Blinded By The Light - LaGuerta i Baptisa, kako su mi smiješni s tim skrivanjem, a brijem da svi već znaju. Kao mala djeca se ponašaju, ali skroz na simpatičan način. The Trinity Killer opet napada, baš mi je bllo žao te žene. Htio sam da pobjegne, ali strah je kod nje bio prevelik. Dexter se skroz obiteljski čovjek, još živi u američkom susburban mjestu kakve vidimo kroz filmove. Jer ti serijski ubojice koji su vodili takav život su bili najzanimljiviji poput Johna Gacya koji je imao ženu i djecu ako se ne varam i zakopavao žrtve u dvorište, a bio klaun na dječjim predstavama. Dexter je sad pokriven, ali isto tako ima veću odgovornost. Uh, kako je dobro izgledala Courtney Ford gola ajme meni.
8.5/10
E da, i Masaka kad odvede Dextera doma s onim svojim ogromnim pick up autom umro sam

ima sigurno mali kurac, čista karikatura od lika baš stavljaju sve moguće stereotipe o njemu.
I još nešto zaboravio. Koliko sam skužio, The Trinity Killer ubija žene sa dvoje djece. Ovo ide s onom mojom teorijom za finale prošle sezone gdje je bila Dexterova krv na Ritinu vjenčanicu. Rita ima sad troje djece, ali dvoje djece iz braka sa Paulom. Ne bi me čudilo to jest prilično sam siguran da će The Trinity Killer htjeti ubiti Ritu.
Prva žrtva ove sezone = njegova sestra.
Druga žrtva = majka (uvijek traži majku sa dvoje djece i mužem).
Treća žrtva u sljedećoj epizodi = otac (muškarac zatučen čekićem).
I sada, 30+ godina kasnije, još uvijek ritualno rekonstruira trenutke kada je postao samostalan. Zlostavljan vjerojatno u djetinjstvu ili možda čak ubio cijelu svoju obitelj.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"