kandidat za dylan doga

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Secret Face

Post by Secret Face » 10 Oct 2007, 20:18

Freddy wrote:po mome bi trebao biti Bruce Cambell :lol:
tako je :lol:

FilmTV

Post by FilmTV » 10 Oct 2007, 22:28

dilan dog wrote:kada vidim sliku Dylana Doga prvi koji mi je pao na pamet bio je Ben Affleck. Malo drugačija frizura, po godinama odgovara i to je to...
Molim te, uozbilji se :D Ben Affleck kao Dylan Dog? Može onda Samantha Fox kao novi Terminator? :D

A$H

Post by A$H » 10 Oct 2007, 22:55

dilan dog wrote:Ovaj ex supermen je živa pušiona za film o Dylanu Dogu.... bolje mu pristaje uloga u nekoj sapunici za teenagere. Stvarno ne znam po kojim kriterijima uzimaju te glumce kada rade obradu nekog stripa.
Iako nisam čuo da je ikad snimio horror film i nemogu ga svrstati u taj žanr kada vidim sliku Dylana Doga prvi koji mi je pao na pamet bio je Ben Affleck. Malo drugačija frizura, po godinama odgovara i to je to...

http://galleries.lycos.co.uk/d/12608-1/Ben+Affleck.jpg

Inače u svakom slučaju ja sam najbolji izbor za tumačenje Dylana Doga... :twisted:

:rotflmao: :rotflmao: reci sa je u pitanju šala ili droga ili alkohol.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dilan dog

Post by dilan dog » 11 Oct 2007, 14:15

FilmTV wrote:
dilan dog wrote:kada vidim sliku Dylana Doga prvi koji mi je pao na pamet bio je Ben Affleck. Malo drugačija frizura, po godinama odgovara i to je to...
Molim te, uozbilji se :D Ben Affleck kao Dylan Dog? Može onda Samantha Fox kao novi Terminator? :D
Šala ili ne samo kažem da pomalo sliči... ajde onda vidim samo kritike a nikakav pametan prijedlog...

FilmTV

Post by FilmTV » 11 Oct 2007, 14:45

dilan dog wrote:Šala ili ne samo kažem da pomalo sliči... ajde onda vidim samo kritike a nikakav pametan prijedlog...
To što nemam prijedlog ne znači da su drugi dobri ;)

bakero

Post by bakero » 12 Oct 2007, 21:22

a nije loš ovi tip na slici, liči mu !
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 12 Oct 2007, 22:41

Josh harnet 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

FilmTV

Post by FilmTV » 12 Oct 2007, 23:23

dr_gonzo wrote:Josh harnet 8)
:rotflmao: :rotflmao:

Dylan Dog je naš susjed, trebamo naći nekoga sličnog s ove strane bare.

Vorador

Post by Vorador » 13 Oct 2007, 17:06

Ma Goran Višnjić...ne pričajte gluposti...Goran Višnjić i gotovo, a Groucho neka bude Rade Šerbedžija.... :twisted:

Scarface

Post by Scarface » 14 Oct 2007, 16:24

Meni se za ulogu Dylana najviše dopada njegov imenjak Dylan McDermott koji je glumija Bobbyja Donnella u Kelleyevoj Pravdi za sve, nekako mi baš ima onu Dylanovu karizmu, a i liče dosta.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

FilmTV

Post by FilmTV » 14 Oct 2007, 17:05

Ghostface wrote:Meni se za ulogu Dylana najviše dopada njegov imenjak Dylan McDermott koji je glumija Bobbyja Donnella u Kelleyevoj Pravdi za sve, nekako mi baš ima onu Dylanovu karizmu, a i liče dosta.
Dobar prijedlog, konačno netko malo stariji. Meni bi, barem izgledom, nekako pasao i Dermot Mulroney.

dilan dog

Post by dilan dog » 15 Oct 2007, 20:47

FilmTV wrote:
Ghostface wrote:Meni se za ulogu Dylana najviše dopada njegov imenjak Dylan McDermott koji je glumija Bobbyja Donnella u Kelleyevoj Pravdi za sve, nekako mi baš ima onu Dylanovu karizmu, a i liče dosta.
Dobar prijedlog, konačno netko malo stariji. Meni bi, barem izgledom, nekako pasao i Dermot Mulroney.
dermont mulroney nije loš izbor...dylan mcdermot mi baš ne odgovara...izgleda više ko štreber nego kao ex alcohoolic kao što je dylan dog

A$H

Post by A$H » 15 Oct 2007, 22:03

dilan dog wrote:
FilmTV wrote:
dermont mulroney nije loš izbor...dylan mcdermot mi baš ne odgovara...izgleda više ko štreber nego kao ex alcohoolic kao što je dylan dog
meni čak Dylan McDermott više odgovara...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Scarface

Post by Scarface » 15 Oct 2007, 22:35

dilan dog wrote:
FilmTV wrote:

Pa i Dylan ima geeky look, nije on tipični primjer alkoholičara, već baš odiše inteligentnom i mističnom karizmom kakvu, bar po meni ima i McDermmott, a tako liječeni alkoholičari baš i ne izgledaju u stereotipu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

FilmTV

Post by FilmTV » 15 Oct 2007, 23:20

Ghostface wrote:Pa i Dylan ima geeky look, nije on tipični primjer alkoholičara, već baš odiše inteligentnom i mističnom karizmom kakvu, bar po meni ima i McDermmott, a tako liječeni alkoholičari baš i ne izgledaju u stereotipu.
Definitivno. Dylan ne izgleda ko smrdljiva propalica :D Ma da se uzme par kandidata, napravi im se Dylanova frizura, obuće ih se u odijelo pa da vidiš kako će ličiti. Ima puno primjera gdje sam rekao: "Ne bi ovog frajera nikad stavio u ovu ulogu ali legao mi je savršeno". Dok god to nije Ben Affleck ;)

Post Reply