistokrvni horror dok je u drugi dio uneseno puno više komičnih elemenata koje su proslavile Brucea Cambella ali definitivno izvrsna trilogija

Clayman

Post by Clayman » 12 Jan 2008, 13:29

Pa da; znam da su uvodili te komične elemente

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 12 Jan 2008, 17:03

I am legend - jako dobar

Freddy

Post by Freddy » 12 Jan 2008, 17:25

pure_evil wrote:
Freddy wrote:
pure_evil wrote:Strava u ulici brijestova orginal.Gledao sam cijeli serial kao klinac i sjecam se da je bilo zabavno pa sam odlucio ponovono pogledati cijeli serijal ali odustajem vec nakon 1. filma,od cjelog serijala ima najbolje ocijene a film je katastrofa.ideja mozda i nije losa ali je lose izvedena,to je komedija a ne horror,krv izgleda smjesno,freddy sam sebi bezveze reze prste i tijelo i kojeg izlaze crvi bezveze,zrtve ko da traze njegega da ih ubije,rupice u prici,neki likovi iritantni,glupo zastrasivanje,zrtve su jace od freddya(bez problema ga bacaju i zadrzavaju mu ruku) pfff!!,jos one glupe zamke po kuci,johnny deep u filmu ima 400 litara krvi...

Jedino sto mi je bilo zanimljivo u ovom filmu je scena evil dead-a dko zrtva gleda tv i solidna muzika

film full precijenjen ovo je loshe 2/10
iskreno....sad ču ti nešt reč....očito...ti si od onih kaj su izrasli na novijim filmovima...i takvi su ti najbolji.....a što se tiče slashera iz 70-ih i 80-ih...takvu popularnost kakvu su imali tada...nijedan noviji horor neče uspjeti...to je tvoje mišljenje za taj film i poštujem....ali anketa bi rekla da si ti 1 među milijun....jer si ti taj film baš popljuvo.....,a zasigurno je number1.među slasherima...kao i najpoznatiji serijski ubojica....ako sam uvrijedio ostale zbog Myersa ili jasona...ispričavam se....neznam...meni se to čini malo glupo...i to još prvi dio :freddy:
bas suprotno puno mi se vise svidaju stariji filmovi nego novi a najbolji horror mi je takoder slasher halloween tako da imas krivo misljenje,meni se ovaj film nije svidio i to je to
pa dobro....al recimo meni je myers na zadnjem mjestu kao serijski ubojica
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

pure_evil

Post by pure_evil » 12 Jan 2008, 17:33

Freddy wrote:
pure_evil wrote:
Freddy wrote: iskreno....sad ču ti nešt reč....očito...ti si od onih kaj su izrasli na novijim filmovima...i takvi su ti najbolji.....a što se tiče slashera iz 70-ih i 80-ih...takvu popularnost kakvu su imali tada...nijedan noviji horor neče uspjeti...to je tvoje mišljenje za taj film i poštujem....ali anketa bi rekla da si ti 1 među milijun....jer si ti taj film baš popljuvo.....,a zasigurno je number1.među slasherima...kao i najpoznatiji serijski ubojica....ako sam uvrijedio ostale zbog Myersa ili jasona...ispričavam se....neznam...meni se to čini malo glupo...i to još prvi dio :freddy:
bas suprotno puno mi se vise svidaju stariji filmovi nego novi a najbolji horror mi je takoder slasher halloween tako da imas krivo misljenje,meni se ovaj film nije svidio i to je to
ukusi su razliciti

Unreal

Post by Unreal » 12 Jan 2008, 17:37

Freddy wrote:
pure_evil wrote:
Freddy wrote: iskreno....sad ču ti nešt reč....očito...ti si od onih kaj su izrasli na novijim filmovima...i takvi su ti najbolji.....a što se tiče slashera iz 70-ih i 80-ih...takvu popularnost kakvu su imali tada...nijedan noviji horor neče uspjeti...to je tvoje mišljenje za taj film i poštujem....ali anketa bi rekla da si ti 1 među milijun....jer si ti taj film baš popljuvo.....,a zasigurno je number1.među slasherima...kao i najpoznatiji serijski ubojica....ako sam uvrijedio ostale zbog Myersa ili jasona...ispričavam se....neznam...meni se to čini malo glupo...i to još prvi dio :freddy:
Ma fučkaš sve te negativce Ash iz Evil deada je najbolji i mogao bi ih sve zajedno pobjediti 8) :mrgreen:

maddjuro

Post by maddjuro » 12 Jan 2008, 19:01

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)

4/5 dobar flm i mjuzikl scene ubojstva i nisu prebrutalne, al sve u svemu dobar film
I may be an idiot, but i am no fool.

Boby

Post by Boby » 12 Jan 2008, 21:49

Unreal wrote:
Freddy wrote:
pure_evil wrote: bas suprotno puno mi se vise svidaju stariji filmovi nego novi a najbolji horror mi je takoder slasher halloween tako da imas krivo misljenje,meni se ovaj film nije svidio i to je to
Ma fučkaš sve te negativce Ash iz Evil deada je najbolji i mogao bi ih sve zajedno pobjediti 8) :mrgreen:
A meni također serijal Strave u Ulici Brijestova ne sjeda baš najbolje; draži su mi i Halloween i Petak 13.
Priznajem mu da je orginalniji ali mi je ta kombinacija strave s humorom pomalo neukusna; na kraju ga ne doživim niti kao horror ni komediju. Isto se odnosi za Freddya kao negativca kojeg istina smatram poznatijim od Myersa i Jasona

jigsaw

Post by jigsaw » 12 Jan 2008, 22:06

elrania wrote:wrong turn: dead end (2007)

smijesnog li filma... pretjeranog, nadasve
ko da gledam sumsku verziju teksaskog masakra motornom pilom bez motorne pile
h. rollins je urnebesan u ulozi dalea i to je otprilike sve sto zapamtih kak se spada sad, nakon svjezeg gledanja
mutanti su cak i progovorili u ovom nastavku...
i taaaak *rolleyes*
ne svida mi se
.
Rollins je predobar... :wink:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 12 Jan 2008, 23:03

The Exorcist 9/10
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jan 2008, 11:24

American Psycho; napokon pogledao do kraja pošto sam ga prvi put gledao sa ljudima koji nemaju pojma i ugasili su film na polovici.. :rolleyes:
3,8/5
C. Bale - stvoren za takve uloge. 8)

Knatchbull

Post by Knatchbull » 13 Jan 2008, 13:47

Darkness Falls
Ovaj film super počinje, baš ono bugimen-style, al na kraju ispadne akcija u kojoj glavni lik opsjednut dječačkom noćnom-morom (tooth-fairy) ide u obranu rodne grude. premisa je fora, trebali su zaplet graditi na djeci i noćnim morama s možda malo više krvi 3.5/5

Post Reply