Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
bakero

Post by bakero » 15 Sep 2007, 21:14

ma ja sam negdi zapeo u XIII i ne znam di dalje!? :(
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Sep 2007, 01:09

Upravo završih s evil dead: regeneration. Što reć osim super igra, guhovita, na par mjesta malo zbunjena al sve u svemu super stvar.
Odlični su i extrasi koji se mogu otključat tjekom igre a ti exstrasi su u pravilu intervijui s bruceom o igri isl. Čak je i spomeno evil dead 4. al neću sad spolial.
Jedini minus je što je igra relativno kratka, ja sam je igro 3 dana, oko 10 sati sve skupa.
I may be an idiot, but i am no fool.

bakero

Post by bakero » 16 Sep 2007, 11:58

Djuro20 wrote:Upravo završih s evil dead: regeneration. Što reć osim super igra, guhovita, na par mjesta malo zbunjena al sve u svemu super stvar.
Odlični su i extrasi koji se mogu otključat tjekom igre a ti exstrasi su u pravilu intervijui s bruceom o igri isl. Čak je i spomeno evil dead 4. al neću sad spolial.
Jedini minus je što je igra relativno kratka, ja sam je igro 3 dana, oko 10 sati sve skupa.
kratka kratka
R.I.P.

Secret Face

Post by Secret Face » 16 Sep 2007, 12:06

igra se Lionheart 8)

Unreal

Post by Unreal » 16 Sep 2007, 13:13

bakero wrote:
Djuro20 wrote:Upravo završih s evil dead: regeneration. Što reć osim super igra, guhovita, na par mjesta malo zbunjena al sve u svemu super stvar.
kratka kratka
Mislim da sam došao do pola, nisam siguran tek sam dobio igru i jedva je stignem igrat. Meni baš i ne smeta što je igra kratka , duge igre nakon nekog vremena mi dopizde ,pa ih prestanem igrat ,pa ih tako i ne prođem. A ove Extra dodatke mi se ne da skupljat ,mogu vidjet sve intervjue na youtubu.

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Sep 2007, 13:56

Unreal wrote:
bakero wrote:
kratka kratka
Mislim da sam došao do pola, nisam siguran tek sam dobio igru i jedva je stignem igrat. Meni baš i ne smeta što je igra kratka , duge igre nakon nekog vremena mi dopizde ,pa ih prestanem igrat ,pa ih tako i ne prođem. A ove Extra dodatke mi se ne da skupljat ,mogu vidjet sve intervjue na youtubu.
ja sam ih skupio ak bi na njih naišo, a onda sam preostale pogledo na netu
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Sep 2007, 19:16

Secret Face wrote:igra se Lionheart 8)
a bugovi? :D
Michel puši karu.

Secret Face

Post by Secret Face » 17 Sep 2007, 11:50

john_constantine wrote:
Secret Face wrote:igra se Lionheart 8)
a bugovi? :D
patch sve rjesava :D

Vorador

Post by Vorador » 17 Sep 2007, 23:14

baš sam igrao silent hill 2. dosadna igra za popizdit. čak mi ni priča nije nešto. previše konfuzno. zagonetke su manje više na istu foru a svode se na ukucavanje nekakvih ispraznih kombinacija na sefove da bi dobio neki ključ ili na neke vrata da bi mogao ući u drugu prostoriju. sad sam naletio na mariu iza rešetaka nakon što sam izvrtio nekakvu pomičnu kockastu statuu s licima i sad se vrzmam po nekim labirintima. zanima me koliko još imam do kraja jer mi jr igra ful dosadna.

bakero

Post by bakero » 17 Sep 2007, 23:22

Vorador wrote:baš sam igrao silent hill 2. dosadna igra za popizdit. čak mi ni priča nije nešto. previše konfuzno. zagonetke su manje više na istu foru a svode se na ukucavanje nekakvih ispraznih kombinacija na sefove da bi dobio neki ključ ili na neke vrata da bi mogao ući u drugu prostoriju. sad sam naletio na mariu iza rešetaka nakon što sam izvrtio nekakvu pomičnu kockastu statuu s licima i sad se vrzmam po nekim labirintima. zanima me koliko još imam do kraja jer mi jr igra ful dosadna.
jel bar strašna, ima li magle i zvukova?
R.I.P.

metallicat

Post by metallicat » 17 Sep 2007, 23:36

meni je dobra igra, volim SH. al 2. dio sam samo jednom prešla..maglovito je na groblju :P :D
Image

Vorador

Post by Vorador » 17 Sep 2007, 23:44

metallicat wrote:meni je dobra igra, volim SH. al 2. dio sam samo jednom prešla..maglovito je na groblju :P :D
jel imam još puno do kraja? sjećaš se možda?

metallicat

Post by metallicat » 17 Sep 2007, 23:56

Vorador wrote:
metallicat wrote:meni je dobra igra, volim SH. al 2. dio sam samo jednom prešla..maglovito je na groblju :P :D
misliš na labirint onaj kao zatvor? mislim da nema puno još...
Image

Vorador

Post by Vorador » 18 Sep 2007, 00:33

metallicat wrote:
Vorador wrote:
misliš na labirint onaj kao zatvor? mislim da nema puno još...
nije baš zatvor. spuštam se po nekim ljestvama svako tolko, pa ulazim u neke spilje ispunjene vodom, pa hodam nekekvim hodnicima od dasaka, pa sam bio u nekekvom kružnom podrumu u kojem me napao piramidalni i tamo sam maznuo onu njegovu veliku nožinu....

Vorador

Post by Vorador » 18 Sep 2007, 00:35

bakero wrote:
Vorador wrote:baš sam igrao silent hill 2. dosadna igra za popizdit. čak mi ni priča nije nešto. previše konfuzno. zagonetke su manje više na istu foru a svode se na ukucavanje nekakvih ispraznih kombinacija na sefove da bi dobio neki ključ ili na neke vrata da bi mogao ući u drugu prostoriju. sad sam naletio na mariu iza rešetaka nakon što sam izvrtio nekakvu pomičnu kockastu statuu s licima i sad se vrzmam po nekim labirintima. zanima me koliko još imam do kraja jer mi jr igra ful dosadna.
jel bar strašna, ima li magle i zvukova?
ok je atmosfera. morbidna stvorenja na svakom koraku izviruju iz magle...buuuu...

Post Reply