Hrana i Pića

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Hrana i Pića

Post by elrania » 08 Aug 2012, 21:13

uzela konačno javorov sirup (poznati maple syrup kojim se zalijevaju one debele am. palačinke) i prezadovoljna sam!

sad sam ga u sladoled nalila ufff. budu se palačinke radile sad koji dan pa da i s tim probam.

kupila sam ga u dmu, 250ml 47 kn. zajebali me malo na netu, pričalos e da je u dmu ta količina za 30, no dobro, ispao je super fin pa sva sreća zbog toga :P

metallicat

Post by metallicat » 09 Aug 2012, 16:47

elrania wrote:uzela konačno javorov sirup (poznati maple syrup kojim se zalijevaju one debele am. palačinke) i prezadovoljna sam!

sad sam ga u sladoled nalila ufff. budu se palačinke radile sad koji dan pa da i s tim probam.

kupila sam ga u dmu, 250ml 47 kn. zajebali me malo na netu, pričalos e da je u dmu ta količina za 30, no dobro, ispao je super fin pa sva sreća zbog toga :P
kao da mi misli čitaš! ja bar već godinu se pokušavam sjetit da ga nabavim da probam što to ameri vide u tome, i kupila ga danas :D javim dojmove, a palačnike također po obavezno moram prrobat :D
Image

elrania

Post by elrania » 09 Aug 2012, 21:39

sad sam išla radit palačinke po ovom receptu koji izgleda fantastično (ono na kraju kad ih napikne na vilicu iss) http://foodwishes.blogspot.com/2011/08/ ... ioned.html

epic fail.

ispala je pregusta smjesa, prejako se maslac osjeti (meni jako smeta, staroj je ok) i druga strana se ne uhvati skroz (neki dijelovi pregore, neki nisu dovoljno na tavi da se uhvate). :facepalm:
ne mogu ni gledat ovo kaj se napravilo, a kamo li jest.

mijenjam doze sljedeći put, ak ga bude.
zlo mi je.

elrania

Post by elrania » 13 Aug 2012, 18:45

uzela si mlijeko od zobi da probam (kak ne pijem životinjsko) i bolje mi je od sojinog; treba se jedino naviknuti na gorkasti aftertaste.
još treba rižinom dat šansu... kokosovo mi je preskupo :P

alecto

Post by alecto » 13 Aug 2012, 19:26

elrania wrote:uzela si mlijeko od zobi da probam (kak ne pijem životinjsko) i bolje mi je od sojinog; treba se jedino naviknuti na gorkasti aftertaste.
još treba rižinom dat šansu... kokosovo mi je preskupo :P
rižino ti je ko voda. meni je zobeno nekak sluzavo. kokosovo mi isto nije baš neš tak da se i dalje držim sojinog. a ima i ona mješavina sojinog i rižinog, to je isto ok.
we are such stuff as dreams are made on

elrania

Post by elrania » 13 Aug 2012, 20:33

znam za rižino, tj. pročitala sam da je tak pa sam ostavila da pričeka.

meni je i ovo od zobi dosta vodenasto. kad se prisjetim životinjskog, za to bih rekla da je sluzavo i ljigavo.

elrania

Post by elrania » 27 Aug 2012, 19:40

uzela si indijske smokve
SpoilerShow
Image
i dojmovi su
SpoilerShow
Image
imam trn u palcu koji ne mogu iščupat. iz jezika sam uspjela izvadit.

ovo naše mi je vrh!

filmofil

Post by filmofil » 27 Aug 2012, 21:36

počeo sam jesti redovito musli s jogurtom i mogu reći da mi je odlazak na WC postao odlično iskustvo. nekad sam imao periode gdje po par dana ne bi odlazio obavljat veliku nuždu ili bi se osjećao napuhnuto, ali ovo stvarno očisti cijeli probavni trakt. više se ne osjećam debelo i tromo. preporuka svima koji teže ka ljepšem i funkcionalnijem tijelu! :)
This is the Zodiac speaking.

elrania

Post by elrania » 03 Sep 2012, 19:02

ovogodišnji ajvar ispao genijalan!

cilja se na pikantno i došla probat 2. turu i nije tak ljuto ko 1. pa se nadrobilo čilija.
pa se i to probalo i tak...
SpoilerShow
Image

malo mi gori u ustima :lol:

callac

Post by callac » 03 Sep 2012, 20:36

elrania wrote:ovogodišnji ajvar ispao genijalan!

