Scarface wrote:Izgled je vjerojatno najrelativnija stvar IKAD, ne misliš li? Ne misliš? E pa, žao mi je, triba bi. Ne tribaš ni u teretanu (osim zbog zdravlja), nit minjat stil nit IŠTA. Al ono, znan da me ionako nećeš poslušat, jer ti je bitnije kad te neko spusti pa upast u depresiju, i onda se žalit. E pa, dobro.
Ne slažem se s tvojim utopističkim stavom o izgledu jer ČINJENICA je da je izgled jedna od najbitnijih stvari IKAD. Naravno, ne bih volio da je tako, ali u čovjekovoj je prirodi pridavati najveći dio pažnje izgledu bilo čega (ne pričam sada samo o estetici ljudi), ali to je prekomplicirana tema da bi ju sada analizirao u tančine. Postoji puno komponenti ljudskih odnosa i svaki je odnos priča za sebe pa je glupo postavljati pravila i zato sam rekao da je izgled samo jedna od najbitnijih stvari.
Osobno mislim da bi svatko trebao držati do sebe, a to podrazumijeva neke osnove higijene, normalna prehrana, briga o tijelu, itd. To ne uvjetuje ništa, ali je dobar temelj za lakše upostavljanje odnosa i za neke je preduvjet samopouzdanja.
Ne kažem da cons mora odmah sutra biti učlanjen u teretanu niti zamjeniti odjeću u ormaru s novom niti drkati po frizuri, ali želja da radi na sebi može biti samo pozitivna stvar i ja ga podržavam. Što god rad na sebi podrazumijevao jer koliko god je bitna duhovna strana pojedinca, toliko je bitna i ona fizička.
Što se tiče ružnoće i ljepote, za to se ionako pobrinula majka priroda. Psihologija privlačnosti kod većine ljudi funkcionira na spuštanju/dizanju kriterija proporcionalno s mišljenjem o sebi + osobnost potencijalnog partnera koja može nadomjestiti neke možebitne fizičke nedostatke. Dakle, svatko ima šansu za ljubav.
This is the Zodiac speaking.