Ma došli su Half-Life,Halo,Far cray i još neke pucačine koje su djelom izmjenile FPS žanar pa su ovi iz 3D Realms vjerojatno pratili taj moderan trend i time bezveze istoršili puno para,najgore od svega je vjerojatno to što će igra biti razočaranjejohn_constantine wrote:ma da, 30 milijuna dolara i traže još. I onda će reći da je grafika zastarjela, pa opet iznova.Unreal wrote:Ma briga me za grafiku neka več jednom izdaju tu igrujohn_constantine wrote:http://gameland.com.hr/vijesti/duke-nuk ... er-teaser/
hm, teaser zasada, ali grafika mi nekako izgleda zastarjelo, jbt. Ali zasada je riječ o teaseru, pa ćemo vidjeti, valjda će biti igrivo kako je prvi trailer izgledao.. Mislim rade več na tom projektu 11 godina i dolazilo je do promjena priče,grafike i još pun kurac stvari. Mislim znam da oni žele stvoriti FPS epik,no meni je dosta samo da idem sa oružjem,razvaljujem vanzemaljce i čujem cool on-linere od Dukea.
![]()
Ma zbilja šteta, baš loš potez, mogla je igra biti sto puta kratka, ali stariji trailer je baš izgledao prejebeno, a igra već gotova za hrpom originalnih ideja.