Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by john_constantine » 05 Mar 2013, 20:30

posao.... danas je baš bilo burno

čistačica koja krpom kojom briše i pere wc školjke i pisoar koristi za brisanje šalica i tanjura na poslu :facepalm:

56 godišnji kolega koji se ponaša kao nezreli tinejdžer, glumio je idiota pred jednom dobrom kolegicom iza leđa, i njezin "dečko" je to naravno vidio. Pa se kulturno suprostavio kako se to ponaša prema njoj i sve to. A on je tako poludio da bi ga još išao tući metalnom šipkom, iako je radio seksualnu gestu i plazio jezik kao pas iza njezinih leđa... A poslije nam pripovjedao drugu priču. :zubifale:

Politika oko našeg posla, pa svađe oko stana koji su nekoć zaposlenici dobivali i onih koji su sami gradili kuće, pa još i mene uvuku u to, niti kriv niti dužan...

+ druga politika oko uprave

Volim svoj posao :rock:
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 05 Mar 2013, 20:38

john_constantine wrote:posao.... danas je baš bilo burno

čistačica koja krpom kojom briše i pere wc školjke i pisoar koristi za brisanje šalica i tanjura na poslu :facepalm:
Ovo mi je ono, brrr. Pa hoće li snositi neke sankcije? Ja bi je isti čas prijavio sanitarnoj.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Mar 2013, 20:44

Michel wrote:
john_constantine wrote:posao.... danas je baš bilo burno

Ovo mi je ono, brrr. Pa hoće li snositi neke sankcije? Ja bi je isti čas prijavio sanitarnoj.
ma bude kurac. Zapravo je to ponovila, samo u drugom wc - u. Ma kažem ti, nema nikakvog reda kod nas. Mene ionako boli briga jer sam prije njezinog bolovanja posvadio s njom radi šalice, pa ju sam perem.
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 05 Mar 2013, 22:37

opet će nam propasti svirka u Saxu, ovaj put demo večer, od dva ponuđena datuma jedan smo bez gitariste, drugi bez bubnjara.. za popizditi! valjda će idući mjesec biti bolje
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

hitman_4

Post by hitman_4 » 05 Mar 2013, 23:42

SpoilerShow
Image
:(
Image

Image

Image

Wendigo

Post by Wendigo » 06 Mar 2013, 10:10

jbt, uopce nisam znao da je umro :?

OT: sjebao sam si koljeno jucer na trening i ne mogu cucnuti niti ista konkretno raditi s desnom nogom.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Mar 2013, 16:54

jebemti prokleti City Ex. Da je baš njihovo jebeno sjedište udaljeno pola sata vožnje, a i više. I majmuni samo dođu na par minuta, nema nikoga doma, ostave papir i sada idi po njihov paket. Prije su se bar javljali, a sada ništa. A mislio jeftinije za 10 kn proći oko poštarine, budala... sada se nadam da šalju iznova i da će sutra dostaviti... već tjedan dana čekam taj paket s tim odgađanjima i što sve.
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 06 Mar 2013, 17:33

ovo vrijeme, od sinoć glavobolja zajebava, a za vikend još očekujem standardne bolove.
i opet koža i tak...

i razočaranost u neke odnose i ljude.

copycat

Post by copycat » 06 Mar 2013, 21:27

john_constantine wrote:jebemti prokleti City Ex. Da je baš njihovo jebeno sjedište udaljeno pola sata vožnje, a i više. I majmuni samo dođu na par minuta, nema nikoga doma, ostave papir i sada idi po njihov paket. Prije su se bar javljali, a sada ništa. A mislio jeftinije za 10 kn proći oko poštarine, budala... sada se nadam da šalju iznova i da će sutra dostaviti... već tjedan dana čekam taj paket s tim odgađanjima i što sve.
ovu priču vezano za njih sam čula milijun puta .. katastrofa su.
Moja frendica koja je doma ostala zbog paketa na kraju dana je otišla do svog sandučića i skuži da joj City Ex. nije niti pozvonio na vrata već samo ostavio ceduljicu a ona cijeli dan čekala njih.
I onda ih je zvala i sutra dan su isto napravili pa ih je nazvala čim je skužila i onda tek 3 dan u 9 navečer su joj dostavili paket koji je trebao biti dostavljen do 14 sati

copycat

Post by copycat » 06 Mar 2013, 21:33

hitman_4 wrote:
SpoilerShow
Image
:skrujufakju: socijalizam naveća glupost (osim vezano za zdravlje, tu bi svatko trebao imati ista prava bezobzira na sve)

Bitno je da svaki čovjek je plačen prema vrijednosti svog rada, tj. da svako može raditi i tko više radi više zaradi.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Mar 2013, 22:00

copycat wrote:
john_constantine wrote:jebemti prokleti City Ex. Da je baš njihovo jebeno sjedište udaljeno pola sata vožnje, a i više. I majmuni samo dođu na par minuta, nema nikoga doma, ostave papir i sada idi po njihov paket. Prije su se bar javljali, a sada ništa. A mislio jeftinije za 10 kn proći oko poštarine, budala... sada se nadam da šalju iznova i da će sutra dostaviti... već tjedan dana čekam taj paket s tim odgađanjima i što sve.
Moja frendica koja je doma ostala zbog paketa na kraju dana je otišla do svog sandučića i skuži da joj City Ex. nije niti pozvonio na vrata već samo ostavio ceduljicu a ona cijeli dan čekala njih.
I onda ih je zvala i sutra dan su isto napravili pa ih je nazvala čim je skužila i onda tek 3 dan u 9 navečer su joj dostavili paket koji je trebao biti dostavljen do 14 sati
gamad. Isto sam čuo slične slučajeve, katastrofa. I još ih vidim ujutro kada sam išao na posao, misleći da mi je došao paket. A ono, nosili su novine nekom susjedu. Najgore je baš to što moraš cijeli dan stražariti da ti ne promakne njihov kombi i da te opet ne zajebu. Ajde, bar znam da mogu opet dostaviti.

