Igre, konzole i slično
- maddjuro
Upravo završih s evil dead: regeneration. Što reć osim super igra, guhovita, na par mjesta malo zbunjena al sve u svemu super stvar.
Odlični su i extrasi koji se mogu otključat tjekom igre a ti exstrasi su u pravilu intervijui s bruceom o igri isl. Čak je i spomeno evil dead 4. al neću sad spolial.
Jedini minus je što je igra relativno kratka, ja sam je igro 3 dana, oko 10 sati sve skupa.
Odlični su i extrasi koji se mogu otključat tjekom igre a ti exstrasi su u pravilu intervijui s bruceom o igri isl. Čak je i spomeno evil dead 4. al neću sad spolial.
Jedini minus je što je igra relativno kratka, ja sam je igro 3 dana, oko 10 sati sve skupa.
I may be an idiot, but i am no fool.
- bakero
kratka kratkaDjuro20 wrote:Upravo završih s evil dead: regeneration. Što reć osim super igra, guhovita, na par mjesta malo zbunjena al sve u svemu super stvar.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
-
Mislim da sam došao do pola, nisam siguran tek sam dobio igru i jedva je stignem igrat. Meni baš i ne smeta što je igra kratka , duge igre nakon nekog vremena mi dopizde ,pa ih prestanem igrat ,pa ih tako i ne prođem. A ove Extra dodatke mi se ne da skupljat ,mogu vidjet sve intervjue na youtubu.bakero wrote:kratka kratkaDjuro20 wrote:Upravo završih s evil dead: regeneration. Što reć osim super igra, guhovita, na par mjesta malo zbunjena al sve u svemu super stvar.
- maddjuro
ja sam ih skupio ak bi na njih naišo, a onda sam preostale pogledo na netuUnreal wrote:Mislim da sam došao do pola, nisam siguran tek sam dobio igru i jedva je stignem igrat. Meni baš i ne smeta što je igra kratka , duge igre nakon nekog vremena mi dopizde ,pa ih prestanem igrat ,pa ih tako i ne prođem. A ove Extra dodatke mi se ne da skupljat ,mogu vidjet sve intervjue na youtubu.bakero wrote:kratka kratkaDjuro20 wrote:Upravo završih s evil dead: regeneration. Što reć osim super igra, guhovita, na par mjesta malo zbunjena al sve u svemu super stvar.
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
- Secret Face
- Vorador
baš sam igrao silent hill 2. dosadna igra za popizdit. čak mi ni priča nije nešto. previše konfuzno. zagonetke su manje više na istu foru a svode se na ukucavanje nekakvih ispraznih kombinacija na sefove da bi dobio neki ključ ili na neke vrata da bi mogao ući u drugu prostoriju. sad sam naletio na mariu iza rešetaka nakon što sam izvrtio nekakvu pomičnu kockastu statuu s licima i sad se vrzmam po nekim labirintima. zanima me koliko još imam do kraja jer mi jr igra ful dosadna.
- bakero
jel bar strašna, ima li magle i zvukova?Vorador wrote:baš sam igrao silent hill 2. dosadna igra za popizdit. čak mi ni priča nije nešto. previše konfuzno. zagonetke su manje više na istu foru a svode se na ukucavanje nekakvih ispraznih kombinacija na sefove da bi dobio neki ključ ili na neke vrata da bi mogao ući u drugu prostoriju. sad sam naletio na mariu iza rešetaka nakon što sam izvrtio nekakvu pomičnu kockastu statuu s licima i sad se vrzmam po nekim labirintima. zanima me koliko još imam do kraja jer mi jr igra ful dosadna.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
R.I.P.
R.I.P.
- metallicat
- metallicat
- Vorador
nije baš zatvor. spuštam se po nekim ljestvama svako tolko, pa ulazim u neke spilje ispunjene vodom, pa hodam nekekvim hodnicima od dasaka, pa sam bio u nekekvom kružnom podrumu u kojem me napao piramidalni i tamo sam maznuo onu njegovu veliku nožinu....metallicat wrote:misliš na labirint onaj kao zatvor? mislim da nema puno još...Vorador wrote:jel imam još puno do kraja? sjećaš se možda?metallicat wrote:meni je dobra igra, volim SH. al 2. dio sam samo jednom prešla..maglovito je na groblju![]()
![]()
- Vorador
ok je atmosfera. morbidna stvorenja na svakom koraku izviruju iz magle...buuuu...bakero wrote:jel bar strašna, ima li magle i zvukova?Vorador wrote:baš sam igrao silent hill 2. dosadna igra za popizdit. čak mi ni priča nije nešto. previše konfuzno. zagonetke su manje više na istu foru a svode se na ukucavanje nekakvih ispraznih kombinacija na sefove da bi dobio neki ključ ili na neke vrata da bi mogao ući u drugu prostoriju. sad sam naletio na mariu iza rešetaka nakon što sam izvrtio nekakvu pomičnu kockastu statuu s licima i sad se vrzmam po nekim labirintima. zanima me koliko još imam do kraja jer mi jr igra ful dosadna.