FilmTV wrote:Dragonrage wrote:Until Death 4/5
Uvjerio si me, pogledam ga čim mi dođe pod ruke.
Ti to ozbiljno ili zajebavaš...(pretpostavljam da je ovo drugo)??
john_constantine wrote:Broken arrow - ma ne znam, meni je to najgori film johna wooa. John travolta je dobar kao negativac, ali je puno zabavniji i izvrsniji u face off. A inače su mi pozitivci čisto solidni od kojih se mali broj njih izdvaja, ali ovaj mi je baš najgori u filmu, baš sam htio da john travolta sjebe tog budalu. A cura iritatna, čak mi nije niti zgodna. Akcija je čisto solidna iako u nekim trenucima prelazi granice normale kao završetak za raketom. No, slabo i previše bučno u usporedbi s prvim akcijskim filmovima koje je snimao. Priča je loša, likovi stereotipni, akcija tipično američki. Ma slabo. Film sam pamtio samo po onoj sceni kada rotor helikoptera pogodi negativce na krovu vlaka, ali sranje u usporedbi s planet terror.
Pa nije sad baš najgori, ali definitivno jedna od lošijih...i slažem se u svezi ovoga kaj se tiče glavnog junaka...lik je baš ne karizmatičan...trebao ga je Travolta nalupati po njušci hehehe...
Stardust 3,5/5 - Nije ekstra odlično, ali Iznenađujuće dobro i zabavno jer sam zbilja očekivao dno dna. Film je savršen da ga pogledate sa djevojkom ili mlađim bratom ili sestrom...
Rush Hour 3 3/5 - loš kraj, predvidljivo, već viđeno ali ipak zabavno i simpatično...ipak je to Jackie Chan. Prvi puta da je Tucker imao uspjele šale i da nije tolikom bio iritantan. Da ne postoje prva dva filma dao bih mu veću ocjenu, ovako tek prosjek.