Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Ašow

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by Ašow » 21 Jan 2012, 22:11

john_constantine wrote:ili samo platiš 500 kn za seks, pa te ne pita za izgled. :zubifale:
Ma, daj qe ti je :D
Ne to radit. Probaj fkt u teretanu malo ići il nešt sl. Možda promijeniš mišljenje o sebi.
Ključan faktor uspjeha ti je samopouzdanje. Trust me.
Samo budeš svoj, opušten i prirodan. Ne one mačo spike i preseravanja.
Mislim, možda imam neko drugacije mišljenje o plaćanju nečeg što mogu dobiti free.
A i ljepše je potruditi se oko nečega i obnavljati taj odnos, nego svaki put 500 po 500 davat.
Velika je to ušteda ako ćemo gledat tako.
--------
Last.fm

elrania

Post by elrania » 22 Jan 2012, 02:33

problemi s laptopom. zasad ekstra monitor u kući rješava problem...no na koliko dugo...
i shvaćanje nekih stvari i tak.

Scarface

Post by Scarface » 22 Jan 2012, 03:01

john_constantine wrote:ili samo platiš 500 kn za seks, pa te ne pita za izgled. :zubifale:

Ma ove godine ću već nešto poduzeti u vezi svog izgleda (kada je već to tako najvažnija stvar na svijetu), kada sam već uspio popraviti karakter i samog sebe da ostavljam dojam ugodne osobe.
Izgled je vjerojatno najrelativnija stvar IKAD, ne misliš li? Ne misliš? E pa, žao mi je, triba bi. Ne tribaš ni u teretanu (osim zbog zdravlja), nit minjat stil nit IŠTA. Al ono, znan da me ionako nećeš poslušat, jer ti je bitnije kad te neko spusti pa upast u depresiju, i onda se žalit. E pa, dobro.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Jan 2012, 09:38

Scarface wrote:

Ma ove godine ću već nešto poduzeti u vezi svog izgleda (kada je već to tako najvažnija stvar na svijetu), kada sam već uspio popraviti karakter i samog sebe da ostavljam dojam ugodne osobe.
Izgled je vjerojatno najrelativnija stvar IKAD, ne misliš li? Ne misliš? E pa, žao mi je, triba bi. Ne tribaš ni u teretanu (osim zbog zdravlja), nit minjat stil nit IŠTA. Al ono, znan da me ionako nećeš poslušat, jer ti je bitnije kad te neko spusti pa upast u depresiju, i onda se žalit. E pa, dobro.
ma slažem se s tvojim stavom. Mislim, ja ne mislim da sam fizički neprivlačan, nego drugi to misle. :zubifale: I trebao bi se pozabaviti sobom baš radi zdravlja, a ne radi izgleda. Tako sam jučer i pomislio jer osjećam nedostatak kondicije i neke poteškoće kod fizičkih poslova. Ali ašow dobro kaže, i još imam samopouzdanje. Prije par godina ne bi, ali samo sam postao ravnodušan i sve ide po loju.

Ma samo sam ljut (nisam u depresiji) što me 2 tjedna navlačila da bi se u zadnji čas predomislila. Ali isto tako nije niti jedina.
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 22 Jan 2012, 10:12

Scarface wrote:Izgled je vjerojatno najrelativnija stvar IKAD, ne misliš li? Ne misliš? E pa, žao mi je, triba bi. Ne tribaš ni u teretanu (osim zbog zdravlja), nit minjat stil nit IŠTA. Al ono, znan da me ionako nećeš poslušat, jer ti je bitnije kad te neko spusti pa upast u depresiju, i onda se žalit. E pa, dobro.
Ne slažem se s tvojim utopističkim stavom o izgledu jer ČINJENICA je da je izgled jedna od najbitnijih stvari IKAD. Naravno, ne bih volio da je tako, ali u čovjekovoj je prirodi pridavati najveći dio pažnje izgledu bilo čega (ne pričam sada samo o estetici ljudi), ali to je prekomplicirana tema da bi ju sada analizirao u tančine. Postoji puno komponenti ljudskih odnosa i svaki je odnos priča za sebe pa je glupo postavljati pravila i zato sam rekao da je izgled samo jedna od najbitnijih stvari.

Osobno mislim da bi svatko trebao držati do sebe, a to podrazumijeva neke osnove higijene, normalna prehrana, briga o tijelu, itd. To ne uvjetuje ništa, ali je dobar temelj za lakše upostavljanje odnosa i za neke je preduvjet samopouzdanja.

Ne kažem da cons mora odmah sutra biti učlanjen u teretanu niti zamjeniti odjeću u ormaru s novom niti drkati po frizuri, ali želja da radi na sebi može biti samo pozitivna stvar i ja ga podržavam. Što god rad na sebi podrazumijevao jer koliko god je bitna duhovna strana pojedinca, toliko je bitna i ona fizička.

