Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
metallicat

Post by metallicat » 10 Sep 2007, 01:01

wild at heart :lol:
Image

Aryx

Post by Aryx » 10 Sep 2007, 01:02

metallicat wrote:wild at heart :lol:
lynch a ? meni nis posebno za lyncha
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

metallicat

Post by metallicat » 10 Sep 2007, 01:10

Aryx wrote:
metallicat wrote:wild at heart :lol:
lynch a ? meni nis posebno za lyncha
on, da. ma traje 2 sata, i nema skoro nikakvu radnju, i samo se je.. i puše one cigare :roll: :lol: ali je jako kad si tip raznese glavu i kad onom liku pas odnese ruku a oni je traže :lol:
Image

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 10 Sep 2007, 01:47

Pogledah baš onu novu komediju o Klizaćima na ledu, zaboravih ime a neda mi se IMDBat.

Zakon total, nije baš hillarious od početka do kraja, ali nevezano baš savršena zabava za nedeljnu večer.

FilmTV

Post by FilmTV » 10 Sep 2007, 01:50

HorrorHR wrote:Pogledah baš onu novu komediju o Klizaćima na ledu, zaboravih ime a neda mi se IMDBat.

Zakon total, nije baš hillarious od početka do kraja, ali nevezano baš savršena zabava za nedeljnu večer.
Blades of Glory! :supz:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 10 Sep 2007, 01:55

FilmTV wrote:Blades of Glory! :supz:
e to, ma jebga bilo koji film sa Will Ferrellom sa guštom pogledam. Baš mi je neka posebna faca - a pogotovo kad glumi neke ekscentrike - poput klizača mega kulera i ovisnika o seksu :D :D

Dragonrage

Post by Dragonrage » 10 Sep 2007, 11:23

HorrorHR wrote:
Dragonrage wrote:EDIT
Evo nešto detaljnije o zadnjem Bourneu...

The Bourne Ultimatum 2,5/5 http://dragonrage.blog.hr/2007/09/index.html#dan7
jel to ovaj treći? čuo sam da je dosta dobar film ;)
Je...treći je
Aha,...tak sam i ja čuo pa sam izašao van maaaalo razočaran viđenim. Pročitaj ka ti se da pa ćeš vidjet u čem je problem :wink:
Dvojka je mnogo bolja...

DOA: Dead or Alive 1,5/5 - glupo i loše, ali opet nekako simpatično i istovjetno igri. Ako ništa drugo, bolje je od Charlievih anđela i Ultravioleta...a i glumice su zgodnije...posebice Jaime Pressly i Holly Valance....mmmmm 8) :lol: :twisted: :twisted:

john_constantine

Post by john_constantine » 10 Sep 2007, 20:37

Open season - urnebesna animirana komedija za razigranim ekcentričnim likovima. Naročito je zabavno kako maltetriraju zečeve u filmu, zabavna prepucavanja između jelena i medvjeda, a tek životinje, naročito vjeverica. Baš sam se odlično nasmijao. :wink:
Michel puši karu.

Vorador

Post by Vorador » 10 Sep 2007, 22:04

Dragonrage wrote:
HorrorHR wrote:
Dragonrage wrote:EDIT
Evo nešto detaljnije o zadnjem Bourneu...

The Bourne Ultimatum 2,5/5 http://dragonrage.blog.hr/2007/09/index.html#dan7
jel to ovaj treći? čuo sam da je dosta dobar film ;)
Je...treći je
Aha,...tak sam i ja čuo pa sam izašao van maaaalo razočaran viđenim. Pročitaj ka ti se da pa ćeš vidjet u čem je problem :wink:
Dvojka je mnogo bolja...

DOA: Dead or Alive 1,5/5 - glupo i loše, ali opet nekako simpatično i istovjetno igri. Ako ništa drugo, bolje je od Charlievih anđela i Ultravioleta...a i glumice su zgodnije...posebice Jaime Pressly i Holly Valance....mmmmm 8) :lol: :twisted: :twisted:
meni film bio super zabavan. kamera iz ruke mi odgovara. jurnjava od početka do kraja. super film. sagledavajući sva 3, drugi nastavak mi je najbolji.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Sep 2007, 09:34

Vorador wrote:
Dragonrage wrote:
HorrorHR wrote: jel to ovaj treći? čuo sam da je dosta dobar film ;)
Je...treći je
Dvojka je mnogo bolja...

meni film bio super zabavan. kamera iz ruke mi odgovara. jurnjava od početka do kraja. super film. sagledavajući sva 3, drugi nastavak mi je najbolji.
Ma meni baš zamoran bio...i glava me malo boljela nakon,...mislim kaj je previše je previše. Zato mi je dvojka najbolja...savršen balans između smirenih dijelova i onih nabrijanih...a i nije s pretjerivalo sa kamerom iz ruke. Ovdje zaista niš nisam uspio vidjeti...i sve je tak konfuzno za popizditi. Fakat ne kužim kak je baš svima tak super i nikome niš ne smeta a ima toliko nedostataka u njemu...ono, nevjerojatno!! :roll:

Vorador

Post by Vorador » 11 Sep 2007, 11:26

Dragonrage wrote:
Vorador wrote:
Dragonrage wrote: Je...treći je
Dvojka je mnogo bolja...

Ma meni baš zamoran bio...i glava me malo boljela nakon,...mislim kaj je previše je previše. Zato mi je dvojka najbolja...savršen balans između smirenih dijelova i onih nabrijanih...a i nije s pretjerivalo sa kamerom iz ruke. Ovdje zaista niš nisam uspio vidjeti...i sve je tak konfuzno za popizditi. Fakat ne kužim kak je baš svima tak super i nikome niš ne smeta a ima toliko nedostataka u njemu...ono, nevjerojatno!! :roll:
mene je recimo boljela glava i pekle me oči nakon drugog :lol: i nije mi baš bio neš konfuzan, bio sam malo više skoncentriran valjda.

A$H

Post by A$H » 11 Sep 2007, 12:21

Desperado - 5/5 neznam kak, ali sinoć primjeih neke šale i scene koje prije nisam vidio na taj naćin..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

elrania

Post by elrania » 11 Sep 2007, 13:13

hot fuzz po drugi put 8)

bakero

Post by bakero » 11 Sep 2007, 14:00

Bug - kukci - očekiva sam nešto nisam dobio ništa, vrlo loš film po meni, prvih 1h izuzetno dosadno, katastrofa!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Sep 2007, 14:08

Vorador wrote:
mene je recimo boljela glava i pekle me oči nakon drugog :lol: i nije mi baš bio neš konfuzan, bio sam malo više skoncentriran valjda.
Kak si se onda tek nakon ovog osjećao 8) :lol:

Post Reply