Dexter

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Michel

Re: Dexter

Post by Michel » 27 Aug 2025, 01:17

Blinded By The Light - LaGuerta i Baptisa, kako su mi smiješni s tim skrivanjem, a brijem da svi već znaju. Kao mala djeca se ponašaju, ali skroz na simpatičan način. The Trinity Killer opet napada, baš mi je bllo žao te žene. Htio sam da pobjegne, ali strah je kod nje bio prevelik. Dexter se skroz obiteljski čovjek, još živi u američkom susburban mjestu kakve vidimo kroz filmove. Jer ti serijski ubojice koji su vodili takav život su bili najzanimljiviji poput Johna Gacya koji je imao ženu i djecu ako se ne varam i zakopavao žrtve u dvorište, a bio klaun na dječjim predstavama. Dexter je sad pokriven, ali isto tako ima veću odgovornost. Uh, kako je dobro izgledala Courtney Ford gola ajme meni. 8.5/10

E da, i Masaka kad odvede Dextera doma s onim svojim ogromnim pick up autom umro sam :lol: ima sigurno mali kurac, čista karikatura od lika baš stavljaju sve moguće stereotipe o njemu.

I još nešto zaboravio. Koliko sam skužio, The Trinity Killer ubija žene sa dvoje djece. Ovo ide s onom mojom teorijom za finale prošle sezone gdje je bila Dexterova krv na Ritinu vjenčanicu. Rita ima sad troje djece, ali dvoje djece iz braka sa Paulom. Ne bi me čudilo to jest prilično sam siguran da će The Trinity Killer htjeti ubiti Ritu.

Prva žrtva ove sezone = njegova sestra.
Druga žrtva = majka (uvijek traži majku sa dvoje djece i mužem).
Treća žrtva u sljedećoj epizodi = otac (muškarac zatučen čekićem).

I sada, 30+ godina kasnije, još uvijek ritualno rekonstruira trenutke kada je postao samostalan. Zlostavljan vjerojatno u djetinjstvu ili možda čak ubio cijelu svoju obitelj.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Post by Michel » 27 Aug 2025, 02:24

Dex Takes A Holiday - omg :jawbreaker: ovo nisam očekivao da će Debra biti upucana i onda Landly koji je po svemu sudeći mrtav. A taman imam u glavi kako ću popljuvati Debru što vara svojeg dečka sa starcem koji je stariji od nje 30 godina. Dexter imao puno posla sa policajkom, dobro nadmetanje u odličnoj epizodi. 9.5/10

Michel

Post by Michel » 27 Aug 2025, 03:18

Dirty Harry - moram priznat Debra to jest glumica Jennifer Carpenter je odlično odglumila ovu epizodu. Svu tu bol i kako se osjeća svaka čast. Dexter u lovu na Trinitiya i našao ga je na kraju. I kakav kraj, ipak nije lone wolf već ima obitelj, otac i muž baš kao Dexter. 8.7/10

Michel

Post by Michel » 27 Aug 2025, 04:17

If I Had A Hammer - Trinity Killer se zove Arthur, i na kraju su nas scenaristi dobro navukli jer on je otac, muž, učitelj, radi u crkvi :prayer: al kako se pretvara, izvrsna gluma Lithgowa. Kako je Rita stisla Dextera, a Dexteru samo treba malo prostora :zubifale: i Dexter i Trinity su se upoznali tako da ćemo tu dobiti zanimljive scene sve dok se ne pokušaju ubiti na kraju. 8.6/10

John_Ryder

Post by John_Ryder » 27 Aug 2025, 09:02

Trinity killer je Lithgow, a Rita će biti ubijena hehe
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 27 Aug 2025, 17:00

Evo što jedna nadrkana glupačica sa foruma hr kaže o Dexteru Uskrsnuće
Glumci su u redu za ovakvu vrstu serije, nema tu ništa revolucionarno.

