X-Men Origins: Wolverine

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
A$H

Post by A$H » 04 May 2009, 17:38

damn..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 05 May 2009, 12:28

Dragonrage wrote:Pripreme Scotta Adkinsa, lika koji je zapravo odigrao Weapon XI u svim širkim planovima i akcijskim scenama...ovako je zapravo od prilike trebala izgledati završna koreografija/fajt, ali sjebala ju montaža i CGI...

http://www.youtube.com/watch?v=e2PZJ3bKaLs
E o tim glupostima ja pricam..wow,koreografija.Clap clap clap.ajmo to stavit u svaki film sad. I di mi je post nesto?!
I like to eat things.

dragonheart

Post by dragonheart » 05 May 2009, 15:51

Dragonrage wrote:Pripreme Scotta Adkinsa, lika koji je zapravo odigrao Weapon XI u svim širkim planovima i akcijskim scenama...ovako je zapravo od prilike trebala izgledati završna koreografija/fajt, ali sjebala ju montaža i CGI...

Proklet bio CGI,stvarno bi bilo bolje da je ta šora na kraju bila odrađena s manje CGI-a,mislim Weapon XI se tam teleportira i take šeme i ne stigneš ni vidit šta sve Scott radi ustvari.Jedva čekam neki film s njim i Tony Jaaom da bude ,ako bude jer već je vrijeme da se Adkins proslavi.

X-Men Origins : Wolverine 6/10

Nisam baš oduševljen samim filmom,ima mi previše neiskorištenih likova koji su i zanimljiviji od Wolverinea,ali eto Liev je bio O.K. kao Sabretooth,a i Gambit no očekivao sam i više akcije,a jedino se maltene samo wolverine i sabretooth fajtaju ,kako bilo ako bude još spinoffova isto će se pogledat :) .
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

maddjuro

Post by maddjuro » 05 May 2009, 16:24

pogledah film, i relativno je ok, kao sto je gore navedeno, moglo je biti više radnje s gambitom ali sve u svemu film cu ići gledat i u kino
I may be an idiot, but i am no fool.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 05 May 2009, 18:08

Eat Your Brains wrote:

E o tim glupostima ja pricam..wow,koreografija.Clap clap clap.ajmo to stavit u svaki film sad. I di mi je post nesto?!
Eh stari moj...da je ovo ovako stavljeno u film...funkioniralo bi savršeno...ali nije...pa jebi ga...

Inače...

Jackman Plans "Wolverine 2" & More
Variety reports that Seed Productions, Jackman and John Palermo's production company, is already in development on a sequel to " X-Men Origins: Wolverine".

The story this time will squarely focus on the samurai storyline originated in the comic series that Jackman has cited as his favourite.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 May 2009, 17:48

Fox Plans "Deadpool" Spin-Off Film
20th Century Fox is developing a "X-Men Origins: Wolverine" spin-off featuring Deadpool says The Hollywood Reporter.

Ryan Reynolds is attached to reprise the wise-cracking mercenary character for what for now is simply being called "Deadpool".

Lauren Shuler Donner and Marvel Studios would act as producers and the project is currently out to writers.

One of the alternate post-credits ends to 'Wolverine' hints that the film would explore the origins of the character.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 07 May 2009, 08:59

Deadpool? Ryan "pretty boy" Reynolds? Ovo ce bit pusiona, if I ever saw one..di je nesto Burt Reynolds?
I like to eat things.

Scarface

Post by Scarface » 10 May 2009, 22:46

Evo ovako, neću puno pisat, jer je film tako dobar da san prvih pola sata bija speechless, ne svaćan toliko razočaranje EYB-a, jer je meni, ka također velikom fanu ovog strip junaka, film savršeno lega. Sve je uklopljeno maksimalno pažljivo sa prethodnom trilogijom, ako neki nedostatak i postoji, nebitan je. Zaključak- drago mi je da nisan ni bacija oko na Workprint verziju, jer se ovo isplatilo pogledat u kinu. 10/10

Debeljko

Post by Debeljko » 11 May 2009, 11:50

Solidan film za ono sto predstavlja- Hugh Jackman potpuno zasjenjen od strane Lieva Schreibera, koji tako dobro glumi poremecene likove- odlican je u Fantomima, solidan je u Vrisku, a ovde me bas odusevio. Najvise zbog njegove pojave- 6,5-7/10

elrania

Post by elrania » 17 May 2009, 00:54

Debeljko wrote:Solidan film za ono sto predstavlja
apsolutno. zabavan za jedno gledanje u prostorijama kina, ali nicim ne odusevljava i donosi nesto novo.
ima par dosta smijesno losih scena sto su dosta srozale dojmove i vise sam se smijala filmu, nego bas uzivala u radnji.
u globalu nije lose, ali nije za pohvalu ni izdizanje ni po cemu - nudi hrpetinu mindless sf akcije (which is nice), ali i dosta linearnu pricu unatoc dodacima koji je kakti ispunjavaju i laganu dozu 'ocekivanosti'.
moglo je biti bolje... ocekivala sam bolje i htjela sam vise, no eto.

6/10

cactus

Post by cactus » 19 May 2009, 21:11

Odlični cgi efekti a ostalo za zaboraviti. U stvari o kojem filmu pričam? Zaboravio sam :lol:
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

metallicat

Re: X-Men Origins: Wolverine

Post by metallicat » 23 Jun 2011, 14:28

daj mi nađite i stavite link topica o ovom zadnjem x menu, nemogu nać heh
Image

metallicat

Post by metallicat » 29 Jul 2011, 00:22

pošto nemogu nać ni jedan drugi topic, ovdje ću.
se u bilo kojem filmu spominjao
SpoilerShow
njegov brat blizanac?
si čitao strip, koliko ima nastavaka i jel ima za kupit pod normalno kod nas?
Image

olio

Post by olio » 29 Jul 2011, 00:52

SpoilerShow
brat blizanac je izmišljen samo za film (lame) i ne postoji u stripovima.

Ja sam odrasta na x-men crtanim filmovima, a stripove sam čita ja mislim u izdanju slobodne dalmacije i još neke koje bi nabavia od prijatelja. Davno sam ja izgubia volju za te beskonačne stripove tako da nisam daleko dogura. Sada sam vidia samo one Ultimate marvel stripove koji redovito izlaze na kiosku, ali neznam šta je to.

Inače sjećam se da sam jedanput pročita nešto o sestri blizanki od xaviera, ja mislim da je to bilo u marvel enciklopediji
SpoilerShow
vjerojatno je to poslužilo kao ideja za brata blizanca
, ja mislim da se zvala casandra. Možeš to pogledat, to je sigurno bilo u stripu.

EDIT:
eh da inače marvel stripovi ti se nalaze u Earth 616 univerzumu/svemiru, a filmovi u Earth 10005, tako da su to praktički dva neovisna svemira, filmovi grade priču kako im odgovara.

metallicat

Post by metallicat » 16 Dec 2011, 23:39

2013 wolwerine 2 :supz: :supz:
Image

Post Reply