cilja se na pikantno i došla probat 2. turu i nije tak ljuto ko 1. pa se nadrobilo čilija.
pa se i to probalo i tak...
SpoilerShow
Image

malo mi gori u ustima :lol:
u, ja jedva čekam da dođem kod mame po ajvar i pinđur! :tonqe: njoj svake godine bude savršen! i onda uslijede dani mazanja po kruhu :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Sep 2012, 20:38

ja sam jednom pojeo pola teglice ajvara s onim stiropor keksima od riže.
došao doma janpi u cik zore, jgba.. :lol:

elrania

Post by elrania » 03 Sep 2012, 20:55

moja je pred 2 god imala fail zbog nedostatka vremena oko pečenja, ali opet se vratilo na staro.
obožavam kad je još mlak i sam ga trpam po kruhu cijeli dan. jučer sam pol tegle sam tak uz rižu, sad mi dođe da cijelu maknem kolko mi je dobar

copycat

Post by copycat » 08 Sep 2012, 21:52

elrania wrote:sad sam išla radit palačinke po ovom receptu koji izgleda fantastično (ono na kraju kad ih napikne na vilicu iss) http://foodwishes.blogspot.com/2011/08/ ... ioned.html

epic fail.

ispala je pregusta smjesa, prejako se maslac osjeti (meni jako smeta, staroj je ok) i druga strana se ne uhvati skroz (neki dijelovi pregore, neki nisu dovoljno na tavi da se uhvate). :facepalm:
ne mogu ni gledat ovo kaj se napravilo, a kamo li jest.

mijenjam doze sljedeći put, ak ga bude.
zlo mi je.
pa prave američke pancakes ;D najbolje su takve :D
američka hrana nije za svakoga jer je puna šečera i maslaca
no ja sam odrasla na tomu tako da... mi je super... :facepalm: ali je jako malo jedem jer je hrana jako nezdrava
:zubifale:
ja nebi stavljala toliko maslac unutar smjese jer ja inače stavlja maslac preko pancakes tj. nakon maple sirup. Bez toga (maple sirup) nemojte ni jesti američke pancakes jer nije to to ..

ajme... kako mi se sada to jede :D mmmmmmm

Ako hočeš probati nešto što smo svaki tjedan jeli u osnovnoj školi za vrijeme ručka u školi.. probaj ovo
Kao dijete sam obožavala ovo jesti :facepalm: nisam ga od tada jela
http://foodwishes.blogspot.com/2010/03/ ... video.html

Doručak moje omiljenjo američko jelo... ako ikad idete u ameriku jedite doručak u iHop
omiljen doručak kojeg jedem jednom u 5 godina zbog kalorija i masnoće
još fali slanina, ljute male kobase i sok od naranđe, ... :partyman:
Image
Last edited by copycat on 08 Sep 2012, 22:07, edited 2 times in total.

elrania

Post by elrania » 08 Sep 2012, 22:03

ja kak nemam pojma kak to ide sam pratila ovo, al ispalo je tak da se bojim uopće ponavljati... mada ja i jesam mega fail za kulinarske izvedbe po prvi put :lol:

proslijedim ovaj recept mesojednim prijateljima, vjerujem da će oni biti prezadovoljni :D

a i jako vam je lijep obrok bio, ja se sjećam kak smo mi u školi dobili slabo namazan kruh maslacem ili bananu drugi dan i tak. :lol:
gdje je ta osnovna gdje tak fino hrane djecu?

copycat

Post by copycat » 08 Sep 2012, 22:10

elrania wrote:ja kak nemam pojma kak to ide sam pratila ovo, al ispalo je tak da se bojim uopće ponavljati... mada ja i jesam mega fail za kulinarske izvedbe po prvi put :lol:
Neznam nikoga tko izprve pogodi recept.. .. iskreno tako da ;) 2 ili 3 put je bolje uvijek
elrania wrote:gdje je ta osnovna gdje tak fino hrane djecu?
a americi... od Ponedeljka do petka bi jeli meso, jedan dan piletina drugi dan, mesna struca od ostalog mesa.... itd.
jer si u školi od 7:45 do 3 ili 4 popodne

Post Reply