daDjuro21 wrote:igram jedinicu već jedno sat vremena, i već mi je dojadila; što zbog grafike što zbog gameplaya, iao nisu oše, nevolim baš previše igre u kojim se mora naokolo trčat i skupljat kojekakve iteme, jesu li i drugi djelovi kao i jedinica tipa da se mora skupljai kojekakvi leyevi, rješavat puzzle itd....?
Igre, konzole i slično
- Aryx
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
- john_constantine
- maddjuro
igra je super, dlična atmosfersa, zgodni pozadinski zvukovi, i dobra priča; ali nedaju mi se igrati igre takvog tipa jer, iao zanimljive traju dosta diugo, a i zeznute su, sjećam se kolko sam dugo prelazio resident evil 1 i 2, a sad baš i nemam vremena za igrati toliko dugo.john_constantine wrote:Hm, pa prvi dio nije tako težak, imaš mapu, pa uvijek znaš gdje moraš ići. Jedino je iritatan onaj dio u školi s klavirom...
I may be an idiot, but i am no fool.
-
- john_constantine
da. A ta igra, hm, pa i nije tako previše duga, mislim da sam ju završio za manje od tjedan dana. A i nisam baš nigdje zapeo, možda jedino nervira što moraš dugo hodati po mapi.Djuro21 wrote:igra je super, dlična atmosfersa, zgodni pozadinski zvukovi, i dobra priča; ali nedaju mi se igrati igre takvog tipa jer, iao zanimljive traju dosta diugo, a i zeznute su, sjećam se kolko sam dugo prelazio resident evil 1 i 2, a sad baš i nemam vremena za igrati toliko dugo.john_constantine wrote:Hm, pa prvi dio nije tako težak, imaš mapu, pa uvijek znaš gdje moraš ići. Jedino je iritatan onaj dio u školi s klavirom...
Eh, resident evil 2, nisam to opet uspio dovršiti, a znam rješenje...
Michel puši karu.
- Wendigo
odigrao sam sve nastavke osim prvog i 2. i 3. su mi definitivno the best..Djuro21 wrote:igra je super, dlična atmosfersa, zgodni pozadinski zvukovi, i dobra priča; ali nedaju mi se igrati igre takvog tipa jer, iao zanimljive traju dosta diugo, a i zeznute su, sjećam se kolko sam dugo prelazio resident evil 1 i 2, a sad baš i nemam vremena za igrati toliko dugo.john_constantine wrote:Hm, pa prvi dio nije tako težak, imaš mapu, pa uvijek znaš gdje moraš ići. Jedino je iritatan onaj dio u školi s klavirom...
- metallicat
meni je cijeli serijal super, jedino nisam 3.dio puno igrala pa nisam znala da se nadovezuje na 1. ali jedinica mi je najbolja, prešla sam ju 4 puta da dobijem sve završetke a 5. mi se više nije dalo, a trebao je bit završetak UFO i skupljat one dijamante..odlično mi je to što se mora stalno neke zagonetke, zato obožavam tomb raiderWendigo wrote:odigrao sam sve nastavke osim prvog i 2. i 3. su mi definitivno the best..Djuro21 wrote:igra je super, dlična atmosfersa, zgodni pozadinski zvukovi, i dobra priča; ali nedaju mi se igrati igre takvog tipa jer, iao zanimljive traju dosta diugo, a i zeznute su, sjećam se kolko sam dugo prelazio resident evil 1 i 2, a sad baš i nemam vremena za igrati toliko dugo.john_constantine wrote:Hm, pa prvi dio nije tako težak, imaš mapu, pa uvijek znaš gdje moraš ići. Jedino je iritatan onaj dio u školi s klavirom...

- john_constantine
- bakero
moćna igra, davno sam je igra!jigsaw wrote:Ja sam to prije imao na CD-u, a pošto mi se on pokidao, morao sam nažalost baciti.john_constantine wrote:ah, outlaw, to sam igrao samo demo, i godinama ju tražim, ali sada je već nemoguće pronaći igru, a kamoli pokrenuti.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- john_constantine
da, moraš joj dati crvenu ružu na partyu. Ma prejako je kada dovedeš prostitutku.
Ja sam mislio da ću imati sex party u dvoje.
Hm, ma ja sam ipak odabrao shani kod alvina, ona čarobnica mi je sumnjiva.
Je, i ja isto ono navedeno, samo ne znam da li sam ovo zadnje. I da, dvije prostitutke iz različitih mjesta.
E i vampirice sam pofukao. :mirko:
Nalaze se u javnoj kući, a prvo sam ih mislio poštedjeti pošto su zgodne.
Ali baš dođe brat i nikako da ga razuvjerim. I onda ih prvo poševim, pa pokoljem vampirice.
:mig:

Hm, ma ja sam ipak odabrao shani kod alvina, ona čarobnica mi je sumnjiva.

Je, i ja isto ono navedeno, samo ne znam da li sam ovo zadnje. I da, dvije prostitutke iz različitih mjesta.
E i vampirice sam pofukao. :mirko:
Nalaze se u javnoj kući, a prvo sam ih mislio poštedjeti pošto su zgodne.

Michel puši karu.