Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- metallicat
- metallicat
- HorrorHR
- Site Admin
- Dragonrage
Je...treći jeHorrorHR wrote:jel to ovaj treći? čuo sam da je dosta dobar filmDragonrage wrote:EDIT
Evo nešto detaljnije o zadnjem Bourneu...
The Bourne Ultimatum 2,5/5 http://dragonrage.blog.hr/2007/09/index.html#dan7
Aha,...tak sam i ja čuo pa sam izašao van maaaalo razočaran viđenim. Pročitaj ka ti se da pa ćeš vidjet u čem je problem

Dvojka je mnogo bolja...
DOA: Dead or Alive 1,5/5 - glupo i loše, ali opet nekako simpatično i istovjetno igri. Ako ništa drugo, bolje je od Charlievih anđela i Ultravioleta...a i glumice su zgodnije...posebice Jaime Pressly i Holly Valance....mmmmm

- john_constantine
- Vorador
meni film bio super zabavan. kamera iz ruke mi odgovara. jurnjava od početka do kraja. super film. sagledavajući sva 3, drugi nastavak mi je najbolji.Dragonrage wrote:Je...treći jeHorrorHR wrote:jel to ovaj treći? čuo sam da je dosta dobar filmDragonrage wrote:EDIT
Evo nešto detaljnije o zadnjem Bourneu...
The Bourne Ultimatum 2,5/5 http://dragonrage.blog.hr/2007/09/index.html#dan7
Aha,...tak sam i ja čuo pa sam izašao van maaaalo razočaran viđenim. Pročitaj ka ti se da pa ćeš vidjet u čem je problem
Dvojka je mnogo bolja...
DOA: Dead or Alive 1,5/5 - glupo i loše, ali opet nekako simpatično i istovjetno igri. Ako ništa drugo, bolje je od Charlievih anđela i Ultravioleta...a i glumice su zgodnije...posebice Jaime Pressly i Holly Valance....mmmmm![]()
![]()
![]()
- Dragonrage
Ma meni baš zamoran bio...i glava me malo boljela nakon,...mislim kaj je previše je previše. Zato mi je dvojka najbolja...savršen balans između smirenih dijelova i onih nabrijanih...a i nije s pretjerivalo sa kamerom iz ruke. Ovdje zaista niš nisam uspio vidjeti...i sve je tak konfuzno za popizditi. Fakat ne kužim kak je baš svima tak super i nikome niš ne smeta a ima toliko nedostataka u njemu...ono, nevjerojatno!!Vorador wrote:meni film bio super zabavan. kamera iz ruke mi odgovara. jurnjava od početka do kraja. super film. sagledavajući sva 3, drugi nastavak mi je najbolji.Dragonrage wrote:Je...treći jeHorrorHR wrote: jel to ovaj treći? čuo sam da je dosta dobar film
Dvojka je mnogo bolja...
DOA: Dead or Alive 1,5/5 - glupo i loše, ali opet nekako simpatično i istovjetno igri. Ako ništa drugo, bolje je od Charlievih anđela i Ultravioleta...a i glumice su zgodnije...posebice Jaime Pressly i Holly Valance....mmmmm![]()
![]()
![]()

- Vorador
mene je recimo boljela glava i pekle me oči nakon drugogDragonrage wrote:Ma meni baš zamoran bio...i glava me malo boljela nakon,...mislim kaj je previše je previše. Zato mi je dvojka najbolja...savršen balans između smirenih dijelova i onih nabrijanih...a i nije s pretjerivalo sa kamerom iz ruke. Ovdje zaista niš nisam uspio vidjeti...i sve je tak konfuzno za popizditi. Fakat ne kužim kak je baš svima tak super i nikome niš ne smeta a ima toliko nedostataka u njemu...ono, nevjerojatno!!Vorador wrote:meni film bio super zabavan. kamera iz ruke mi odgovara. jurnjava od početka do kraja. super film. sagledavajući sva 3, drugi nastavak mi je najbolji.Dragonrage wrote: Je...treći je
Dvojka je mnogo bolja...
![]()
![]()

- elrania
- Dragonrage