Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
dr mladjo

Post by dr mladjo » 09 Dec 2007, 09:52

Split Second (1992)-vrlo dobar b horror..samo da su lik negativca malo bolje sredili.previše su simbolike i oklultnog bacili na njega.da je bio neki boji redatelj i malo veča sredstva moglo je bolje ispast.. 8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

horkolerbus

Post by horkolerbus » 09 Dec 2007, 10:42

jeniffer 8 ,smuljase kraj na brzinu
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

carver

Post by carver » 09 Dec 2007, 11:01

horkolerbus wrote:jeniffer 8 ,smuljase kraj na brzinu
Jel to ono sa Umom Thurman ?

pure_evil

Post by pure_evil » 09 Dec 2007, 12:03

Dead proof
kurt russel :prayer:
Ima zanimljivih scena i efekata,muzika u filmu je odlicna,
prvih 45 mi je jako dobro ostalo je malo dosadno...
7/10

horkolerbus

Post by horkolerbus » 09 Dec 2007, 12:30

carver wrote:
horkolerbus wrote:jeniffer 8 ,smuljase kraj na brzinu
Jel to ono sa Umom Thurman ?

da
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

metallicat

Post by metallicat » 09 Dec 2007, 14:14

Wrong turn 2- početak mi je bio presmiješan :lol: uzmu njih dva žensku i raspolove je na pol. to je dobar primjer kako bi dva brata trebala dijelit stvari među sobom :lol: :lol: čak mi je bolji od prvog, s tim da mi 1. ni nije dobar. isti koncept filma, čak i kombi isti.. :lol:
Image

dodo

Post by dodo » 09 Dec 2007, 14:17

metallicat wrote:Wrong turn 2- početak mi je bio presmiješan :lol: uzmu njih dva žensku i raspolove je na pol. to je dobar primjer kako bi dva brata trebala dijelit stvari među sobom :lol: :lol: čak mi je bolji od prvog, s tim da mi 1. ni nije dobar. isti koncept filma, čak i kombi isti.. :lol:
To sam baš komentirao u last post da mi je presmješno i prenaivno kako rascjepa ženu na pola ko cjepanicu :lol:

A$H

Post by A$H » 09 Dec 2007, 15:55

dodo wrote:
metallicat wrote:Wrong turn 2- početak mi je bio presmiješan :lol: uzmu njih dva žensku i raspolove je na pol. to je dobar primjer kako bi dva brata trebala dijelit stvari među sobom :lol: :lol: čak mi je bolji od prvog, s tim da mi 1. ni nije dobar. isti koncept filma, čak i kombi isti.. :lol:
To sam baš komentirao u last post da mi je presmješno i prenaivno kako rascjepa ženu na pola ko cjepanicu :lol:
ti očito nikad nisi osobu rascjepo na pola..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Dec 2007, 15:58

A$H wrote:
dodo wrote:
:rotflmao:
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 09 Dec 2007, 16:04

john_constantine wrote:
A$H wrote:
dodo wrote: To sam baš komentirao u last post da mi je presmješno i prenaivno kako rascjepa ženu na pola ko cjepanicu :lol:
to mi je jos i najbolji kill :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

metallicat

Post by metallicat » 09 Dec 2007, 16:21

Aryx wrote:
john_constantine wrote:
A$H wrote: ti očito nikad nisi osobu rascjepo na pola..
to mi je jos i najbolji kill :D
i meni je najbolji, ali kad meni svašta padne na pamet ako sam u malo boljem raspoloženju, pa onda odmah pomislila to što sam napisala :lol:
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 09 Dec 2007, 16:23

Cube,prejebene su mi one zamke.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

metallicat

Post by metallicat » 09 Dec 2007, 16:29

John_Ryder wrote:Cube,prejebene su mi one zamke.
je, prvi dio mi je super, ali drugi već nikako mi ne ide, samo mi je kraj dobar jer nisam to očekivala. cube zero mi je shit.
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 09 Dec 2007, 16:36

metallicat wrote:
John_Ryder wrote:Cube,prejebene su mi one zamke.
je, prvi dio mi je super, ali drugi već nikako mi ne ide, samo mi je kraj dobar jer nisam to očekivala. cube zero mi je shit.
hm...baš sam danas mislio pogledat dvojku i zero,vjerovatno ću ih i pogledat jer mi je jedinica ostavila jeben dojam.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Unreal

Post by Unreal » 09 Dec 2007, 17:05

Child's play :D . Zabavan,orginalan,jeziv i dobro režiran,napisan,odglumljen film. Jedino je malo sredina dosadnija usuprot početku i kraju i malo su pretjerali s idejom na kraju da ne možeš lagano ubiti lutka.
Ocjena 4,5/5

Nightmare on Elm street 2. :twisted: Gledljiv i zabavan film ,ali loš usuprot orginalu. :roll: Ima par odličnih scena poput one početne u autbusu i one kada Freddy izađe iz Jesse tako da mu razdere trbuh,ali sadrži i hrpu blesavih scena poput one gdje ptica eksplodira,a kraj sa Freddyem na zabavi makar je zabavan je malo glup. Sama ideja da kontrolira klinca nije loša jer film ne podsječa baš na orginal,ali scenaristi su je loš iskoristili u trenutcoma jer sam ostao zbunjen u nekim scenama pri kraju. Još je glavni lik totalan mulac. Mislim ima noćne more o Freddyu i umjesto da pokušava ostat budan on opet ode spavat i vrišti kao neka curica :lol: .Film još sadrži gey štih koj me nasmijavao.....poput scene kada freddy ubija gey trenera pa ga sa ručnikom lupi po guzici :lol: i glavni lik usred noči ode u gey bar,ne nosi majcu u dosta trenutaka,ostavi curu i ode prespavati kod prijatelja. Navodno je Mark Patton glumac još koj je glumio Jesse gay u stvarnom životu :rotflmao:. BTW baš sam se zabavi gledajuči ovaj dio unatoč par gluposti i gay štihu
Ocjena 3,5/5

Post Reply