Manga
- maddjuro
Re: Manga
nevolim takova izdanja; ali pogledaj one boxsetove. Mislim da s njima izađe jeftinije a rješiš cijelu mangu u 3 boxsetaHorrorHR wrote:kupujem ona 3-in-1 izdanja, nije nešto papir ali dobra cijena pa ajdemaddjuro wrote:Bleach je konacno završio. Danas izašlo zadnje poglavlje....
I may be an idiot, but i am no fool.
- HorrorHR
- Site Admin
da vidio sada, ali cijena je mislikm tu negdje, možda 5-10 funti sve zajedno razlika - jest da su bolja izdanja puno ova po komadima. možda se prešaltam, ali sumnjam jer ima drugih stvari što me zanima, a prvih 6 volumes bleacha mi je bilo dobro, ali ne genijalno...maddjuro wrote:nevolim takova izdanja; ali pogledaj one boxsetove. Mislim da s njima izađe jeftinije a rješiš cijelu mangu u 3 boxsetaHorrorHR wrote:kupujem ona 3-in-1 izdanja, nije nešto papir ali dobra cijena pa ajdemaddjuro wrote:Bleach je konacno završio. Danas izašlo zadnje poglavlje....
- HorrorHR
- Site Admin
da bacim oko na njuskalo i aukcije na stripovima, nema nikada nista (bar kada ja trazim).
niš za sada sam se odlucio pauzirati domaće stripove i baciti se više na mange - na tapetu su mi tokyo ghoul, monster, one punch man, deadman wonderland, toriko, food wars, inuyashiki (ovo mi mrak) i još par koje planiram početi. zanima me i onaj good night pun pun, vidim svagdje hvale total.
niš za sada sam se odlucio pauzirati domaće stripove i baciti se više na mange - na tapetu su mi tokyo ghoul, monster, one punch man, deadman wonderland, toriko, food wars, inuyashiki (ovo mi mrak) i još par koje planiram početi. zanima me i onaj good night pun pun, vidim svagdje hvale total.
- maddjuro
na njuškalu upiši "mang" bez a i onda tamo odaberi kategoriju stripovi. Imati ces samo jednu do dvije stranice za pregledat. Parasyte je dobar serijal. Znaju ga tu i tamo imati u algoritmu. Sto se tice deadman wonderlanda pošto ga izdaje viz media nebi bilo loše pričekati da izdađe kao neki boxset pa nabavit povoljno
Preporučam i mangu Blame!
Od prošlog tjedna krenuli sa HC reprintima. Budu odradili serijal u 5 svezaka. JEdino sto je cijena svakog sveska 30e
Preporučam i mangu Blame!
Od prošlog tjedna krenuli sa HC reprintima. Budu odradili serijal u 5 svezaka. JEdino sto je cijena svakog sveska 30e
- HorrorHR
- Site Admin
da i Blame mi je na tapeti, vidio sam ta nova izdanja, sada je prvi volume izasao. mislim da sam zapisao i devil's line kao nešto relativno zanimljivo, a naisao sam i na neku novu mangu, sada e ne sjecam ime ali neki tip kojemu se desi sranje u životu pa ide sa ciljem kontra deset zapovjedi božjih 
a vidim da i hvale "Haven't you heared I'm Sakamoto", nije enka tematika koju inace čitam, više mi djeluje slice of life. si čitao možda?

a vidim da i hvale "Haven't you heared I'm Sakamoto", nije enka tematika koju inace čitam, više mi djeluje slice of life. si čitao možda?
- HorrorHR
- Site Admin
da razmisljam stalno oko tog claymorea, nisam bas za neke fantasy teme, pa neznam koliko je on "mekši" na tom polju?maddjuro wrote:taj Sakamoto mi nije sjeo, počeo i odustao. Stalno jednu te istu foru recikliraju, pa mi dijadila. Ne zaboravi i na claymore-a
- john_constantine
Hm, tokyo ghoul, parasyte (čitao sam, ali sam stao na polovici davno), attack of titan i one man punch. Odlično, primiti ću se čitanja. Tablet, wifi i mangafox.
Pročitao konačno gantz do kraja, odlična manga. Jedino sam očekivao drugačije finale i rasplet, ali zadovoljan sam.
Uzumaki trilogija mi je došla, još je moram sutra podići. I taman prije spavanja krenem čitati.
Pročitao konačno gantz do kraja, odlična manga. Jedino sam očekivao drugačije finale i rasplet, ali zadovoljan sam.
Uzumaki trilogija mi je došla, još je moram sutra podići. I taman prije spavanja krenem čitati.
Michel puši karu.
- maddjuro
ja si taman naručio prvi HC svezak Blame!.a; je da je skuplja nego sto bi volio, ali vjerujem da cu bit zadovoljan. Naravno uspio sam krivo napisao croatia kod shipping infoa; no već i automatski šalju u HR; pa se nadam da ce mi stići. Kada sam zadnji put naručivao s bookdepositorya mi je trebalo 2mj da stigne paket, pa se nadam da ce sada stići nešto brže jer se ovome veselim
- HorrorHR
- Site Admin
meni book depository dolazi prosječno u 7-9 dana (uključujući vikend). za sada mi došlo desetak paketa i uvijek sve ok.
a glede digitalnog čitanja, stvarmo sam dao sto šansi, ali jednostavno mi je to tako teško (iovako sam cijeli dan na kompu ili ajfonu) da ću se natjerati samo neke stvari koje baš apsolutno nema prevedeno. jebga košta kupiti, ali taj gušt kada nakon cijelog dana sjednem na miru i uzmem mangu u ruku, nem're bolje
a glede digitalnog čitanja, stvarmo sam dao sto šansi, ali jednostavno mi je to tako teško (iovako sam cijeli dan na kompu ili ajfonu) da ću se natjerati samo neke stvari koje baš apsolutno nema prevedeno. jebga košta kupiti, ali taj gušt kada nakon cijelog dana sjednem na miru i uzmem mangu u ruku, nem're bolje

- maddjuro
ljudi s bookdepository-a si mi za par sati mi uvazili progovor i prepravili adresu ; sada sljedi iščekivanje da mi dostave ovu 1kg tešku knjigu. Nadam se da je nece ostavljati pred vratime nego samo u kaslić ubaciti da moram na poštu podići. Kada (ako) stigne stavim koju sliku