elri, da si prije rekla za naočale na srca... taman sam našla jedne sa crvenim okvirom, zelena stakla i pasale bi uz naušnice koje sam ti kupila, al mislila onak, ma ne bi ona to nosila, još da se uvrijedi
osobno, volim naočale svakakvih oblika i boja, nemam neki određeni koji mi stoji ili ne stoji.
platforme također, ali ovisi o modelu cipele, isto razmišljamo o udobnosti jer svakako je lakše podnijeti višlju petu ako postoji i platforma, imam ih par komada. najviše volim nositi široke kožne ravne čizme ili visoke kožne tenisice.
traperica imam pedesetak, nedavno sam brojala i sve su skoro nove, znači niti jedne nisu iznošene toliko da ih se više ne može nositi i da stoje samo da održavaju brojku. i da sad idem u šoping, vjerojatno bi si našla još jedne, dvoje za kupiti, sutra isto tako, zato se držim podalje dućana koje ih prodaju (pod time ne mislim na HM, mango, zar, NY, bershku isl. jer tamo ne bi ni u ludilu kupila traper) a da imam para na bacanje, nosile bi se replay ili guess traperice. e da, i sve koje posjedujem su uber udobne tako da ne razumijem kako je to nekome neudobno, jedino šta mi pada na pamet su da su previše puta oprane, nisu dovoljno nošene ili je traper (na onaj stari način) pretvrd, jer današnje traperice su sve redom meke kao duša!