sport ti ubrza proces prestanka pušenje, pogotovo ako si nekad bio sportaš. tijelo ima jako dobru memoriju.Ašow wrote:
I ja puno toga gledam na ovaj način da bi mi bilo. Al prva stvar koju bi napravio je ta da bi se vratio plivanju. 5godina sam ga trenirao, imao sam izvrsne rezultate, ali cigarete su to sve pojele. Prije sam dnevno znao 2 treninga dnevno imati i na svakom skoro 2km otplivati, išao redovito na natjecanja i sve. A sad... uskočim u bazen, tehnika je još uvijek tu, ali otplivam 100metara, 150 eventualno i gotovo. Isto i sa ronjenjem.
Ali skužio sam da manje pušim kada sam u krugu tvoje kolegice blogerice, a korisnice ovog foruma keyboard_kant. Ona je prestala pušiti, tj. zapali tu i tam kad užica od mene, al ja dok sam uz nju, slabije čiburim. U četvrtak sam kupio kutiju i eo, još 8 komada ih je tu. Ne znam koji k.
brijem da ako si u društvu osobe koju voliš da previše vremena posvetiš njoj, te ti je potreba za nikotinom manja.
Ja sam prvo sebi zabranila pušenje u stanu (što nije najbolje funcioniralo), zatim upoznala svog dragog i on mi zabranio pušenje oko njega jer je nepušać. Onda sam imala zdravstvene probleme, jedan dio zbog toga što od 16 pušim,iako nisam pušila više od 5 cigareta. No ukratko, prestala sam pušiti zbog više razloga, skupilo se. No što sam starija to sve više se brinem za svoje zdravlje jer kada pređeš 30te onda polako osjećaš kako "stariš". Ima dana kad mi cigareta fali no sada na cigarete skoro nikad ne mislim. Oslobodila sam se njene "čari" no tu i tamo mi namigne, ali nije dovoljno dobar razlog da prođem kroz sve 2 puta.. naša afera je završila zauvijek!
teško je prestat pušit treba biti ozbiljna odluka.
hahhaha