Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Unreal

Post by Unreal » 19 Dec 2007, 21:51

john_constantine wrote:
Unreal wrote:
john_constantine wrote:http://gameland.com.hr/vijesti/duke-nuk ... er-teaser/

hm, teaser zasada, ali grafika mi nekako izgleda zastarjelo, jbt. Ali zasada je riječ o teaseru, pa ćemo vidjeti, valjda će biti igrivo kako je prvi trailer izgledao.
Ma briga me za grafiku neka več jednom izdaju tu igru :twisted: . Mislim rade več na tom projektu 11 godina i dolazilo je do promjena priče,grafike i još pun kurac stvari. Mislim znam da oni žele stvoriti FPS epik,no meni je dosta samo da idem sa oružjem,razvaljujem vanzemaljce i čujem cool on-linere od Dukea. 8)
ma da, 30 milijuna dolara i traže još. I onda će reći da je grafika zastarjela, pa opet iznova. 8)

Ma zbilja šteta, baš loš potez, mogla je igra biti sto puta kratka, ali stariji trailer je baš izgledao prejebeno, a igra već gotova za hrpom originalnih ideja.
Ma došli su Half-Life,Halo,Far cray i još neke pucačine koje su djelom izmjenile FPS žanar pa su ovi iz 3D Realms vjerojatno pratili taj moderan trend i time bezveze istoršili puno para,najgore od svega je vjerojatno to što će igra biti razočaranje :roll:. Onaj stari trailer negdje iz 90tih ili početkom 2000 godine je meni izgleda odlično šteta što nisu izdali igru dvije ili jednu godinu unaprjed,pa opnda krenuli raditi nastavak.(vjerojatno bi zaradili više para,mi bi dobili dvije ili više igra i tko zna možda bi i film bio snimljen :D )

Aryx

Post by Aryx » 20 Dec 2007, 00:17

prejebeno cekao sam bas taj trailer danas izasao :) duke nukem is back !!!! the man :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 20 Dec 2007, 00:27

john_constantine wrote:http://gameland.com.hr/vijesti/duke-nuk ... er-teaser/

hm, teaser zasada, ali grafika mi nekako izgleda zastarjelo, jbt. Ali zasada je riječ o teaseru, pa ćemo vidjeti, valjda će biti igrivo kako je prvi trailer izgledao.
ZAKON :)

Makar nisam za to da mi se "uništ"i uspomena na look and feel staroga dobrok dukea, igrice koju sam najviše u životu igrao i sa kojom sam trošio tone love starcima igrajući preko 33.6 modema sa frendom na dial-inu :-)

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Dec 2007, 06:22

ja dao još jednu šansu Clive Barkers: Jericho i prešo ga u tri dana.. :lol: :lol:
malo blesavo napravljena igra ali zato izgleda vrhunski i prezabavna je i ima gorea na tone.. 8)

horkolerbus

Post by horkolerbus » 20 Dec 2007, 11:36

Wendigo wrote:ja dao još jednu šansu Clive Barkers: Jericho i prešo ga u tri dana.. :lol: :lol:
malo blesavo napravljena igra ali zato izgleda vrhunski i prezabavna je i ima gorea na tone.. 8)

blesavo i kraj je odradjen bez imalo objasnjenja ,kratko ali slatko
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Dec 2007, 13:00

horkolerbus wrote:
Wendigo wrote:ja dao još jednu šansu Clive Barkers: Jericho i prešo ga u tri dana.. :lol: :lol:

da, koma su to napravili, kada sam ubio Firstborna na kraju, očekivao sam neku animaciju koja bi objasnila sve to, a ono credits.. :cry:
ali nemogu reć da se nisam zabavio i da je neću ponovo odigrati. igra ima veliki "replay value".. :wink:

horkolerbus

Post by horkolerbus » 20 Dec 2007, 13:23

Wendigo wrote:
horkolerbus wrote:

da, koma su to napravili, kada sam ubio Firstborna na kraju, očekivao sam neku animaciju koja bi objasnila sve to, a ono credits.. :cry:
ali nemogu reć da se nisam zabavio i da je neću ponovo odigrati. igra ima veliki "replay value".. :wink:

first born jebe kevu ,onaj njegov glas,pokusavam da nadjem neki rip na netu ali nista,iz mnogih igrica pokusavam da skinem tako glasove ali nesto mi slabo ide :? :(
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Dec 2007, 14:30

horkolerbus wrote:
Wendigo wrote:
horkolerbus wrote:

first born jebe kevu ,onaj njegov glas,pokusavam da nadjem neki rip na netu ali nista,iz mnogih igrica pokusavam da skinem tako glasove ali nesto mi slabo ide :? :(
probaj naći sound fileove u folderu di ti je instalirana igra, moglo bi se tamo naći..

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Dec 2007, 14:32

htio bi malo početi igrati islent hill, pa pošto bi počeo s 3 djelom, zanima me jeli on znatno pričom povezan za pretjodne djelove? te ima li smisla igratti od 3 djela, ako propustim prethodne??
I may be an idiot, but i am no fool.

metallicat

Post by metallicat » 23 Dec 2007, 16:06

svaki je za sebe. čak treći pogotovo jer igraš sa ženskom. tako da možeš. makar su mi svi dijelovi bolji od tog :D
Last edited by metallicat on 23 Dec 2007, 16:16, edited 1 time in total.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Dec 2007, 16:13

pa treći je dosta povezan za prvim dijelom što se otkriva kasnije, ali da ne spoilam radnju. :wink: Ali nije bitno, no ako misliš igrati sve nastavke, najbolje je početi od početka, bar radi grafike, ako budeš sada igrao trojku, ne vjerujem da će ti se dati igrati jedinicu.
Michel puši karu.

Clayman

Post by Clayman » 23 Dec 2007, 17:08

Treći dio Silent Hilla ti se nadovezuje na prvi pa bi ti bilo najbolje da prvi zaigraš ako ti nije bed otrpit zastarjelu grafiku. Drugi dio odudara od glavne priče pa je svejedno kad ćeš ga zaigrati. Četvrti isto tako.

Anyway ja sad na PC-u igram Hellgate London i totalno sam se navukao. Ima onaj tipičan blizzardovski štih koji te ne pušta tako lagano dok si ne nabriješ lika do kraja. A nakon toga ti uvjek ostaju druge klase :D

bakero

Post by bakero » 23 Dec 2007, 18:07

ja sam počeo igrat driver 4 parallel lines
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Dec 2007, 18:21

igram jedinicu već jedno sat vremena, i već mi je dojadila; što zbog grafike što zbog gameplaya, iao nisu oše, nevolim baš previše igre u kojim se mora naokolo trčat i skupljat kojekakve iteme, jesu li i drugi djelovi kao i jedinica tipa da se mora skupljai kojekakvi leyevi, rješavat puzzle itd....?
I may be an idiot, but i am no fool.

Unreal

Post by Unreal » 23 Dec 2007, 18:40

Ja igram GUN. Ok western igra.Ima puno nasilja i akcije koja ispada smješna zbog načinja zdraljenja i fora da možeš puškom razoriti čovjekovu glavu,no nema veze zabavno nasilje. :lol: Grafika mi je malo ružna,no voice acting je odličan.

Post Reply