Koji ste horror zadnji gledali?
- dr mladjo
- horkolerbus
- carver
- horkolerbus
- metallicat
- dodo
To sam baš komentirao u last post da mi je presmješno i prenaivno kako rascjepa ženu na pola ko cjepanicumetallicat wrote:Wrong turn 2- početak mi je bio presmiješanuzmu njih dva žensku i raspolove je na pol. to je dobar primjer kako bi dva brata trebala dijelit stvari među sobom
![]()
čak mi je bolji od prvog, s tim da mi 1. ni nije dobar. isti koncept filma, čak i kombi isti..
![]()
- A$H
ti očito nikad nisi osobu rascjepo na pola..dodo wrote:To sam baš komentirao u last post da mi je presmješno i prenaivno kako rascjepa ženu na pola ko cjepanicumetallicat wrote:Wrong turn 2- početak mi je bio presmiješanuzmu njih dva žensku i raspolove je na pol. to je dobar primjer kako bi dva brata trebala dijelit stvari među sobom
![]()
čak mi je bolji od prvog, s tim da mi 1. ni nije dobar. isti koncept filma, čak i kombi isti..
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
A$H wrote:ti očito nikad nisi osobu rascjepo na pola..dodo wrote:To sam baš komentirao u last post da mi je presmješno i prenaivno kako rascjepa ženu na pola ko cjepanicumetallicat wrote:Wrong turn 2- početak mi je bio presmiješanuzmu njih dva žensku i raspolove je na pol. to je dobar primjer kako bi dva brata trebala dijelit stvari među sobom
![]()
![]()
Michel puši karu.
- Aryx
to mi je jos i najbolji killjohn_constantine wrote:A$H wrote:ti očito nikad nisi osobu rascjepo na pola..dodo wrote: To sam baš komentirao u last post da mi je presmješno i prenaivno kako rascjepa ženu na pola ko cjepanicu
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- metallicat
-
John_Ryder
- metallicat
-
John_Ryder
hm...baš sam danas mislio pogledat dvojku i zero,vjerovatno ću ih i pogledat jer mi je jedinica ostavila jeben dojam.metallicat wrote:je, prvi dio mi je super, ali drugi već nikako mi ne ide, samo mi je kraj dobar jer nisam to očekivala. cube zero mi je shit.John_Ryder wrote:Cube,prejebene su mi one zamke.
-
Unreal
Child's play
. Zabavan,orginalan,jeziv i dobro režiran,napisan,odglumljen film. Jedino je malo sredina dosadnija usuprot početku i kraju i malo su pretjerali s idejom na kraju da ne možeš lagano ubiti lutka.
Ocjena 4,5/5
Nightmare on Elm street 2.
Gledljiv i zabavan film ,ali loš usuprot orginalu.
Ima par odličnih scena poput one početne u autbusu i one kada Freddy izađe iz Jesse tako da mu razdere trbuh,ali sadrži i hrpu blesavih scena poput one gdje ptica eksplodira,a kraj sa Freddyem na zabavi makar je zabavan je malo glup. Sama ideja da kontrolira klinca nije loša jer film ne podsječa baš na orginal,ali scenaristi su je loš iskoristili u trenutcoma jer sam ostao zbunjen u nekim scenama pri kraju. Još je glavni lik totalan mulac. Mislim ima noćne more o Freddyu i umjesto da pokušava ostat budan on opet ode spavat i vrišti kao neka curica
.Film još sadrži gey štih koj me nasmijavao.....poput scene kada freddy ubija gey trenera pa ga sa ručnikom lupi po guzici
i glavni lik usred noči ode u gey bar,ne nosi majcu u dosta trenutaka,ostavi curu i ode prespavati kod prijatelja. Navodno je Mark Patton glumac još koj je glumio Jesse gay u stvarnom životu
. BTW baš sam se zabavi gledajuči ovaj dio unatoč par gluposti i gay štihu
Ocjena 3,5/5
Ocjena 4,5/5
Nightmare on Elm street 2.
Ocjena 3,5/5