Tko od vas puši?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
copycat

Re: Tko od vas puši?

Post by copycat » 14 Feb 2012, 01:40

Ašow wrote:
I ja puno toga gledam na ovaj način da bi mi bilo. Al prva stvar koju bi napravio je ta da bi se vratio plivanju. 5godina sam ga trenirao, imao sam izvrsne rezultate, ali cigarete su to sve pojele. Prije sam dnevno znao 2 treninga dnevno imati i na svakom skoro 2km otplivati, išao redovito na natjecanja i sve. A sad... uskočim u bazen, tehnika je još uvijek tu, ali otplivam 100metara, 150 eventualno i gotovo. Isto i sa ronjenjem.

Ali skužio sam da manje pušim kada sam u krugu tvoje kolegice blogerice, a korisnice ovog foruma keyboard_kant. Ona je prestala pušiti, tj. zapali tu i tam kad užica od mene, al ja dok sam uz nju, slabije čiburim. U četvrtak sam kupio kutiju i eo, još 8 komada ih je tu. Ne znam koji k.
brijem da ako si u društvu osobe koju voliš da previše vremena posvetiš njoj, te ti je potreba za nikotinom manja.
sport ti ubrza proces prestanka pušenje, pogotovo ako si nekad bio sportaš. tijelo ima jako dobru memoriju.
Ja sam prvo sebi zabranila pušenje u stanu (što nije najbolje funcioniralo), zatim upoznala svog dragog i on mi zabranio pušenje oko njega jer je nepušać. Onda sam imala zdravstvene probleme, jedan dio zbog toga što od 16 pušim,iako nisam pušila više od 5 cigareta. No ukratko, prestala sam pušiti zbog više razloga, skupilo se. No što sam starija to sve više se brinem za svoje zdravlje jer kada pređeš 30te onda polako osjećaš kako "stariš". Ima dana kad mi cigareta fali no sada na cigarete skoro nikad ne mislim. Oslobodila sam se njene "čari" no tu i tamo mi namigne, ali nije dovoljno dobar razlog da prođem kroz sve 2 puta.. naša afera je završila zauvijek! :skrujufakju:
teško je prestat pušit treba biti ozbiljna odluka.
hahhaha :mrgreen:

Ašow

Post by Ašow » 14 Feb 2012, 15:12

Ma, samo trebaš imati volje.
Meni to treba isto koliko mi i ne treba.
Nemam blage, neću razmišljati o tome, uz pivo mi je još uvijek najbolja :)
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Feb 2012, 17:03

he, potražio sam black devil i kupio greškom duhan. Ma žurilo mi se. I pola dana se mučim motati te vražje cigarete, pa nisu baš najbolje ispale. Popušio sam nekoliko komada, baš izvrsno, samo mi se ipak ne da gnjaviti time. Izgleda da ga nemaju normalno u prodaji...
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 14 Feb 2012, 17:18

black devil? ne pušim to sranje, ali ima ga u svakom kutku, ne bi trebao biti problem naći te cigarete
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Feb 2012, 17:45

filmofil wrote:black devil? ne pušim to sranje, ali ima ga u svakom kutku, ne bi trebao biti problem naći te cigarete
ma meni je bio :lol: tri kioska sam pogledao, a možda samo prodavačice ne znaju kako izgleda kutija...
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 14 Feb 2012, 19:00

probaj naći neki cigar shop, ali ne očekuj puno od tih cigareta...ovu 'duhan u vrećici' varijantu nisam probao, ali kad ih uzmeš ovako jednostavno su nepušljive zbog intenziteta arome...tj više su onako za zapalit jednu dnevno za gušt, ali za ovisnika ili (još gore) chain smokera su big no-no
This is the Zodiac speaking.

Alastorus

Post by Alastorus » 14 Feb 2012, 19:26

Duhan je okej ak ga pomješaš sa nekim normalnim duhanom, pa se osjeti samo nota. A cigarete kao cigarete, nikako, pogotovo ne za hardcore pušače.
SpoilerShow
Image
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Andrej

Post by Andrej » 14 Feb 2012, 21:30

Sad sam se seti kad ste spomenuli Black Devil... Jednom sam naleteo na ove u Nemačkoj -
SpoilerShow
Image
I kao svaka dobra budala koja se pržila na omot albuma "Appetite for Destruction" odmah poleteo da kupim tri boksa koja su me tada ispala 150 maraka :lol:
Znači... da je neko zamotao govno prošarano mokrom slamom imalo bi bolji ukus. :lol:
We're all mad here...

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Feb 2012, 21:36

imam feeling da ću opet početi pušiti i trovati se.

jigsaw

Post by jigsaw » 14 Feb 2012, 21:46

Wendigo wrote:imam feeling da ću opet početi pušiti i trovati se.
I ja isto, makar 45 dana nisam cigarete kupio... stalno mi je u glavi da je moja 'korizma' prošla...

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Feb 2012, 21:57

mene je neka autodestruktiva oplela, pa zato.

jigsaw

Post by jigsaw » 14 Feb 2012, 22:03

Wendigo wrote:mene je neka autodestruktiva oplela, pa zato.
probaj pričekati trenutak kada više nećeš biti u takvom stanju, vjerojatno će ti kasnije biti žao što si pušio opet...

Ašow

Post by Ašow » 15 Feb 2012, 14:53

Eto, počeli ste propadat :D
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Mar 2012, 19:11

e koja je fora s zippo upaljačima? Čujem da su dosta zahtjevni i sve to...
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Mar 2012, 10:41

john_constantine wrote:e koja je fora s zippo upaljačima? Čujem da su dosta zahtjevni i sve to...
toliko su zahtjevni da moraš pročitati tutorial od 150 stranica da ga uopće upališ.

Post Reply