Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Aryx

Post by Aryx » 23 Dec 2007, 18:59

Djuro21 wrote:igram jedinicu već jedno sat vremena, i već mi je dojadila; što zbog grafike što zbog gameplaya, iao nisu oše, nevolim baš previše igre u kojim se mora naokolo trčat i skupljat kojekakve iteme, jesu li i drugi djelovi kao i jedinica tipa da se mora skupljai kojekakvi leyevi, rješavat puzzle itd....?
da
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Dec 2007, 20:06

bakero wrote:ja sam počeo igrat driver 4 parallel lines
ma igra je razočaranje, super je ideja podjela vremena, ali priča je totalno jeftina i neiskorištena. A i iritira što te mogu ubiti čak i u autu, a da ne pričamo kako pada zdravlje kada autom udariš u zid. :roll:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Dec 2007, 22:04

Nasreću, na youtubeu postoji kompletni prohod 1 i,kolko vidim 2 djela silent hilla
tako da ih neću morat prelaziti
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Dec 2007, 22:12

Hm, pa prvi dio nije tako težak, imaš mapu, pa uvijek znaš gdje moraš ići. Jedino je iritatan onaj dio u školi s klavirom...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Dec 2007, 22:29

john_constantine wrote:Hm, pa prvi dio nije tako težak, imaš mapu, pa uvijek znaš gdje moraš ići. Jedino je iritatan onaj dio u školi s klavirom...
igra je super, dlična atmosfersa, zgodni pozadinski zvukovi, i dobra priča; ali nedaju mi se igrati igre takvog tipa jer, iao zanimljive traju dosta diugo, a i zeznute su, sjećam se kolko sam dugo prelazio resident evil 1 i 2, a sad baš i nemam vremena za igrati toliko dugo.
I may be an idiot, but i am no fool.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 23 Dec 2007, 22:29

Footbal manager 2008 i PES 2008 i u raju sam, :lolcina:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Dec 2007, 22:34

Djuro21 wrote:
john_constantine wrote:Hm, pa prvi dio nije tako težak, imaš mapu, pa uvijek znaš gdje moraš ići. Jedino je iritatan onaj dio u školi s klavirom...
igra je super, dlična atmosfersa, zgodni pozadinski zvukovi, i dobra priča; ali nedaju mi se igrati igre takvog tipa jer, iao zanimljive traju dosta diugo, a i zeznute su, sjećam se kolko sam dugo prelazio resident evil 1 i 2, a sad baš i nemam vremena za igrati toliko dugo.
da. A ta igra, hm, pa i nije tako previše duga, mislim da sam ju završio za manje od tjedan dana. A i nisam baš nigdje zapeo, možda jedino nervira što moraš dugo hodati po mapi.

Eh, resident evil 2, nisam to opet uspio dovršiti, a znam rješenje...
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Dec 2007, 10:40

Djuro21 wrote:
odigrao sam sve nastavke osim prvog i 2. i 3. su mi definitivno the best..

metallicat

Post by metallicat » 24 Dec 2007, 14:08

Wendigo wrote:
Djuro21 wrote:
odigrao sam sve nastavke osim prvog i 2. i 3. su mi definitivno the best..
meni je cijeli serijal super, jedino nisam 3.dio puno igrala pa nisam znala da se nadovezuje na 1. ali jedinica mi je najbolja, prešla sam ju 4 puta da dobijem sve završetke a 5. mi se više nije dalo, a trebao je bit završetak UFO i skupljat one dijamante..odlično mi je to što se mora stalno neke zagonetke, zato obožavam tomb raider :D
Image

jigsaw

Post by jigsaw » 24 Dec 2007, 14:11

Jel tko igrao ikad DOS igricu Outlaw 8? Western.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Dec 2007, 14:21

ah, outlaw, to sam igrao samo demo, i godinama ju tražim, ali sada je već nemoguće pronaći igru, a kamoli pokrenuti. :(
Michel puši karu.

jigsaw

Post by jigsaw » 24 Dec 2007, 14:23

john_constantine wrote:ah, outlaw, to sam igrao samo demo, i godinama ju tražim, ali sada je već nemoguće pronaći igru, a kamoli pokrenuti. :(
Ja sam to prije imao na CD-u, a pošto mi se on pokidao, morao sam nažalost baciti. :(

bakero

Post by bakero » 24 Dec 2007, 19:01

jigsaw wrote:
john_constantine wrote:ah, outlaw, to sam igrao samo demo, i godinama ju tražim, ali sada je već nemoguće pronaći igru, a kamoli pokrenuti. :(
Ja sam to prije imao na CD-u, a pošto mi se on pokidao, morao sam nažalost baciti. :(
moćna igra, davno sam je igra!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

bakero

Post by bakero » 24 Dec 2007, 19:02

skinio sam syphon filter dark mirror i obscure II pa sad malo tučem to dvoje!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Dec 2007, 20:56

da, moraš joj dati crvenu ružu na partyu. Ma prejako je kada dovedeš prostitutku. :lol: Ja sam mislio da ću imati sex party u dvoje. :rofl: :rofl:

Hm, ma ja sam ipak odabrao shani kod alvina, ona čarobnica mi je sumnjiva. :o

Je, i ja isto ono navedeno, samo ne znam da li sam ovo zadnje. I da, dvije prostitutke iz različitih mjesta.
E i vampirice sam pofukao. :mirko:
Nalaze se u javnoj kući, a prvo sam ih mislio poštedjeti pošto su zgodne. :lol: Ali baš dođe brat i nikako da ga razuvjerim. I onda ih prvo poševim, pa pokoljem vampirice. :D :mig:
Michel puši karu.

Post Reply