Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Unreal

Post by Unreal » 06 Oct 2007, 12:02

Boby wrote:
jigsaw wrote:Bourne Ultimatum - 3,5 / 5
Jedini film kojeg sam u kinu izdržao pogledati svega 2 pune minute tijekom cijele projekcije. Ne leže mi baš akcijski iako mi je Damon jedan od boljih glumaca svoje generacije
Ja nekuži, zakaj je taj film toliko dobro prošao kod kritičara. Dok sam ja gledao ovu bezvezariju u kinu, ljudi su izlazili iz kina tjekom trajanja film. :lol:
A Damon je dobar glumac,ali nije mi baš za akcijskog junaka. :wink:

Boby

Post by Boby » 06 Oct 2007, 13:00

Unreal wrote:
Boby wrote:
jigsaw wrote:Bourne Ultimatum - 3,5 / 5
Jedini film kojeg sam u kinu izdržao pogledati svega 2 pune minute tijekom cijele projekcije. Ne leže mi baš akcijski iako mi je Damon jedan od boljih glumaca svoje generacije
Ja nekuži, zakaj je taj film toliko dobro prošao kod kritičara. Dok sam ja gledao ovu bezvezariju u kinu, ljudi su izlazili iz kina tjekom trajanja film. :lol:
A Damon je dobar glumac,ali nije mi baš za akcijskog junaka. :wink:
A dok sam ja gledao neki su u kinu još utišavali druge da bi mogli u miru gledati. Inače se slažem, bolje su mu one uloge tipa Toma Ripleya

Wendigo

Post by Wendigo » 06 Oct 2007, 14:15

Conan the Destroyer po cca 25. put :mrgreen:

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 07 Oct 2007, 17:59

Ocean's 13 - dosadan film..nadam se da je s njime kraj oceanovih pustolovina po kasinima :roll:

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Oct 2007, 18:18

Broken arrow - ma ne znam, meni je to najgori film johna wooa. John travolta je dobar kao negativac, ali je puno zabavniji i izvrsniji u face off. A inače su mi pozitivci čisto solidni od kojih se mali broj njih izdvaja, ali ovaj mi je baš najgori u filmu, baš sam htio da john travolta sjebe tog budalu. :wink: A cura iritatna, čak mi nije niti zgodna. Akcija je čisto solidna iako u nekim trenucima prelazi granice normale kao završetak za raketom. No, slabo i previše bučno u usporedbi s prvim akcijskim filmovima koje je snimao. Priča je loša, likovi stereotipni, akcija tipično američki. Ma slabo. Film sam pamtio samo po onoj sceni kada rotor helikoptera pogodi negativce na krovu vlaka, ali sranje u usporedbi s planet terror. :D :D
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 07 Oct 2007, 19:40

john_constantine wrote:Broken arrow - ma ne znam, meni je to najgori film johna wooa. John travolta je dobar kao negativac, ali je puno zabavniji i izvrsniji u face off. A inače su mi pozitivci čisto solidni od kojih se mali broj njih izdvaja, ali ovaj mi je baš najgori u filmu, baš sam htio da john travolta sjebe tog budalu. :wink: A cura iritatna, čak mi nije niti zgodna. Akcija je čisto solidna iako u nekim trenucima prelazi granice normale kao završetak za raketom. No, slabo i previše bučno u usporedbi s prvim akcijskim filmovima koje je snimao. Priča je loša, likovi stereotipni, akcija tipično američki. Ma slabo. Film sam pamtio samo po onoj sceni kada rotor helikoptera pogodi negativce na krovu vlaka, ali sranje u usporedbi s planet terror. :D :D
što se tiče john wooa meni je genijalan pucanj u glavu!
slomljena strijela mi je ok filmić!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Boby

