tako jeFreddy wrote:po mome bi trebao biti Bruce Cambell
kandidat za dylan doga
- Secret Face
-
FilmTV
- A$H
dilan dog wrote:Ovaj ex supermen je živa pušiona za film o Dylanu Dogu.... bolje mu pristaje uloga u nekoj sapunici za teenagere. Stvarno ne znam po kojim kriterijima uzimaju te glumce kada rade obradu nekog stripa.
Iako nisam čuo da je ikad snimio horror film i nemogu ga svrstati u taj žanr kada vidim sliku Dylana Doga prvi koji mi je pao na pamet bio je Ben Affleck. Malo drugačija frizura, po godinama odgovara i to je to...
http://galleries.lycos.co.uk/d/12608-1/Ben+Affleck.jpg
Inače u svakom slučaju ja sam najbolji izbor za tumačenje Dylana Doga...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dilan dog
Šala ili ne samo kažem da pomalo sliči... ajde onda vidim samo kritike a nikakav pametan prijedlog...FilmTV wrote:Molim te, uozbilji sedilan dog wrote:kada vidim sliku Dylana Doga prvi koji mi je pao na pamet bio je Ben Affleck. Malo drugačija frizura, po godinama odgovara i to je to...Ben Affleck kao Dylan Dog? Može onda Samantha Fox kao novi Terminator?
- dr_gonzo
- Scarface
Meni se za ulogu Dylana najviše dopada njegov imenjak Dylan McDermott koji je glumija Bobbyja Donnella u Kelleyevoj Pravdi za sve, nekako mi baš ima onu Dylanovu karizmu, a i liče dosta.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
FilmTV
Dobar prijedlog, konačno netko malo stariji. Meni bi, barem izgledom, nekako pasao i Dermot Mulroney.Ghostface wrote:Meni se za ulogu Dylana najviše dopada njegov imenjak Dylan McDermott koji je glumija Bobbyja Donnella u Kelleyevoj Pravdi za sve, nekako mi baš ima onu Dylanovu karizmu, a i liče dosta.
- dilan dog
dermont mulroney nije loš izbor...dylan mcdermot mi baš ne odgovara...izgleda više ko štreber nego kao ex alcohoolic kao što je dylan dogFilmTV wrote:Dobar prijedlog, konačno netko malo stariji. Meni bi, barem izgledom, nekako pasao i Dermot Mulroney.Ghostface wrote:Meni se za ulogu Dylana najviše dopada njegov imenjak Dylan McDermott koji je glumija Bobbyja Donnella u Kelleyevoj Pravdi za sve, nekako mi baš ima onu Dylanovu karizmu, a i liče dosta.
- A$H
meni čak Dylan McDermott više odgovara...dilan dog wrote:dermont mulroney nije loš izbor...dylan mcdermot mi baš ne odgovara...izgleda više ko štreber nego kao ex alcohoolic kao što je dylan dogFilmTV wrote:Dobar prijedlog, konačno netko malo stariji. Meni bi, barem izgledom, nekako pasao i Dermot Mulroney.Ghostface wrote:Meni se za ulogu Dylana najviše dopada njegov imenjak Dylan McDermott koji je glumija Bobbyja Donnella u Kelleyevoj Pravdi za sve, nekako mi baš ima onu Dylanovu karizmu, a i liče dosta.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
dilan dog wrote:dermont mulroney nije loš izbor...dylan mcdermot mi baš ne odgovara...izgleda više ko štreber nego kao ex alcohoolic kao što je dylan dogFilmTV wrote:Dobar prijedlog, konačno netko malo stariji. Meni bi, barem izgledom, nekako pasao i Dermot Mulroney.Ghostface wrote:Meni se za ulogu Dylana najviše dopada njegov imenjak Dylan McDermott koji je glumija Bobbyja Donnella u Kelleyevoj Pravdi za sve, nekako mi baš ima onu Dylanovu karizmu, a i liče dosta.
Pa i Dylan ima geeky look, nije on tipični primjer alkoholičara, već baš odiše inteligentnom i mističnom karizmom kakvu, bar po meni ima i McDermmott, a tako liječeni alkoholičari baš i ne izgledaju u stereotipu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
FilmTV
Definitivno. Dylan ne izgleda ko smrdljiva propalicaGhostface wrote:Pa i Dylan ima geeky look, nije on tipični primjer alkoholičara, već baš odiše inteligentnom i mističnom karizmom kakvu, bar po meni ima i McDermmott, a tako liječeni alkoholičari baš i ne izgledaju u stereotipu.