X-Men Origins: Wolverine
-
Eat Your Brains
E o tim glupostima ja pricam..wow,koreografija.Clap clap clap.ajmo to stavit u svaki film sad. I di mi je post nesto?!Dragonrage wrote:Pripreme Scotta Adkinsa, lika koji je zapravo odigrao Weapon XI u svim širkim planovima i akcijskim scenama...ovako je zapravo od prilike trebala izgledati završna koreografija/fajt, ali sjebala ju montaža i CGI...
http://www.youtube.com/watch?v=e2PZJ3bKaLs
I like to eat things.
- dragonheart
Proklet bio CGI,stvarno bi bilo bolje da je ta šora na kraju bila odrađena s manje CGI-a,mislim Weapon XI se tam teleportira i take šeme i ne stigneš ni vidit šta sve Scott radi ustvari.Jedva čekam neki film s njim i Tony Jaaom da bude ,ako bude jer već je vrijeme da se Adkins proslavi.Dragonrage wrote:Pripreme Scotta Adkinsa, lika koji je zapravo odigrao Weapon XI u svim širkim planovima i akcijskim scenama...ovako je zapravo od prilike trebala izgledati završna koreografija/fajt, ali sjebala ju montaža i CGI...
X-Men Origins : Wolverine 6/10
Nisam baš oduševljen samim filmom,ima mi previše neiskorištenih likova koji su i zanimljiviji od Wolverinea,ali eto Liev je bio O.K. kao Sabretooth,a i Gambit no očekivao sam i više akcije,a jedino se maltene samo wolverine i sabretooth fajtaju ,kako bilo ako bude još spinoffova isto će se pogledat
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- Dragonrage
Eh stari moj...da je ovo ovako stavljeno u film...funkioniralo bi savršeno...ali nije...pa jebi ga...Eat Your Brains wrote:E o tim glupostima ja pricam..wow,koreografija.Clap clap clap.ajmo to stavit u svaki film sad. I di mi je post nesto?!Dragonrage wrote:Pripreme Scotta Adkinsa, lika koji je zapravo odigrao Weapon XI u svim širkim planovima i akcijskim scenama...ovako je zapravo od prilike trebala izgledati završna koreografija/fajt, ali sjebala ju montaža i CGI...
Inače...
Jackman Plans "Wolverine 2" & More
Variety reports that Seed Productions, Jackman and John Palermo's production company, is already in development on a sequel to " X-Men Origins: Wolverine".
The story this time will squarely focus on the samurai storyline originated in the comic series that Jackman has cited as his favourite.
- Dragonrage
Fox Plans "Deadpool" Spin-Off Film
20th Century Fox is developing a "X-Men Origins: Wolverine" spin-off featuring Deadpool says The Hollywood Reporter.
Ryan Reynolds is attached to reprise the wise-cracking mercenary character for what for now is simply being called "Deadpool".
Lauren Shuler Donner and Marvel Studios would act as producers and the project is currently out to writers.
One of the alternate post-credits ends to 'Wolverine' hints that the film would explore the origins of the character.
-
Eat Your Brains
- Scarface
Evo ovako, neću puno pisat, jer je film tako dobar da san prvih pola sata bija speechless, ne svaćan toliko razočaranje EYB-a, jer je meni, ka također velikom fanu ovog strip junaka, film savršeno lega. Sve je uklopljeno maksimalno pažljivo sa prethodnom trilogijom, ako neki nedostatak i postoji, nebitan je. Zaključak- drago mi je da nisan ni bacija oko na Workprint verziju, jer se ovo isplatilo pogledat u kinu. 10/10
- Debeljko
- elrania
apsolutno. zabavan za jedno gledanje u prostorijama kina, ali nicim ne odusevljava i donosi nesto novo.Debeljko wrote:Solidan film za ono sto predstavlja
ima par dosta smijesno losih scena sto su dosta srozale dojmove i vise sam se smijala filmu, nego bas uzivala u radnji.
u globalu nije lose, ali nije za pohvalu ni izdizanje ni po cemu - nudi hrpetinu mindless sf akcije (which is nice), ali i dosta linearnu pricu unatoc dodacima koji je kakti ispunjavaju i laganu dozu 'ocekivanosti'.
moglo je biti bolje... ocekivala sam bolje i htjela sam vise, no eto.
6/10
- metallicat
Re: X-Men Origins: Wolverine
daj mi nađite i stavite link topica o ovom zadnjem x menu, nemogu nać heh

- metallicat
pošto nemogu nać ni jedan drugi topic, ovdje ću.
se u bilo kojem filmu spominjao si čitao strip, koliko ima nastavaka i jel ima za kupit pod normalno kod nas?
se u bilo kojem filmu spominjao
SpoilerShow
njegov brat blizanac?

-
olio
SpoilerShow
brat blizanac je izmišljen samo za film (lame) i ne postoji u stripovima.
Ja sam odrasta na x-men crtanim filmovima, a stripove sam čita ja mislim u izdanju slobodne dalmacije i još neke koje bi nabavia od prijatelja. Davno sam ja izgubia volju za te beskonačne stripove tako da nisam daleko dogura. Sada sam vidia samo one Ultimate marvel stripove koji redovito izlaze na kiosku, ali neznam šta je to.
Inače sjećam se da sam jedanput pročita nešto o sestri blizanki od xaviera, ja mislim da je to bilo u marvel enciklopediji
SpoilerShow
vjerojatno je to poslužilo kao ideja za brata blizanca
EDIT:
eh da inače marvel stripovi ti se nalaze u Earth 616 univerzumu/svemiru, a filmovi u Earth 10005, tako da su to praktički dva neovisna svemira, filmovi grade priču kako im odgovara.
- metallicat