Trebao sam poslati na adresu cure, ali zadnji put mi je prigovorila radi skupoće stripova, pa sam joj pokušao zatajiti i eto, najebao. :oops:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Mar 2013, 22:03

copycat wrote:
hitman_4 wrote:
SpoilerShow
Image
:skrujufakju: socijalizam naveća glupost (osim vezano za zdravlje, tu bi svatko trebao imati ista prava bezobzira na sve)

Bitno je da svaki čovjek je plačen prema vrijednosti svog rada, tj. da svako može raditi i tko više radi više zaradi.
he, treba vidjeti Staljina i njegov socijalizam. :mrgreen: Ma stvar je u tome da je socijalizam lijepo zamišljen, ali su problem diktatori koji to provode, i njihovo viđenje socijalizma koje na kraju ne ispadne tako kako je zamišljeno. Tipa seljaci proizvode hranu za grad, a opet im ostane za hranu i pristojan život, i uzvrat dobivaju nešto od grada. A na kraju ispadne da grad uzme sve od seljaka što je uzgojio i pusti ih da crknu od gladi, smrznu od zime i jedu vlastitu djecu.

Nisam pretjerano upoznat s Chavezom, samo znam da nije baš bio na pozitivnom glasu. A čitam ovaj članak o trenutnom stanju u državi i mislim si da kod nas nije tako loše.

A ovo za posao, da, to bi trebalo biti, ali nažalost, gadovima je uvijek najbolje kao Gerard Depardieu.
Michel puši karu.

copycat

Post by copycat » 06 Mar 2013, 23:48

john_constantine wrote:
copycat wrote:
gamad. Isto sam čuo slične slučajeve, katastrofa. I još ih vidim ujutro kada sam išao na posao, misleći da mi je došao paket. A ono, nosili su novine nekom susjedu. Najgore je baš to što moraš cijeli dan stražariti da ti ne promakne njihov kombi i da te opet ne zajebu. Ajde, bar znam da mogu opet dostaviti.

Trebao sam poslati na adresu cure, ali zadnji put mi je prigovorila radi skupoće stripova, pa sam joj pokušao zatajiti i eto, najebao. :oops:
HR pošta je super.. vjeruj.. koristi njih ako je unutar HR dođe za 3 dana ako je preporučena pošljka koja je negdje oko 15kn (ovisi o težini paketa).. i taj poštar zvoni na vrata.. :supz:

copycat

Post by copycat » 06 Mar 2013, 23:53

john_constantine wrote:
copycat wrote:
hitman_4 wrote:
SpoilerShow
Image

he, treba vidjeti Staljina i njegov socijalizam. :mrgreen: Ma stvar je u tome da je socijalizam lijepo zamišljen, ali su problem diktatori koji to provode, i njihovo viđenje socijalizma koje na kraju ne ispadne tako kako je zamišljeno. Tipa seljaci proizvode hranu za grad, a opet im ostane za hranu i pristojan život, i uzvrat dobivaju nešto od grada. A na kraju ispadne da grad uzme sve od seljaka što je uzgojio i pusti ih da crknu od gladi, smrznu od zime i jedu vlastitu djecu.

Nisam pretjerano upoznat s Chavezom, samo znam da nije baš bio na pozitivnom glasu. A čitam ovaj članak o trenutnom stanju u državi i mislim si da kod nas nije tako loše.

A ovo za posao, da, to bi trebalo biti, ali nažalost, gadovima je uvijek najbolje kao Gerard Depardieu.
Stvar je u tomu da niti jedan politični pokret nije u praksi kakav u teoriji i niti jedan neće biti dobar jer ga je čovjek osmislio.
Znači koliko god dobar u teoriji neki pokret bio (npr socijalizama, kapitalizam, demokracija...itd) u praksi nikada i ama baš nikad neće funkcionirati kao u teoriji i tko misli drugačije je u teškom obliku ludila.
Ljudi kada okuse moć, ne novac, već isključivo moć postanu zvijeri i zaborave na svoju funkciju.
To je moje mišljenje kao filozof jer sam sve čitala i znam kako je svaki taj politički pokret drugačije funkcionirao u stvarnosti..
Meni je najbitnije da svaki čovjek ima pravo na zdravstvo...
Vratili smo se kao narod u vrijeme rimljanja kada se sve mrtvo i živo oporezivalo.. znači povjest se ponavlja.. kapitalizam nikad nije umro već uvijek i stalno je opstojao i opstat će uvijek u sijeni bilo kojeg novog budućeg političkog pokreta. Kapitalizam je vječan tj. sve dok plaćam za vodu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 07 Mar 2013, 00:10

copycat wrote:
hitman_4 wrote:
SpoilerShow
Image

kapitalizam je savršen primjer

što se tiče Chaveza,lik je bio faca.puno mi je draži od nobelovca Obame
Image

Image

Image

Post Reply