sad sam ga u sladoled nalila ufff. budu se palačinke radile sad koji dan pa da i s tim probam.
kupila sam ga u dmu, 250ml 47 kn. zajebali me malo na netu, pričalos e da je u dmu ta količina za 30, no dobro, ispao je super fin pa sva sreća zbog toga
kao da mi misli čitaš! ja bar već godinu se pokušavam sjetit da ga nabavim da probam što to ameri vide u tome, i kupila ga danaselrania wrote:uzela konačno javorov sirup (poznati maple syrup kojim se zalijevaju one debele am. palačinke) i prezadovoljna sam!
sad sam ga u sladoled nalila ufff. budu se palačinke radile sad koji dan pa da i s tim probam.
kupila sam ga u dmu, 250ml 47 kn. zajebali me malo na netu, pričalos e da je u dmu ta količina za 30, no dobro, ispao je super fin pa sva sreća zbog toga

rižino ti je ko voda. meni je zobeno nekak sluzavo. kokosovo mi isto nije baš neš tak da se i dalje držim sojinog. a ima i ona mješavina sojinog i rižinog, to je isto ok.elrania wrote:uzela si mlijeko od zobi da probam (kak ne pijem životinjsko) i bolje mi je od sojinog; treba se jedino naviknuti na gorkasti aftertaste.
još treba rižinom dat šansu... kokosovo mi je preskupo

u, ja jedva čekam da dođem kod mame po ajvar i pinđur!elrania wrote:ovogodišnji ajvar ispao genijalan!
cilja se na pikantno i došla probat 2. turu i nije tak ljuto ko 1. pa se nadrobilo čilija.
pa se i to probalo i tak...SpoilerShow
malo mi gori u ustima
pa prave američke pancakes ;D najbolje su takveelrania wrote:sad sam išla radit palačinke po ovom receptu koji izgleda fantastično (ono na kraju kad ih napikne na vilicu iss) http://foodwishes.blogspot.com/2011/08/ ... ioned.html
epic fail.
ispala je pregusta smjesa, prejako se maslac osjeti (meni jako smeta, staroj je ok) i druga strana se ne uhvati skroz (neki dijelovi pregore, neki nisu dovoljno na tavi da se uhvate).![]()
ne mogu ni gledat ovo kaj se napravilo, a kamo li jest.
mijenjam doze sljedeći put, ak ga bude.
zlo mi je.

Neznam nikoga tko izprve pogodi recept.. .. iskreno tako daelrania wrote:ja kak nemam pojma kak to ide sam pratila ovo, al ispalo je tak da se bojim uopće ponavljati... mada ja i jesam mega fail za kulinarske izvedbe po prvi put![]()
a americi... od Ponedeljka do petka bi jeli meso, jedan dan piletina drugi dan, mesna struca od ostalog mesa.... itd.elrania wrote:gdje je ta osnovna gdje tak fino hrane djecu?