Što se tiče ružnoće i ljepote, za to se ionako pobrinula majka priroda. Psihologija privlačnosti kod većine ljudi funkcionira na spuštanju/dizanju kriterija proporcionalno s mišljenjem o sebi + osobnost potencijalnog partnera koja može nadomjestiti neke možebitne fizičke nedostatke. Dakle, svatko ima šansu za ljubav.
This is the Zodiac speaking.

metallicat

Post by metallicat » 22 Jan 2012, 10:26

slažem se s većinom i više manje ću ponovit isto. naravno da izgled nije najbitnija stvar, ali to je najčešće prvo što se zamjeti kod suprotnog spola, da te nešto u njoj/njemu najviše privlači. sigurno nećeš odmah znat kako ta osoba ima super karakter, baš kakav tebi paše. tek nakon upoznavanja te može cjelokupno privlačit ili ne. ja sam isto kroz godine skužila da je samopouzdanje sve. naravno ne na sebi, nego drugima nažalost :lol: koliko sam imala ''frendica'' koje su skoro pa i ružne, ili samo jednostavno nisu lijepe pa su imale koga god su htjele, kad god. nije da se slažem da mijenjem partnera svaki tj dana, ali kužiš što hoću reć. samopouzdanje im je bilo do neba, dok je moje bilo na dnu i nisam imala nikog :lol: eto.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Jan 2012, 10:35

Ma ja sam zadovoljan svojim izgledom i ne opterećujem se radi njega, ali ipak bi trebao nešto napraviti, kako filmophil kaže, jer sam se jako zapustio. Ali ne radi izgleda, već radi zdravlja i kondicije. Osjećam tegobe na sebi koje stalno zanemarujem, a pojavljuju se kao bol u nozi kada stanem na njega i sve to. A ovo briga za sebe. To mi je najvažnija stvar, makar ne koristim preparate za akne ili slično.

Baš kako kažu Scarface i Ašow, sve ti je to stvar karaktera. Bez problema dijelim komplimente kao toj djevojci jučer. Simpa mi je vidjeti njezine uzbudljive reakcije na to. Nisam niti imao komplekse, razmišljanja o izgledu i sve to. Nađemo se, lijepo se provedemo i sve to. A ona se baš lijepo provela po muzeju i bar će imati lijepu uspomenu. To mi je bitno. Ja sam čovjek takav kakav jesam, i kako mi prijatelj često govori, trebaš cijeniti samog sebe. Čovjek si kao i svi drugi. Pričam previše o sebi, pa što. Iskren sam, pa što? Načitan sam i mogu u dosta toga sudjelovati u razgovoru. Ljudi se uvijek kraj mene osjećaju ugodno.

A osim toga, jedan moj prijatelj je ipak pravi jebač usprkos tome što ima 150 kg i sve to, ali ima tako sjajan i ugodan karakter da ga žene jednostavno obožavaju.

Ionako imam dosta ideja za ovu godinu i novijeg društva, pa će biti bolje. A ona, nakon tri - četiri različite isprike/izlike/ideja i to zašto ne želi vezu, pa zašto se opterećivati njome? Niti sama ne zna što želi, pa tko ju jebe. Previše sam prošao da bi padao u depresiju radi nje.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 22 Jan 2012, 14:29

filmofil wrote:
Scarface wrote:Izgled je vjerojatno najrelativnija stvar IKAD, ne misliš li? Ne misliš? E pa, žao mi je, triba bi. Ne tribaš ni u teretanu (osim zbog zdravlja), nit minjat stil nit IŠTA. Al ono, znan da me ionako nećeš poslušat, jer ti je bitnije kad te neko spusti pa upast u depresiju, i onda se žalit. E pa, dobro.
Ne slažem se s tvojim utopističkim stavom o izgledu jer ČINJENICA je da je izgled jedna od najbitnijih stvari IKAD.
Žao mi je šta tako misliš.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

copycat

Post by copycat » 22 Jan 2012, 15:04

što nisam stigla u teretanu.. u ujutro.. pm :skrujufakju:

Josef K

Post by Josef K » 22 Jan 2012, 16:02

Karl Marx.

Alastorus

Post by Alastorus » 22 Jan 2012, 18:47

Lik mi se s autom skoro parkiro u dnevni boravak, cijela ograda sjebana, betonska dva stupa vani.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Sammy

Post by Sammy » 22 Jan 2012, 19:46

sve
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Decadentor

Post by Decadentor » 22 Jan 2012, 20:10

Alastorus wrote:Lik mi se s autom skoro parkiro u dnevni boravak, cijela ograda sjebana, betonska dva stupa vani.
joj bokte starsno, btw moja je sestra prije jedno mj dana isto naletila na kucu zbog nekog kretena..
Image

Alastorus

Post by Alastorus » 22 Jan 2012, 20:13

Ma ovo je debilčina sa 3 promila u krvi, htio sam mu čopit ključeve dok ne dođe murja, frajer me jedno 10 metara vozio na vratima, al kaj mu znači kad znam di živi, samo sam ih prosljedil.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Decadentor

Post by Decadentor » 22 Jan 2012, 20:19

Alastorus wrote:Ma ovo je debilčina sa 3 promila u krvi, htio sam mu čopit ključeve dok ne dođe murja, frajer me jedno 10 metara vozio na vratima, al kaj mu znači kad znam di živi, samo sam ih prosljedil.
Necu komentirat pijane vozace :lol: ali ako najebu nek to onda budu samo oni...
Image

Post Reply