Post by Boby » 07 Oct 2007, 20:05

Pogledao "Little children". Na naslovnici DVD-a same pohvale tipa "najbolji film godine" i moje se mišljenje od toga previše ne razlikuje. Film je pravo malo remek djelo moderne kinomatografije. Likovi su toliko detaljno profilirani da ni velikani svjetske književnosti realizma (da su danas živi) vjerojatno ne bi napisali bolji scenarij. Sam film je zvučao obećavajuće čim sam vidio da glume Kate Winslet i Jennifer Connely. Žene su božanstvene kakv god da im film daš. I da previše ne duljim toplo ga preporučam svima koji se zapute u videoteku jer toliko iskrenosti (bez lažnog i promovirajućeg morala) teško je naći u filmu bilo kojeg vremena

Vorador

Post by Vorador » 08 Oct 2007, 12:59

Stardust - fora filmić. vesel ,šaren i pun humora. de niro je genijalan, plakao sam od smijeha. no ipak mi fali ono nešto da bi dao ocjenu veću od ove ---> 4/5

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Oct 2007, 13:19

Captain Ron - da nema kurta russela, ne bi niti gledao. Solidna obiteljska zabava.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Oct 2007, 18:30

hot fuzz - otkačena i zabavna akcijska crna komedija za gore scenama, akcijskim scenama i razigranom radnjom. Ideja nije nešto originalna, ali odudara od uobičajenih filmova. A tek akcijska završnica, totalno otkačeno, ali baš odlično + gore scene, od kojih izdvajam onu kada se kamen zapiči u glavu. A tek ona scena kada se negativac zabije u oštricu - trebati će mi sladoleda i cmizdri. :prayer:
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 08 Oct 2007, 19:13

Hot Fuzz na trenutke ima bolje slasher elemente od većine slashera iz zadnjih deset godina :D

A$H

Post by A$H » 08 Oct 2007, 19:23

super film sa super scenama akcije..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 08 Oct 2007, 19:39

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

metallicat

Post by metallicat » 08 Oct 2007, 23:48

A je to :D :D koje legende :D :lol:
Image

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Oct 2007, 13:16

FilmTV wrote:
Dragonrage wrote:Until Death 4/5
Uvjerio si me, pogledam ga čim mi dođe pod ruke.
Ti to ozbiljno ili zajebavaš...(pretpostavljam da je ovo drugo)??
john_constantine wrote:Broken arrow - ma ne znam, meni je to najgori film johna wooa. John travolta je dobar kao negativac, ali je puno zabavniji i izvrsniji u face off. A inače su mi pozitivci čisto solidni od kojih se mali broj njih izdvaja, ali ovaj mi je baš najgori u filmu, baš sam htio da john travolta sjebe tog budalu. A cura iritatna, čak mi nije niti zgodna. Akcija je čisto solidna iako u nekim trenucima prelazi granice normale kao završetak za raketom. No, slabo i previše bučno u usporedbi s prvim akcijskim filmovima koje je snimao. Priča je loša, likovi stereotipni, akcija tipično američki. Ma slabo. Film sam pamtio samo po onoj sceni kada rotor helikoptera pogodi negativce na krovu vlaka, ali sranje u usporedbi s planet terror.
Pa nije sad baš najgori, ali definitivno jedna od lošijih...i slažem se u svezi ovoga kaj se tiče glavnog junaka...lik je baš ne karizmatičan...trebao ga je Travolta nalupati po njušci hehehe...

Stardust 3,5/5 - Nije ekstra odlično, ali Iznenađujuće dobro i zabavno jer sam zbilja očekivao dno dna. Film je savršen da ga pogledate sa djevojkom ili mlađim bratom ili sestrom...

Rush Hour 3 3/5 - loš kraj, predvidljivo, već viđeno ali ipak zabavno i simpatično...ipak je to Jackie Chan. Prvi puta da je Tucker imao uspjele šale i da nije tolikom bio iritantan. Da ne postoje prva dva filma dao bih mu veću ocjenu, ovako tek prosjek.

Post Reply