Ovo je super, također obožavam takve prazne prostore, a ustvari su na neki način puniAšow wrote:
Predivnoća.
Od kuća, vila se divim ovoj

Ovo je super, također obožavam takve prazne prostore, a ustvari su na neki način puniAšow wrote:
Predivnoća.

mah, ne mora se čovjek nužno baviti politikom.Bub wrote:Možda ako se odseliš u neku drugu državu ili ako se baciš u politiku, pa će se i tebi pjevat "'ko je jamio je jamio".Ašow wrote:Oduvijek mi je želja imati ogromnu praznu prostoriju punu prozora.
Za ostalo si osuđen na crkavicu i preživljavanje iz mjeseca u mjesec, doduše jedino ako nećeš biti političar možeš se baviti kriminalom, jer dobro prolazi u našoj državi, ustvari to je isto.Ašow wrote:mah, ne mora se čovjek nužno baviti politikom.Bub wrote:Možda ako se odseliš u neku drugu državu ili ako se baciš u politiku, pa će se i tebi pjevat "'ko je jamio je jamio".Ašow wrote:Oduvijek mi je želja imati ogromnu praznu prostoriju punu prozora.

Ma ja sam samo rekao zbog onih soba slika što si stavio, ono mi se čini ogromno, a to bi ti bila soba za pisanje ili kojekakve druge ine stvari.Ašow wrote:Istina je da je život skuplji ako živiš u kući, ali muž/žena sa dvoje djece = taman.
uf to će dobro mirisatAšow wrote:gotova košnja, kiša počela padat
ah
Koookooooossscallac wrote:sestra kaže da mi je uzela iz l'oreala neke profi sprejiće za kosu, na kokos mirišu
Asfodel wrote:Koookooooossscallac wrote:sestra kaže da mi je uzela iz l'oreala neke profi sprejiće za kosu, na kokos mirišu