Znači ovaj svemoćni milijarder patuljak ima ovu Umu Thurman, i da ona ne radi nakon prvog sastanka nekakav nadzor svih ubojica čisto za njegovu sigurnost, imaju novce i resurse...tek na kraju osme epizode da otkriju da Dexter nije Red, toliko je glupo ajme, baš me glava boli. A sve jer tako piše u glupom scenariju.
I super mi je kak im je izlika za sve bedastoće "ah to je New York", kao da u 2025 nema neke naprednije tehnologije na ulicama, sigurnosni sustavi, itd...ovo su samo cjepidlačenja ali svaka epizoda ih ima 100, mrzim kad vidim veliku ocjenu i ponadam se da možda moooožda ljudi znaju zašto nešto hvale, kad ono serija potpuna idiotarija na razini CSI i sličnih gluposti.

Batista se od prve epizode činio pametan i da radi sve dobre poteze, ali i njegov lik su usrali u zadnjih par epizoda jer isto se ponaša kao potpuni idiot, a samo jer je Dexter glavni lik i ovaj ne smije pobijediti...e ja navijam za Batistu, nabijem Dextera.

Ova čudna detektivka je bila fora na prvu ali i ona je već dopizdila sa svojim glupostima.

Serija je 6/10 i to sam darežljiva - da je manje od toga ne bih gledala. Ali blizu sam odustajanja ako se nešto ne popravi.
Inače, ako pratite rad "gospođice" nook, ne postoji iritantnija forumašica od nje. Kurca ne kuži o filmovima i serijama, ali joj je ego toliko veliki da konstantno nameće svoje mišljenje drugima, ne poštuje tuđa mišljenja i svaki put kad netko kaže nešto pozitivno ili negativno o nečemu što je njoj loše ili dobro, evo nje udara nisko da su svi glupi. Malo ćemo u nju raskrinkati, ima dosta tih debila sa foruma hr koje treba raskrinkati.

Michel

Post by Michel » 27 Aug 2025, 17:34

Slack Tide - Dexter ubio nedužnog čovjeka nisam to očekivao jer je izgledao kao krivac, ali Dexter se preračunao. Trinity nije mogao ubiti srnu pa je Dexter umjesto njega. Quinn počeo njuškat, da ne bi postao kao Doakes. 8/10

John_Ryder

Post by John_Ryder » 27 Aug 2025, 19:28

Michel wrote:
27 Aug 2025, 17:00
Evo što jedna nadrkana glupačica sa foruma hr kaže o Dexteru Uskrsnuće
Glumci su u redu za ovakvu vrstu serije, nema tu ništa revolucionarno.

Znači ovaj svemoćni milijarder patuljak ima ovu Umu Thurman, i da ona ne radi nakon prvog sastanka nekakav nadzor svih ubojica čisto za njegovu sigurnost, imaju novce i resurse...tek na kraju osme epizode da otkriju da Dexter nije Red, toliko je glupo ajme, baš me glava boli. A sve jer tako piše u glupom scenariju.
I super mi je kak im je izlika za sve bedastoće "ah to je New York", kao da u 2025 nema neke naprednije tehnologije na ulicama, sigurnosni sustavi, itd...ovo su samo cjepidlačenja ali svaka epizoda ih ima 100, mrzim kad vidim veliku ocjenu i ponadam se da možda moooožda ljudi znaju zašto nešto hvale, kad ono serija potpuna idiotarija na razini CSI i sličnih gluposti.

Batista se od prve epizode činio pametan i da radi sve dobre poteze, ali i njegov lik su usrali u zadnjih par epizoda jer isto se ponaša kao potpuni idiot, a samo jer je Dexter glavni lik i ovaj ne smije pobijediti...e ja navijam za Batistu, nabijem Dextera.

Ova čudna detektivka je bila fora na prvu ali i ona je već dopizdila sa svojim glupostima.

Serija je 6/10 i to sam darežljiva - da je manje od toga ne bih gledala. Ali blizu sam odustajanja ako se nešto ne popravi.
Inače, ako pratite rad "gospođice" nook, ne postoji iritantnija forumašica od nje. Kurca ne kuži o filmovima i serijama, ali joj je ego toliko veliki da konstantno nameće svoje mišljenje drugima, ne poštuje tuđa mišljenja i svaki put kad netko kaže nešto pozitivno ili negativno o nečemu što je njoj loše ili dobro, evo nje udara nisko da su svi glupi. Malo ćemo u nju raskrinkati, ima dosta tih debila sa foruma hr koje treba raskrinkati.
Debela je i prištava.Svoje frustracije smanjuje sranjem po forumu.

