Manga

Diskusija o knjigama, stripovima, amaterskim radovima horror, sci-fi i bliske tematike.
Post Reply
maddjuro

Re: Manga

Post by maddjuro » 24 Sep 2016, 01:29

nebi znao, već je dugo necitam. ceham da se nakupi malo više za čitati. No znam da su konačno ušli u podrum
I may be an idiot, but i am no fool.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 24 Sep 2016, 14:19

maddjuro wrote:Bleach je konacno završio. Danas izašlo zadnje poglavlje....
kupujem ona 3-in-1 izdanja, nije nešto papir ali dobra cijena pa ajde ;)

maddjuro

Post by maddjuro » 24 Sep 2016, 14:46

HorrorHR wrote:
nevolim takova izdanja; ali pogledaj one boxsetove. Mislim da s njima izađe jeftinije a rješiš cijelu mangu u 3 boxseta

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 25 Sep 2016, 22:04

maddjuro wrote:
HorrorHR wrote:
nevolim takova izdanja; ali pogledaj one boxsetove. Mislim da s njima izađe jeftinije a rješiš cijelu mangu u 3 boxseta
da vidio sada, ali cijena je mislikm tu negdje, možda 5-10 funti sve zajedno razlika - jest da su bolja izdanja puno ova po komadima. možda se prešaltam, ali sumnjam jer ima drugih stvari što me zanima, a prvih 6 volumes bleacha mi je bilo dobro, ali ne genijalno...

maddjuro

Post by maddjuro » 25 Sep 2016, 22:29

ja cekam da netko od lokalaca stavi na njuškalo svoju kolekciju; posljednji sam pur propustio kupiti prvih 30-ak brojeva za 1000kn

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Sep 2016, 08:36

da bacim oko na njuskalo i aukcije na stripovima, nema nikada nista (bar kada ja trazim).

niš za sada sam se odlucio pauzirati domaće stripove i baciti se više na mange - na tapetu su mi tokyo ghoul, monster, one punch man, deadman wonderland, toriko, food wars, inuyashiki (ovo mi mrak) i još par koje planiram početi. zanima me i onaj good night pun pun, vidim svagdje hvale total.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Sep 2016, 09:26

+ parasyte

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Sep 2016, 03:39

na njuškalu upiši "mang" bez a i onda tamo odaberi kategoriju stripovi. Imati ces samo jednu do dvije stranice za pregledat. Parasyte je dobar serijal. Znaju ga tu i tamo imati u algoritmu. Sto se tice deadman wonderlanda pošto ga izdaje viz media nebi bilo loše pričekati da izdađe kao neki boxset pa nabavit povoljno

Preporučam i mangu Blame!

Od prošlog tjedna krenuli sa HC reprintima. Budu odradili serijal u 5 svezaka. JEdino sto je cijena svakog sveska 30e

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 27 Sep 2016, 08:24

da i Blame mi je na tapeti, vidio sam ta nova izdanja, sada je prvi volume izasao. mislim da sam zapisao i devil's line kao nešto relativno zanimljivo, a naisao sam i na neku novu mangu, sada e ne sjecam ime ali neki tip kojemu se desi sranje u životu pa ide sa ciljem kontra deset zapovjedi božjih ;)

a vidim da i hvale "Haven't you heared I'm Sakamoto", nije enka tematika koju inace čitam, više mi djeluje slice of life. si čitao možda?

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Sep 2016, 22:48

taj Sakamoto mi nije sjeo, počeo i odustao. Stalno jednu te istu foru recikliraju, pa mi dijadila. Ne zaboravi i na claymore-a

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 28 Sep 2016, 15:08

maddjuro wrote:taj Sakamoto mi nije sjeo, počeo i odustao. Stalno jednu te istu foru recikliraju, pa mi dijadila. Ne zaboravi i na claymore-a
da razmisljam stalno oko tog claymorea, nisam bas za neke fantasy teme, pa neznam koliko je on "mekši" na tom polju?

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Sep 2016, 17:06

Hm, tokyo ghoul, parasyte (čitao sam, ali sam stao na polovici davno), attack of titan i one man punch. Odlično, primiti ću se čitanja. Tablet, wifi i mangafox.
Pročitao konačno gantz do kraja, odlična manga. Jedino sam očekivao drugačije finale i rasplet, ali zadovoljan sam.
Uzumaki trilogija mi je došla, još je moram sutra podići. I taman prije spavanja krenem čitati.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 28 Sep 2016, 17:32

ja si taman naručio prvi HC svezak Blame!.a; je da je skuplja nego sto bi volio, ali vjerujem da cu bit zadovoljan. Naravno uspio sam krivo napisao croatia kod shipping infoa; no već i automatski šalju u HR; pa se nadam da ce mi stići. Kada sam zadnji put naručivao s bookdepositorya mi je trebalo 2mj da stigne paket, pa se nadam da ce sada stići nešto brže jer se ovome veselim

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 28 Sep 2016, 20:25

meni book depository dolazi prosječno u 7-9 dana (uključujući vikend). za sada mi došlo desetak paketa i uvijek sve ok.

a glede digitalnog čitanja, stvarmo sam dao sto šansi, ali jednostavno mi je to tako teško (iovako sam cijeli dan na kompu ili ajfonu) da ću se natjerati samo neke stvari koje baš apsolutno nema prevedeno. jebga košta kupiti, ali taj gušt kada nakon cijelog dana sjednem na miru i uzmem mangu u ruku, nem're bolje ;)

maddjuro

Post by maddjuro » 28 Sep 2016, 22:01

ljudi s bookdepository-a si mi za par sati mi uvazili progovor i prepravili adresu ; sada sljedi iščekivanje da mi dostave ovu 1kg tešku knjigu. Nadam se da je nece ostavljati pred vratime nego samo u kaslić ubaciti da moram na poštu podići. Kada (ako) stigne stavim koju sliku

Post Reply