Image
Image

Michel

Post by Michel » 27 Aug 2025, 20:00

Road Kill - al stvarno je predvidljiva ova serija. Točno sam znao da će onaj ljigavac pokušati nešto sa Ritom, još nije ali ide prema tome. Ona isto, nema Dextera pa ide flertovati. Dexter i Trinity na putu, sad smo i otkrili što se dogodilo s njegovom obitelji. Na kraju nije on upucao Debru i Lundya. Možda je ona novinarka jer je ona spremna na sve, ali opet ispada da su tu svi ubojice haha. 8/10

John_Ryder

Post by John_Ryder » 27 Aug 2025, 20:14

I prevarit će Dextera Rita, kuja antipatična

Image
Image

Michel

Post by Michel » 27 Aug 2025, 21:34

Hungry Man - koja fakin prejebena epizoda! Dexter je totalno poludio i totalno se uživio da se ubaci u Arthurovu obitelj koja nije kao on, ali je isto sjebana od tog njegovog psihološkog i fizičkog maltretiranja. Lithgow je stvarno fenomenalan kao Trinity. Ona scena u kuhinj kad ga Dexter napadne ajme kako dobro jer sad Trinity zna da su mu za petama. A tek sami kraj i novinarka njegova kćerka kakav jebeni šok :prayer: meksička sapunica kažem ja vama. Rita i Eliot očekivano se poljubili i ne krivim Ritu. Žena ima svoje potrebe, a Dexter je odsutan, ne bih je krivio i da se pojebu žena ima potrebe jebemu. Dexter je kriv. Masaka sve to vidio, a jadničak mali :heart: uh, još tri epizode auuuu što će ovo biti. A krenuo s ovom sezonom jučer u 21 :supz: i Batista i LaGuerta ma super su mi kao par, nekako su u pozadini ove sezone, ali paše. 10/10

John_Ryder

Post by John_Ryder » 27 Aug 2025, 22:15

Ti znaš da će Debra ubiti LaGuertu na kraju zadnje sezone hehe :P

Image
Image

Michel

Post by Michel » 27 Aug 2025, 23:47

Lost Boys - odlična, idemo dalje. Christina ima prekrasne oči, i kakva piČka auuu 9/10

Michel

Post by Michel » 28 Aug 2025, 01:16

Hello, Dexter Morgan - lažni Trinity, Maria i LaGuera se oženili umro na scenu kada Dexter dolazi i ništa mu nije jasno. Cristine se ubila, šteta lica. Debra dobila neko zadovoljstvo i rastanak sa Landyijem. Pravi Trinity i dolazak u policijsku stanicu kako bi se susreo sa Dexterom. Ludilo! 9.5/10

Michel

Post by Michel » 28 Aug 2025, 02:30

The Getaway - jedan od najboljih finala i najboljih epizoda u povijesti televizije! Nevjerojatno je kako jedna mračna scena, u ovom slučaju zadnja može dići već odličnu epizodu do nebeskih visina. Obračun je bio fantastičan, i ono što sam očekivao dogodilo se sa Ritom. Draga Rita, hvala ti na svemu, bit ćeš uvijek voljena i upamćena. Kako sad dalje? Što će biti sa njezinom djecom, sumnjam da će ostati sa Dexterom osim naravno Dexterovog sina. Debra je saznala isto veliku stvar u ovoj epizodi da je Brian bio Dexterov brat. Kako će se sve ovo dalje odviti u petoj sezoni, bit će veliki kaos. 10/10

Michael C. Hall i John Lithgow osvojili zlatni globus za ovu sezonu, zasluženo.

Za serijskog ubojicu The Trinity Killer dajem 10/10, savršen ubojica za Dextera i cijelu sezonu.

ZASAD;
The Trinity Killer - 10/10
Ice Truck Killer - 9/10
Skinner - 6/10

Konačna ocjena za treću sezonu je 9.5/10, jedna od najboljih TV sezona 21. stoljeća.

Post Reply